IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТРябва читав нападател... Жиру в момент просто заема пространство, но това може да прави който и да е... Не може да се разчита на него да отбележи от трудна ситуация...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
      Преди това най голямата мурва пак беше от Арсенал ... Тиери Анри

По едно време имаше желание сякаш да изкара последните си дни в Арсенал, ама Венгер не го взе ... беше истински лидер, куче и половина
      Анри, без да съм адвокатин на арсето, беше друга бира, а и най-важното - отиде в чужбина, а не в най-големия съперник в поселдните години При това си тръгна доста културно, доколкото си спомням, а и не помня публиката да го е псувала, дори се завърна и поигра няколко мача по-миналата година май - карам го на спомени, все пак не съм фен на този отбор, но са ми сравнително симпатични
      Перси - ами и него го разбирам, до известна степен (за трансфера, а и кинтата си е важна и всеки играе за пари), но това през уикенда беше много грозно и не му прави чест, затова и аз, ако бях кошчелни, саня, гибс или някой друг от неандерталците в дефанса на арсето, щях да го изрежа брутално при следващото пипване на топката - точно заради тази ултра грозна постъпка. В края на краищата тази игра е за феновете и те до много голяма степен са съответния отбор - поне така пише в слогана на спонсора на шипчето: you are football
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• emogarant: Ван Перси е най-голямата курва на света за момента !!!!!!!!
        Преди това най голямата мурва пак беше от Арсенал ... Тиери Анри

По едно време имаше желание сякаш да изкара последните си дни в Арсенал, ама Венгер не го взе ... беше истински лидер, куче и половина

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Груец това са простотии.Чупене на крака, ританици.....Може да поиграят по-твърдо с него, както Агер с Торес, но това, което си написал са глупости.
          Никой не помни Гойкоечея и почти никой не помни Матераци, но Марадона и Зидан остават сред най-великите.
          Не си прав, Матераци винаги ще бъде в сърцата на италианците именно заради Зидан
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            .... взе да го изреже така през глезенчетата пръцко в следващия му допир с топката след гола? Ок, щеше да получи червено картонче и 5-6 мача бан за счупеното краче на пръцко, но на секубндата ставаше легенда на Арсето, а това е най-важното Все пак никой не помни кой е създал Александрийската библиотека, но всички помнят кой я е подпалил....
            Груец това са простотии.Чупене на крака, ританици.....Може да поиграят по-твърдо с него, както Агер с Торес, но това, което си написал са глупости.
            Никой не помни Гойкоечея и почти никой не помни Матераци, но Марадона и Зидан остават сред най-великите.
            Life won't wait for you.

Коментар

не е до водач, мокара че и той си трябва - отборът им е почти перфектно балансиран (но само в полузащита), имат сносен нападател и полуслаба защита, това, което им липсва, е смени и читава химия, че се счупват от контузии
              Наистина им трябват смени. И лидер също.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Арсенал колкото и да са добри, няма да са сред най-добрите в Европа по простата причина, че нямат лидер с характер - такъв примерно като Тони Адамс, Виера или Анри.
                Ако си купят характер, то му трябва поне 1 година да стане лидер, та така и тази година. Мисля, че отборът им е добре балансиран, трябва им водач.
                не е до водач, мокара че и той си трябва - отборът им е почти перфектно балансиран (но само в полузащита), имат сносен нападател и полуслаба защита, това, което им липсва, е смени и читава химия, че се счупват от контузии
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

абе не е баш така - до огромна степен един клуб е привържениците му. Ей-виж Ливера - нула успехи в последните 25 години (ок, де, един КЕШ и една УЕФа), но си е топ отбор само и единствено заради феновете. та в тоя ред на мисли, някой от посредственяците от арсето из защитния им вал - то там всички са посредственяци, принципно, за разлика от халфовете, та що поне един не взе да го изреже така през глезенчетата пръцко в следващия му допир с топката след гола? Ок, щеше да получи червено картонче и 5-6 мача бан за счупеното краче на пръцко, но на секубндата ставаше легенда на Арсето, а това е най-важното Все пак никой не помни кой е създал Александрийската библиотека, но всички помнят кой я е подпалил....
                  Арсенал колкото и да са добри, няма да са сред най-добрите в Европа по простата причина, че нямат лидер с характер - такъв примерно като Тони Адамс, Виера или Анри.
                  Ако си купят характер, то му трябва поне 1 година да стане лидер, та така и тази година. Мисля, че отборът им е добре балансиран, трябва им водач.

