IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Колкото по-бързо закрият "А" РФГ толкова по-добре.
    Не си прав!
    Да не забравим, че в момента в националния отбор играят (И ТО НЕ ЛОШО) половината титуляри:
    Близнаците; Бодуров/Илия Миланов
    Дяков, Георги Илиев, Гаджев
    Фъстъка!
    Като добавим и 3-4 резерви (Владислав Стоянов, Ал. Александров, Златински, Неделев) това си прави почти цял отбор! Отбор, който се справя в пъти по-добре от времето когато се събираха играчи само защото играят в чужбина пък било то и търкащи пейките по евро-азиатските стадиони

Коментар

• Кой предложи ПЕТЕВски #sublechifanelkatabe
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        e, хайде, хайде, надминали сме ви - как да ви надминем, като сме вечно втори А и какво имаме ние - едно събличане на фланелка, а вие - душене на тренер с шалче и рязане на греди какво да ти кажа

А относно спора за художествената гимнастика, борбата или ръгбито, то нека да предложа друго басче, което си е чисто на тема чест и достойнство (нали Рачко Пръдлето беше казал, че "человек заради еднто красно име живей" - сигурно е имал предвид красноармейците, което е още едно доказателство, че ЦСКА е най-старият клуб в България с шеф на фенклуба гореописаното Пръдле и баш Цимбик - Мунчо): готов съм да се обзаложа, с колкото се съберат от червените фенове, че Левски ще бие в дербито, като облогът ще е следният - ако Левски бие, всеки от тези, с които ще сключа баса, ще си промени (по избор на загубилия баса) или аватара с този с емблемата на Левски, или подписа на: Само Левски, оле (или нещо друго - ще се доуточним) до следващото дерби между двата отбора (което ще е март догодина, ако не ме лъжат сметките). Ако Левски загуби, аз ще си сменя аватара с емблемата на ЦСКА или ще променя подписа си на "Само ЦСКА обичаме" или друго подобно, че не ви знам точно рефрените. Като, за да са честни нещата, аз ще нося гореописаните подпис или аватар, в продължение на толкова пъти повече време, колкото са хората, с които съм се хванал на бас, т.е. ако между двете дербите (есенното и пролетното) са 5 месеца и аз съм хванал бас с 3-ма души, и съответно съм го загубил, то ще съм с чорбарски аватар или подпис 15 месеца. При Х никой не печели и нещата си остават по старому.

Желаещи?
        Deal !!!
        Аватар на емблемата на ЦСКА и подпис: "КУР за левски,ОЛЕ !!! "
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Според мен Делян Пеевски трябва да стане шеф на БФС.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Колкото по-бързо закрият "А" РФГ толкова по-добре.
            +1
            Да ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• глей как дадохте заден ход Ама нищо, марандича може да се съгласи - тъкмо ще разкара тези неопределени субекти от аватара си
              Ако вярваш, че няма да вкараме - пробвай го, предполагам коеф ще е над 2, така че си заслужава да се пробва. Аз не бих го играл така, но и аз съм пристрастен.
              П.С. И вие бързо надигнахте глава, след като по траицията бихте опашкарите, нещо, което ние редовно се осираме, а добрата стара курва слабия ви полегна, както и сателита ви от ловеч и пак започнахте да бленувате за говебдия сатдион и тройчо, дето слагал тройки изотзад на подуенци. Сопрете се малко, прекалено смешни сте като отбор, за д аимате претенции за нещо, просто първенството ни става все по-слабо и по-слабо с всяка изминала година, затова и смениците с правилния футбол на мърльо са 3-ти, полуразбитата команда от люляците - втора,а сбирщайна в чорбата - трети, та дори и ние сме 6-ти, макар че с този отбор спокойно можехме да сме в тройката на изпадащите при отборите отпреди 10-на години
              Поне "дербито" ще е емоционално откъм бездарие, така че се надявам да не забият пак за 0:0, а да си вкарат 4-5 гола, което никак не е трудно с тези дантелени зашити, колкото и да ми се оплакват, че нямало нападатели - то даже ние и сами си вкарваме голове при нужда
              Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Аз съм пас за басове свързани с родното дерби поради причината, която Греъм спомена, а именно, че ние си умираме да ви съживяваме винаги когато сте толкова жалки, че цялата А група може да ви бие... В случая и ние не сме цвете, но принципно ако мача се играе без договорки едва ли ще можете да ни вкарате гол

P.S. Съгласен съм, че първо или второ място във втората седмица е напълно постижимо и отговаря на моментните ви възможности
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Еййй ма тва вчера голема простотия на Герена бе !!!
                Чак телевизора пуснах...
                Баси...
                Никой не се бил допитал до феновете, кой да е треньор !!!
                И що требе да ге пита, питам Ас ???
                Нещо ми намирисва на наглАсена целата ралта...
                ... чак дори незнам какво точно да мисля ...
                хм, май нещо ми намирисва в този говежди обор

