Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМа ти май не разбираш.Аз не го критикувам заради боя дето отнесе а заради поразяаващата уста и празна глава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМа ти май не разбираш.Аз не го критикувам заради боя дето отнесе а заради поразяаващата уста и празна главаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ Кубрат може и да са го били като в мултфилм, но го биха в битка за световната титла в тежка категория.Излезте вие срещу Кличко, бийте го и тогава критикувайте Кубрат.Или във вашата професия стигнете неговото ниво и тогава се правете на супергерои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ Кубрат може и да са го били като в мултфилм, но го биха в битка за световната титла в тежка категория.Излезте вие срещу Кличко, бийте го и тогава критикувайте Кубрат.Или във вашата професия стигнете неговото ниво и тогава се правете на супергерои.
Така че поклон пред Кобрата.
Имахме олимпийски шампион, Петър Лесов, ама той остана аматьор.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеХаха - смешка голяма каза!
Като му счупи главата, каза някоя добра дума - преди това месеци цигански номера: то не бяха отлагане на мача, че ръкавици ли не бяха, че екипа му не пуснаха не пресконференция, че Пулев щеше да ходи на допинг контрол, а Кличко не искал.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВ спорта побеждава винаги по-добрия. Видно е ,че Кличко е доста класа над Кубрат Пулев .Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВ спорта побеждава винаги по-добрия. Видно е ,че Кличко е доста класа над Кубрат Пулев .
Цитат Ivan Bakalov
Пулев го биха като на мултфилм. Не просто победа за Кличко, ами бой с бушон, изглеждаше катко нарисуван на карикатура. С два нокдауна и нокаут. След всички хвалби на нашия, самохвалства, закани, обвинения, се видя, че Кличко е една-две класи отгоре. Успехът над Пулев се състои в това, че издържа цели пет рунда. Трябваше да търпим такова дразнещо поведение, самохвално, пиар материали за Кубрат и силиконовата Андреа, комплексарски коментари, включително приповдигнатия глас в коментара на живо по Нова тв и т. н. Посерковщина. По-малко приказвай, бий се достойно, падни достойно. А Пулев и поражението не може да приеме достойно, Кличко не знам си какво не бил честен, бил с късмет. Той му виновен, както на Бойко все другите му виновни.
Коментар
-
В спорта побеждава винаги по-добрия. Видно е ,че Кличко е доста класа над Кубрат Пулев .
Цитат Ivan Bakalov
Пулев го биха като на мултфилм. Не просто победа за Кличко, ами бой с бушон, изглеждаше катко нарисуван на карикатура. С два нокдауна и нокаут. След всички хвалби на нашия, самохвалства, закани, обвинения, се видя, че Кличко е една-две класи отгоре. Успехът над Пулев се състои в това, че издържа цели пет рунда. Трябваше да търпим такова дразнещо поведение, самохвално, пиар материали за Кубрат и силиконовата Андреа, комплексарски коментари, включително приповдигнатия глас в коментара на живо по Нова тв и т. н. Посерковщина. По-малко приказвай, бий се достойно, падни достойно. А Пулев и поражението не може да приеме достойно, Кличко не знам си какво не бил честен, бил с късмет. Той му виновен, както на Бойко все другите му виновни.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКличко е типичен представител на Украинския народ - силен, мощен и сърдечен! Не каза една лоша дума за Кубрат Пулев.! Уважение и респект за този спортист и човек!
Като му счупи главата, каза някоя добра дума - преди това месеци цигански номера: то не бяха отлагане на мача, че ръкавици ли не бяха, че екипа му не пуснаха не пресконференция, че Пулев щеше да ходи на допинг контрол, а Кличко не искал...
Кличко е нещо като ФИФА и УЕФА във футбола, събрал е всичката власт в себе си и парите текат към него, дават му още по-голяма власт,...и така - кръга се върти...
Украински сърдечен човек другия път - даже и жена американска си взе!
Коментар
-
Кличко: Моята победа е за Украйна [url]
Посвещавам успеха на всички, които се борят за нашата независимост. Моята победа е за Украйна, слава на Украйна!". Това заяви Владимир Кличко след победата с нокаут в края на 5-ия рунд срещу Кубрат Пулев. Двубоят бе за титлата във версия IBF в Хамбург.
"Кобрата е много добър боксьор. Той се би се до края и игра наистина мъжки. Трябва да му отдадем респект за това. Благодаря на всички, които ме подкрепяха. Това са милиони. Благодаря и на град Хамбург, откъде всичко за мен започна. Всички знаем, че родината ми преживява трудни времена", каза още боксьорът.
"Опитвах се да спазвам добра дистанция и това ми помогна да вкарам удара, с който да нокаутирам Пулев, а преди това да го пратя и в нокдаун", добави Владимир Кличко.
Цялото видео от мача може да видите отново ТУК. http://www.youtube.com/watch?v=Zd1wnpJvCVY
http://www.standartnews.com/sport-sp...na-262468.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Кличко е типичен представител на Украинския народ - силен, мощен и сърдечен! Не каза една лоша дума за Кубрат Пулев.! Уважение и респект за този спортист и човек!
http://afera.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D...80-%D0%BF.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар