IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоя назобания Кличко няма да доживее до пенсия, вервайте ми!

Иначе за мача още като просна нашия боксьор в първия рунд стана ясно, че мача няма да се играе 12 рунда...жалко, че точно когато Пулев малко се настрои на играта на противника и вкара няколко тежки удара понесе това кроше..
    Кой ще бие беше ясно и на букмейкъри и на всички (1.2 - 7.0 коефициенти), но пък съм доволен че Пулев се държа достойно и феновете го подкрепяха силно...както каза коментатора - "За пръв път в Хамбург Кличко не е като домакин!"

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Стига сте плюли ... Кога друг път наш боксьор се е бил за най-престижната титла?Никога. Просто Кличко беше по-добър.Освен това е и по-хитър и по-опитен.Ако не търсеше клинча Кличко можеше да отнесе още повече удари но пак щеше да спечели.Над 20 пъти защитава титлата и това не е случайно. Нали сте патриотари защо плюете сега? Преди мача Кобра,Мобра сега плюнки.... А и политиката намесвате ....
      Вчера и Крисия и Кубрат се справиха много добре. Детето даже пя с болно гърло и пак ги шашардиса .... Така че подкрепяйте ги и когато падат.И двамата направиха нещо, което преди тях никой българин не е правил.
      +1000
      Браво на Крисия, браво и на Кобрата за куража да излезе срещу Кличко.
      Детето се справи великолепно и второто място е едно чудесно постижение. Браво и на екипа на Слави, който откри това дарование и даде възможност за изява на Крисия.

А че Кличко е много по-силен от Кобрата май всички знаеха, дори и германския треньор на Кубрат. Ама че Кобрата говорел че ще го бие, пък....
      Ами то боксьорите така си говорят. Така трябва. Ние какво искаме? Преди мача да излезе и да каже че ще падне ли?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Още ного не му достига на Кобрата, просто Кличков е друга класа, но нашият въпреки това се би храбро и падна трудно, а и след това показа мъжество и достойнство... бе победен, но не и пречупен, мъжкар си е и вярвам някой ден ще стъпи на върхът. Въпреки това тужно: вчера само калъфки – мънинката Крисия, после и Кобрата.

Последната ни надежда остана Александър Русев.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Стига сте плюли ... Кога друг път наш боксьор се е бил за най-престижната титла?Никога. Просто Кличко беше по-добър.Освен това е и по-хитър и по-опитен.Ако не търсеше клинча Кличко можеше да отнесе още повече удари но пак щеше да спечели.Над 20 пъти защитава титлата и това не е случайно. Нали сте патриотари защо плюете сега? Преди мача Кобра,Мобра сега плюнки.... А и политиката намесвате ....
          Вчера и Крисия и Кубрат се справиха много добре. Детето даже пя с болно гърло и пак ги шашардиса .... Така че подкрепяйте ги и когато падат.И двамата направиха нещо, което преди тях никой българин не е правил.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Е, нашият не разбра срещу кого излиза. След първия рунд, вече нямаше гард, спря да се движи от краката и т.н.
            кобрата никога не е имал гард, а не само след първия рунд

още като аматьор излизаше на ринга все едно му предстои махленско сбиване и е въпрос на чест да изяде няколко крошета за да се покаже колко е железен

малкия пулев поне има стойка на боксьор - главата му винаги е наведена леко надолу, челото напред за да прибере брадичката и застава с рамото напред за да поеме ударите докато стойката на кобрата е на типичен селски бияч който на всичкото отгоре държи ръцете си като вятърна мелница, но както и да е...

нищо неочаквано в двубоя, но се надявах пулев да издържи 12 рунда, но не би...

по-интересно беше представянето на кобрата след края на мача --- през повечето време го слушах и няколко пъти поглеждах в телевизора за да се убедя, че от екрана не говори любо пенев (супата) ................... така успешно кобрата го имитираше, че все още си мисля, че последните месеци пулев е тренирал как да усвои неповторимия изказ на чичовото...

изумен съм от изказа на кобрата - може и само 5 думи да употреби, но пък за сметка на това 50 пъти ги повтори
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Ето ви новината поднесена по начин, че да не ви е срам и да не упреквате и укорявате чак толкова много Кобрата:

В оспорван мач за световната титла в тежка категория нашият боксьор завърши на престижното второ място, а украинският съзтезател остана предпоследен!

А иначе той си го каза, че изводите и поуката е важна, и че продължава напред! А и благодари за подкрепата, така че: Българи юнаци!

П.П. Утре (вече днес) праскаме с разлика Малта и си оправяме самочувствието
              Между приказки и действие има голяма разлика.Нищо не е разбрал и продължава с рогите.А просто трябваше да каже на хората благодаря за подкрепата съжалявам че ви разочаровах и да млъкне а не да плямпа простотии.Ма боксьор и разум...А утре Малта ще ни бие и те така
              Last edited by Бате Пешо; 16.11.2014, 02:33.

Коментар

• Ето ви новината поднесена по начин, че да не ви е срам и да не упреквате и укорявате чак толкова много Кобрата:

В оспорван мач за световната титла в тежка категория нашият боксьор завърши на престижното второ място, а украинският съзтезател остана предпоследен!

А иначе той си го каза, че изводите и поуката е важна, и че продължава напред! А и благодари за подкрепата, така че: Българи юнаци!

П.П. Утре (вече днес) праскаме с разлика Малта и си оправяме самочувствието

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  +1, малко ме е срам, поне на Евровизията детето беше великолепно, но пак само второ място
                  Е, от к'во да те е срам па тИбя, бря?

Кличко си е нокаутьорче и нашият не разбра срещу кого излиза. След първия рунд, вече нямаше гард, спря да се движи от краката и т.н.

Ама, нормално - голям бой отнесе. Следващият път ще е по-добър.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    +1, малко ме е срам, поне на Евровизията детето беше великолепно, но пак само второ място
                    Изобщо не ме е срам.А тия коментатори не знам от къде ги намират бах ти тъпанарите.Коментират мач дето го има само в техните глави.А на Евровизията италианчето наистина беше най добро.Крисия си заслужи второто място което също е успех и то голям

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Толкова ми е кофти за Кобрата, че се чувствам все едно мен ме смазаха. Голям пич е нашия, но е доста под Кличко
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Толкова ми е кофти за Кобрата, че се чувствам все едно мен ме смазаха. Голям пич е нашия, но е доста под Кличко
                        Нашия е глупав кат кантонерски петел.А глупостите които наговори след като го биха са уникални.Явно са помогнали ударите в главата които отнесе

Коментар

• Eто работата е малко като кеча ,
                          победителя е отдавна известен нашия са го пуснали да яде кютек щото е достатъчно слаб и няма шансове ..
                          то си личи само физиката .

Коментар

• Толкова ми е кофти за Кобрата, че се чувствам все едно мен ме смазаха. Голям пич е нашия, но е доста под Кличко
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ние сме голяма работа ама две ракии пред жената.Кво стана с БГ империята?А тия коментатори отде ги намират не ми е ясно аз гледам един мач оня коментира друг дето нашия раздава крошета.И тамън нашия удари крошето и легна на пода.Тоя същия ако не се лъжа преди години тръгна на олимпида да раздава правосъдие и още в първия мач го нокаутираха.Следващия път да си мери приказките и да не се излага

Коментар

• Голям бой отнесе нашият.

Коментар

Working...
                                X