като гледах мазната физионимия на насенцето, ах, ами той почти взе да се прегръща с т.нар. ултраси, защо не се опита поне! да защити от кумова срама дето се вика новия тренер
                Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Колкото по-бързо закрият "А" РФГ толкова по-добре.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Груйче, тъпо ми е, че водещи отбори се докараха до такова положение. Все пак това зрелище заема някаква част от съзнателния живот на не малко български мъже. Както е казано, не знам от кого, лоша реклама няма. И в тоя смисъл ми е коментарът, че това е допуснато съзнателно, така както съзнателно имаше ту предаване, ту отмятане за акциите на армията, нещо за което и Слепока говори.
                    Аре хубав ден и да се подготвим за следващите дни, в които все пак ще се види Чичовото кво е напраил.
                    така е, дедо, ама какво да се прави Дано чичовото да ни зарадва, макар да не съм оптимист - и все пак националите заслужават похвала и подкрепа за свършеното до момента. Българи-юнаци
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• глей-ся, аз нямам проблем с тренера като такъв - то и мъди стерилов игра в чорбата, и педерастко ни отне титлата с висаджийските прийоми в Слабия, и Гиби игра при червените, и Гочето им беше тренр и т.н., Та петев не е играл в чорбата, а миналата година титлата си я отнехме сами и по-точно онова недоразумение везалов, както и гошо петков, който направи един от мачовете на живота си - защо да го мразя, ей-така по дифолт ли? Не, просто считам, че е слаб тренер - вътрешно усещане, въпреки 2-те му титли, дошли по-скоро заради неумението на чорбата и на анс, отколкото на неговите качества. Иначе е грозно да се постъпва така с човек, но и ръководството ни е малоумно - пределно ясно е, че точно този тренер ще бъде посрещнат на нож. Но от друга страна, ако това е бил сценарият. за да се разкарат "омърсените" педераско и оново буферско-геберско мекере, то аз нямам нищо против този фарс, даже го адмирирам - крутите положения изискват екстраординарни мерки, ако мога да се изразя така на чист български език.

Иначе забравяте как феновете на партизан разжалваха капитана на отбора след загубата от крейзитата - свалиха му лентата на пистата. И това пред 30К фенове на стадиона (или колкото там са били) и незнам си колко милиционери + една торба камери и стюарди. И никой не мръдна или шавна - прсто го приеха като нещо нормално. И това в скапаната шумадия, дето повечето тук получавте душевен оргазъм, само като й чуете името, че били по-аврупейци и т.н. Та хайде да не се правим на по-католици от папата, ако може - нито е първият, нито ще е последният случай, което не разкрасява грозотата на постъпката, но за твао си има милиция, прокуратура, закони за дребното хулиганство и ръководство на Левски. те са на ход.

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Що да е нагласена?
                      Преди 1 месец феновете на Цървена Звезда май влязоха на терена и накара футболистите да си свалят фланелките...горе долу същото е и в случая!
                      На сините фенове явно им писна служителите на Бай Ганьо да се гаврят с тях през последните 7-8 години (с т.нар. си "игра"), ами и точно този треньор да сложат, който хем им взе титлата току що, хем имал интервю, в което е казал че е ЦСКАр от дете!

Май и там е време за промяна, ама дали има кой да замени бащицата?

ПП Груйчо говореше за отбори еднодневни, но ако Бай Ганьо се откаже да не стане така да доиграят първенството с юношите и напролет да се борят в долната 7ца с Гоце Делчев, Нефтохимик и Любимец кой да не изпадне!

Коментар

• Аз съм пас за басове свързани с родното дерби поради причината, която Греъм спомена, а именно, че ние си умираме да ви съживяваме винаги когато сте толкова жалки, че цялата А група може да ви бие... В случая и ние не сме цвете, но принципно ако мача се играе без договорки едва ли ще можете да ни вкарате гол

P.S. Съгласен съм, че първо или второ място във втората седмица е напълно постижимо и отговаря на моментните ви възможности
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Другари, ако имате две ризи, дайте едната на Петев.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Що да е нагласена?
                            Преди 1 месец феновете на Цървена Звезда май влязоха на терена и накара футболистите да си свалят фланелките...горе долу същото е и в случая!
                            На сините фенове явно им писна служителите на Бай Ганьо да се гаврят с тях през последните 7-8 години (с т.нар. си "игра"), ами и точно този треньор да сложат, който хем им взе титлата току що, хем имал интервю, в което е казал че е ЦСКАр от дете!

Май и там е време за промяна, ама дали има кой да замени бащицата?

ПП Груйчо говореше за отбори еднодневни, но ако Бай Ганьо се откаже да не стане така да доиграят първенството с юношите и напролет да се борят в долната 7ца с Гоце Делчев, Нефтохимик и Любимец кой да не изпадне!

Коментар

• Груйче, тъпо ми е, че водещи отбори се докараха до такова положение. Все пак това зрелище заема някаква част от съзнателния живот на не малко български мъже. Както е казано, не знам от кого, лоша реклама няма. И в тоя смисъл ми е коментарът, че това е допуснато съзнателно, така както съзнателно имаше ту предаване, ту отмятане за акциите на армията, нещо за което и Слепока говори.
                              Аре хубав ден и да се подготвим за следващите дни, в които все пак ще се види Чичовото кво е напраил.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Еййй ма тва вчера голема простотия на Герена бе !!!
                                Чак телевизора пуснах...
                                Баси...
                                Никой не се бил допитал до феновете, кой да е треньор !!!
                                И що требе да ге пита, питам Ас ???
                                Нещо ми намирисва на наглАсена целата ралта...
                                ... чак дори незнам какво точно да мисля ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X