IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз не гледах мача, само четох коментари след него ... па кат си ги знам кви са посерковци моите ... Ама вчера сутрин, май в дира беше пред очите ми едно видео, че го щракнах ... Ами пълни глюпусти ... Рамиреш бил търсел сблъсака ... че защитника му дойде отзад/ отстрани и си го го понатисна с тяло ...
    Втория им гол Чех го пуснал левашки ... през ръцете и краката ... Да, ама не ... топката си беше коварна ... тупна почти пред него, хлъзна се и му мина отстрани ...

Те за това хората дават по няколко повторения от различни гледни точки ... а някои си заплюват / харесват само едно и кат развалена грамофонна плоча ... вкл. гадните коментатори на Диема ... сякаш някой път не гледат мача и си говорят каквото искат ... особенно в полза на старите отбори ... Юнайтед, Ливърпул ... И някой знае ли по ква причина в последно време дават един и същи мач и по Диемата и по Нова спорт

Коментар

• "А мачленцето вчера беше голяма пародия - рядко скучен и тъп мач, а който единственият удар изобщо във вратите беше гол. "

Вчера имаше две мега мача и беше ясно кой ще в в пъти по-интересен. Юве-Наполи беше супер интересен мач, а резултата много лъже.

Коментар

• За съжаление вчера по времето на дербито аз гледах, при това на живо, един друг мач с доста положения и атрактивни атаки, за съжаление все в посока вратата на моя отбор. Имах чувството, че гледам някой от мачовете ни в Лига Европа, когато през цялото време е ясно, че играем с по-силен отбор и въпроса е само колко гола ще ни вкарат. Разликата между нас и Лудогорец в момента е стряскаща
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• баш, мачът беше огромна комедия, а дузпата - ами, какво да кажа, даже на Ашлиту и Луисът дузпите са по-дузпи

А мачленцето вчера беше голяма пародия - рядко скучен и тъп мач, а който единственият удар изобщо във вратите беше гол. Но на мен ми направи впечатление нещо друго: винаги съм харесвал Персийчето, голям нападател е, но тази радост вчера беше изключителн грозна Не може да реагираш така към клуба, който те е създал като играч и във всеки един момент, на изключително чупливата му кариера, е бил в подкрепа. Гадно е, тъпо е, непочтено е...
          П.С. Което пък ми навява на друг въпрос - какво пият в манчестър, та не се чупят грам, а в аресето са постоянно в лазарета

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Не го гледах, но четох че са устискали с комична за Челски дузпа в продължението... Дедо Сашо "умер", но "дедо сашовщината" НИКОГА няма да умрЕ!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Най-хубавото е че първенството "се завърза"!

Може би за всички с изключение на феновете на Артилерията, които можеха здраво да дръпнат ако бяха взели нещо на Олд Трафорд, но поне не паднаха с много - пак е нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Аз пък чета че Мъдуриньо циврел от съдийството .... неговия boring,boring Челски бил прецакан от съдиите.Някой ако е гледал мача може ли да сподели.
              Ашли стайл: Челси - Уест Бромич 2:2
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Аз пък чета че Мъдуриньо циврел от съдийството .... неговия boring,boring Челски бил прецакан от съдиите.Някой ако е гледал мача може ли да сподели.
                Не го гледах, но четох че са устискали с комична за Челски дузпа в продължението... Дедо Сашо "умер", но "дедо сашовщината" НИКОГА няма да умрЕ!

Коментар

• Аз пък чета че Мъдуриньо циврел от съдийството .... неговия boring,boring Челски бил прецакан от съдиите.Някой ако е гледал мача може ли да сподели.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Мача беше много много скучен
                    vrati, метални врати , блиндирани врати, входни врати, метални решетки

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Е как да вкарате като всичките ви удари "във вратата" все едно аз съм ги бил от фотьола? Само можете да се радвате, че не свириха дузпа на Рууни и че през второто полувреме не ви вкарахме някой гол на контра-атака!
                      Честита победа...

Първото полувреме незнам кво им стана на Арсенал, но нищо не играгха, може би от липсата на Мертезакер имаше някаква несигурност. Второто полувреме нещата си дойдоха на мястото, жалко че нямахме късмет.

Като цяло обаче не беше много интересен мача, нямаше толкова много положения.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Now I see what Ozil meant on deadline day when he said he didn't want to play at Old Trafford
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          А ве Бендтнер да се беше протегнал още съвсем малко накрая и друга песен щеше да пееш, ама айде Иначе си разменихме по едно полувреме, само че вие вкарахте а ние не можахме Все пак 3 от другите основни конкуренти не спечелиха, като 2 от тях дори загубиха, но е добре че интригата се завързва

П.П. Някой гиф с дузпата на Челси!?
                          Е как да вкарате като всичките ви удари "във вратата" все едно аз съм ги бил от фотьола? Само можете да се радвате, че не свириха дузпа на Рууни и че през второто полувреме не ви вкарахме някой гол на контра-атака!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            А ве Бендтнер да се беше протегнал още съвсем малко накрая и друга песен щеше да пееш, ама айде Иначе си разменихме по едно полувреме, само че вие вкарахте а ние не можахме Все пак 3 от другите основни конкуренти не спечелиха, като 2 от тях дори загубиха, но е добре че интригата се завързва

Арсенал май се опитва да пунтира Барса!!!Ама ония са много по-технични и много по-назобени!!Затова да си играят 4-3-3 та хем да разчитат на успех,хем и ние да гледаме футбол!!!Явно от многото мачове,играта изпростя!!!А и всичко играе на сигурно!!!Щото ще има шут в Д-то!!!

Коментар

• А ве Бендтнер да се беше протегнал още съвсем малко накрая и друга песен щеше да пееш, ама айде Иначе си разменихме по едно полувреме, само че вие вкарахте а ние не можахме Все пак 3 от другите основни конкуренти не спечелиха, като 2 от тях дори загубиха, но е добре че интригата се завързва

Last edited by kev; 10.11.2013, 20:53.

Коментар

• Arsenal fans when RVP score against them

Коментар

Working...
                                X