ТРябва читав нападател... Жиру в момент просто заема пространство, но това може да прави който и да е... Не може да се разчита на него да отбележи от трудна ситуация...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеПреди това най голямата мурва пак беше от Арсенал ... Тиери Анри
По едно време имаше желание сякаш да изкара последните си дни в Арсенал, ама Венгер не го взе ... беше истински лидер, куче и половинаПри това си тръгна доста културно, доколкото си спомням, а и не помня публиката да го е псувала, дори се завърна и поигра няколко мача по-миналата година май - карам го на спомени, все пак не съм фен на този отбор, но са ми сравнително симпатични
Перси - ами и него го разбирам, до известна степен (за трансфера, а и кинтата си е важна и всеки играе за пари), но това през уикенда беше много грозно и не му прави чест, затова и аз, ако бях кошчелни, саня, гибс или някой друг от неандерталците в дефанса на арсето, щях да го изрежа брутално при следващото пипване на топката - точно заради тази ултра грозна постъпка. В края на краищата тази игра е за феновете и те до много голяма степен са съответния отбор - поне така пише в слогана на спонсора на шипчето: you are footballNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГруец това са простотии.Чупене на крака, ританици.....Може да поиграят по-твърдо с него, както Агер с Торес, но това, което си написал са глупости.
Никой не помни Гойкоечея и почти никой не помни Матераци, но Марадона и Зидан остават сред най-великите.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.... взе да го изреже така през глезенчетата пръцко в следващия му допир с топката след гола? Ок, щеше да получи червено картонче и 5-6 мача бан за счупеното краче на пръцко, но на секубндата ставаше легенда на Арсето, а това е най-важнотоВсе пак никой не помни кой е създал Александрийската библиотека, но всички помнят кой я е подпалил....
Никой не помни Гойкоечея и почти никой не помни Матераци, но Марадона и Зидан остават сред най-великите.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене е до водач, мокара че и той си трябва - отборът им е почти перфектно балансиран (но само в полузащита), имат сносен нападател и полуслаба защита, това, което им липсва, е смени и читава химия, че се счупват от контузии
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАрсенал колкото и да са добри, няма да са сред най-добрите в Европа по простата причина, че нямат лидер с характер - такъв примерно като Тони Адамс, Виера или Анри.
Ако си купят характер, то му трябва поне 1 година да стане лидер, та така и тази година. Мисля, че отборът им е добре балансиран, трябва им водач.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе не е баш така - до огромна степен един клуб е привържениците му. Ей-виж Ливера - нула успехи в последните 25 години (ок, де, един КЕШ и една УЕФа), но си е топ отбор само и единствено заради феновете. та в тоя ред на мисли, някой от посредственяците от арсето из защитния им вал - то там всички са посредственяци, принципно, за разлика от халфовете, та що поне един не взе да го изреже така през глезенчетата пръцко в следващия му допир с топката след гола? Ок, щеше да получи червено картонче и 5-6 мача бан за счупеното краче на пръцко, но на секубндата ставаше легенда на Арсето, а това е най-важнотоВсе пак никой не помни кой е създал Александрийската библиотека, но всички помнят кой я е подпалил....
Ако си купят характер, то му трябва поне 1 година да стане лидер, та така и тази година. Мисля, че отборът им е добре балансиран, трябва им водач.
Коментар
-
абе не е баш така - до огромна степен един клуб е привържениците му. Ей-виж Ливера - нула успехи в последните 25 години (ок, де, един КЕШ и една УЕФа), но си е топ отбор само и единствено заради феновете. та в тоя ред на мисли, някой от посредственяците от арсето из защитния им вал - то там всички са посредственяци, принципно, за разлика от халфовете, та що поне един не взе да го изреже така през глезенчетата пръцко в следващия му допир с топката след гола? Ок, щеше да получи червено картонче и 5-6 мача бан за счупеното краче на пръцко, но на секубндата ставаше легенда на Арсето, а това е най-важнотоВсе пак никой не помни кой е създал Александрийската библиотека, но всички помнят кой я е подпалил....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Прав е man_united
В един друг форум написах това :
М Ю - Арс гледах към края ... и ми направиха впечатление 2 неща - невиждана досега радост на футболист (Р.Ван Перси), вкарал гол на бившия си клуб и сърдечния поздрав между него и Венгер в края ... няма лошо де [beer]
И един съфорумец написа това:
РВП има отлични взаимотношения с футболистите и треьора на Арсенал, но публика го тормози постоянно. Миналата година им вкара и не се зарадва, те пак си го псуваха, и тази явно е решил да ги прати по дяволите (буквално
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениевярно реакцията на Перси беше много грозна, на този фон реакцията на Мишо Александров от Лудогорец вчера беше на ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЗа съжаление вчера по времето на дербито аз гледах, при това на живо, един друг мач с доста положения и атрактивни атаки, за съжаление все в посока вратата на моя отбор. Имах чувството, че гледам някой от мачовете ни в Лига Европа, когато през цялото време е ясно, че играем с по-силен отбор и въпроса е само колко гола ще ни вкарат. Разликата между нас и Лудогорец в момента е стряскаща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебаш, мачът беше огромна комедия, а дузпата - ами, какво да кажа, даже на Ашлиту и Луисът дузпите са по-дузпи
А мачленцето вчера беше голяма пародия - рядко скучен и тъп мач, а който единственият удар изобщо във вратите беше гол. Но на мен ми направи впечатление нещо друго: винаги съм харесвал Персийчето, голям нападател е, но тази радост вчера беше изключителн грознаНе може да реагираш така към клуба, който те е създал като играч и във всеки един момент, на изключително чупливата му кариера, е бил в подкрепа. Гадно е, тъпо е, непочтено е...
П.С. Което пък ми навява на друг въпрос - какво пият в манчестър, та не се чупят грам, а в аресето са постоянно в лазарета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАшли стайл: Челси - Уест Бромич 2:2
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНо на мен ми направи впечатление нещо друго: винаги съм харесвал Персийчето, голям нападател е, но тази радост вчера беше изключителн грознаНе може да реагираш така към клуба, който те е създал като играч и във всеки един момент, на изключително чупливата му кариера, е бил в подкрепа. Гадно е, тъпо е, непочтено е...
П.С. Което пък ми навява на друг въпрос - какво пият в манчестър, та не се чупят грам, а в аресето са постоянно в лазарета
Коментар
Коментар