Коментар

• абе не е баш така - до огромна степен един клуб е привържениците му. Ей-виж Ливера - нула успехи в последните 25 години (ок, де, един КЕШ и една УЕФа), но си е топ отбор само и единствено заради феновете. та в тоя ред на мисли, някой от посредственяците от арсето из защитния им вал - то там всички са посредственяци, принципно, за разлика от халфовете, та що поне един не взе да го изреже така през глезенчетата пръцко в следващия му допир с топката след гола? Ок, щеше да получи червено картонче и 5-6 мача бан за счупеното краче на пръцко, но на секубндата ставаше легенда на Арсето, а това е най-важното Все пак никой не помни кой е създал Александрийската библиотека, но всички помнят кой я е подпалил....

Коментар

• Прав е man_united

В един друг форум написах това :

М Ю - Арс гледах към края ... и ми направиха впечатление 2 неща - невиждана досега радост на футболист (Р.Ван Перси), вкарал гол на бившия си клуб и сърдечния поздрав между него и Венгер в края ... няма лошо де [beer]

И един съфорумец написа това:

РВП има отлични взаимотношения с футболистите и треьора на Арсенал, но публика го тормози постоянно. Миналата година им вкара и не се зарадва, те пак си го псуваха, и тази явно е решил да ги прати по дяволите (буквално

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        вярно реакцията на Перси беше много грозна, на този фон реакцията на Мишо Александров от Лудогорец вчера беше на ниво
                        Ван Перси е най-голямата курва на света за момента !!!!!!!!
                        метални врати, блиндирани врати, метални решетки

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          За съжаление вчера по времето на дербито аз гледах, при това на живо, един друг мач с доста положения и атрактивни атаки, за съжаление все в посока вратата на моя отбор. Имах чувството, че гледам някой от мачовете ни в Лига Европа, когато през цялото време е ясно, че играем с по-силен отбор и въпроса е само колко гола ще ни вкарат. Разликата между нас и Лудогорец в момента е стряскаща
                          поздравления за разумното нефенско изказване, все си мислех, че с мускули поне ще се опитате да сте равностойни, но явно разликата между крейзитата и всички останали е огромна в момента.

Коментар

баш, мачът беше огромна комедия, а дузпата - ами, какво да кажа, даже на Ашлиту и Луисът дузпите са по-дузпи

А мачленцето вчера беше голяма пародия - рядко скучен и тъп мач, а който единственият удар изобщо във вратите беше гол. Но на мен ми направи впечатление нещо друго: винаги съм харесвал Персийчето, голям нападател е, но тази радост вчера беше изключителн грозна Не може да реагираш така към клуба, който те е създал като играч и във всеки един момент, на изключително чупливата му кариера, е бил в подкрепа. Гадно е, тъпо е, непочтено е...
                            П.С. Което пък ми навява на друг въпрос - какво пият в манчестър, та не се чупят грам, а в аресето са постоянно в лазарета
                            вярно реакцията на Перси беше много грозна, на този фон реакцията на Мишо Александров от Лудогорец вчера беше на ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Страшно измислена дузпа, напълно несъществуваща. Ако това е дузпа, то това във Варна на Черно море - ЦСКА трябва да е опит за убийство. Дали феновете на УБА ще издигнат подобни плакати като тези на агитката на ЦСКА и дали ще има такива изявления като тези на Стойчо и компанията висши ръководители на ЦСКА?

Коментар

Но на мен ми направи впечатление нещо друго: винаги съм харесвал Персийчето, голям нападател е, но тази радост вчера беше изключителн грозна Не може да реагираш така към клуба, който те е създал като играч и във всеки един момент, на изключително чупливата му кариера, е бил в подкрепа. Гадно е, тъпо е, непочтено е...
                                П.С. Което пък ми навява на друг въпрос - какво пият в манчестър, та не се чупят грам, а в аресето са постоянно в лазарета
                                Аз като слушам колко псувни отнася, напълно го разбирам! Колкото е взел от Арсенал - 5 пъти повече им е дал! На практика 2-3 сезона класирането им в топ 4 беше 90% негово постижение! Обаче феновете на Арсенал това го забравят! Ако случайно се разходи из Лондон сигурно ще го пребият като мръсно куче...как да не се радваш след това, че си им го набутал???

Коментар

Working...
                                X