IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• говорим за похарчените суми за целия отбор, а не за последната година и то на фона на джуджето Атлетико.
    Не отричам сравнително успешния сезон за Челси, особенено пък в сравнение с другите отбори от Англия, а че в много от мачовете си, особено сериозните, играят грозно. За снощи направо не ми се говори, на теб хареса ли ти? С ПСЖ същата трагедия за зрителя. Аз коментирам като зрител, не съм собственик или фен да броя статистически дали добре се справя отбора в сравнение с другите. А накрая от цялата работа Моу ще е стигнал полуфинал за Кеш и трето място в Шипа тази година. Това ми е прогнозата.

Коментар

• Знайко и Марински, абе на вас челси ви е пвоече в устата повече отколкото Ливера на мене, бре И докато за мен е до известна степен обяснимо - все пак едно време през 80-те Ливера ми бяха сред любимците в Инглизия (заедно с Лийдс и Боро), след Челси естествено, то за вас не знам някога да сте били симпатизанти на Челси

хайде нека да погледнем малко цифрички и тогава да си говорим:
      - Челси е с третото по сила нападение в Шипа, вторият най-голям резултат (6:0 срещу Арсето - дори Ливера нямат такъв разгром), най-добрата защита и от петте си мача срещу отбори от топ 4 има 4 победи и един равен при голова разлика 11:2 - абе слаб, дефанзивен отбор, каквото и да си говорим
      - на трансферния прозорец нещата стоят така - Челси имат закупени играчи за 115 милки, продадени за 70 милки (с наемите) и тоталът им е минус 45 милки. да погледнем другите: Арсето - 45 милки купени, 11 продадени, т.е. минус 34 милки, Сити - 102 милки/10 милки продадени и съответно 92 милки загуба, Ливера - 50 милки купени, 21 продадени, на минус са с 29 милки (това при положение, че не купиха абсолютно нищо зимата), Юнайтед - 70 милки разходи, 2 милки приходи - минус от 68 милки и за финал Тотенхамите - 110 получени, 105 похарчени - на плюс са с 5 милки.
      -успехите - Челси са на 1/2 финал в ШЛ и на второ мястото в шипа (за момента. Ливера - първи в шипа и не игарли в европа, Сити - 1/8 финал в ШЛ и трети в шипа, Юнайтед - да не се изказвам, Арсето - може би ще постигнат голямата си мечта да вземат ФА.

Та на фона на всички тези факти, подчертавам ФАКТИ, да говорим за грозна игра, за лиспа на резултати и за похарчени космически суми е много меко казано смешно, но пък всеки си знае за себе си > фактите са си факти...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
        Ок - така да е.
        Само да питам ей така лекичко - кой пореден полуфинал е това за Челси в евротурнирите?
        без значение, шампиони станете пак, просто да не е с тази пародия на футбол, която вчера гледахме и която Моу изповядва във всеки сериозен мач през годината

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          как? ето ти цитат: Изброените отбори, които също са похарчили доста пара, не се опитват да печелят мачовете си с паркиран автобус, както вие го правите редовно. Това имам предвид, че с толкова похарчени пари, играете все едно български отбор гостува на Ноу камп
          Ок - така да е.
          Само да питам ей така лекичко - кой пореден полуфинал е това за Челси в евротурнирите?

Коментар

Добре де - говориш за пари и ми даваш пример с Атлетико. Аз ти бях написал други отбори, за тях не казваш. Но ти си знаеш. Да те питам тази година в ШЛ кой отбор взе точка от "Винсенте Калдерон"?
            как? ето ти цитат: Изброените отбори, които също са похарчили доста пара, не се опитват да печелят мачовете си с паркиран автобус, както вие го правите редовно. Това имам предвид, че с толкова похарчени пари, играете все едно български отбор гостува на Ноу камп

Коментар

във въпросните мачове повече от 2 точки не ви се полагаха, със съдията или без него,а и доста точки понатрупахте заради съдийска помощ, така че това са оправдания тип Моу
              Изброените отбори, които също са похарчили доста пара, не се опитват да печелят мачовете си с паркиран автобус, както вие го правите редовно. Това имам предвид, че с толкова похарчени пари, играете все едно български отбор гостува на Ноу камп, а Атлетико имат похарчени в пъти по-малко пари от вас за титулярната си 11-ка вчера:
              Сборът от трансферните суми, хвърлени за привличането на стартовата единайсеторка на Челси, беше 168 млн. паунда, докато за тази на Атлетико са похарчени само 35 млн.

Челси се бе прибрал дълбоко в собствената половина и владееше топката едва в 38% от игровото време.

Моуриньо пусна в игра Фернандо Торес, може би защото очакваше той да е пределно мотивиран при завръщането си на "Висенте Калдерон". Пък и Ето'о все пак беше контузен. Така или иначе, Хлапето, както му викаха навремето в Атлетико, почти не видя топка.
              На теория той трябваше да бъде подкрепян от Рамирес и Вилиан по крилата. В действителност схемата на Моуриньо изглеждаше по-скоро като 4-1-4-1. Зад Торес се бяха наредили Рамирес, Давид Луис, Франк Лампард и Вилиан. А зад гърба им, далече-далече, беше Джон Оби Микел. Може би по-скоро 4-1-4… 1.

Основното задължение на Рамирес и Вилиан беше да преследват бековете на Атлетико Фелипе Луис и Хуанфран. В стартовия състав не бяха включени нито Оскар, нито Андре Шурле, въпреки отсъствието на Ето'о и Еден Азар.

Цитатите са от Гардиан

Добре де - говориш за пари и ми даваш пример с Атлетико. Аз ти бях написал други отбори, за тях не казваш. Но ти си знаеш. Да те питам тази година в ШЛ кой отбор взе точка от "Винсенте Калдерон"?

Коментар

Еееее де, колко дадоха МЮ, Ливера, Сити, ПСЖ, Монако и т.н.?
                Тази година в Шипа колко мача ги порязаха, а?
                1- Астън Вила
                2 - Съндърланд
                това са 6 точки - с тях щяха да са на кое място?
                А и си припомни мача с Ливера на моста - особено първото полувреме, толкова скучно беше, че единия отбор не видя топката. После и мачовете със сити, псж, Арсенал и т.н.
                във въпросните мачове повече от 2 точки не ви се полагаха, със съдията или без него,а и доста точки понатрупахте заради съдийска помощ, така че това са оправдания тип Моу
                Изброените отбори, които също са похарчили доста пара, не се опитват да печелят мачовете си с паркиран автобус, както вие го правите редовно. Това имам предвид, че с толкова похарчени пари, играете все едно български отбор гостува на Ноу камп, а Атлетико имат похарчени в пъти по-малко пари от вас за титулярната си 11-ка вчера:
                Сборът от трансферните суми, хвърлени за привличането на стартовата единайсеторка на Челси, беше 168 млн. паунда, докато за тази на Атлетико са похарчени само 35 млн.

Челси се бе прибрал дълбоко в собствената половина и владееше топката едва в 38% от игровото време.

Моуриньо пусна в игра Фернандо Торес, може би защото очакваше той да е пределно мотивиран при завръщането си на "Висенте Калдерон". Пък и Ето'о все пак беше контузен. Така или иначе, Хлапето, както му викаха навремето в Атлетико, почти не видя топка.
                На теория той трябваше да бъде подкрепян от Рамирес и Вилиан по крилата. В действителност схемата на Моуриньо изглеждаше по-скоро като 4-1-4-1. Зад Торес се бяха наредили Рамирес, Давид Луис, Франк Лампард и Вилиан. А зад гърба им, далече-далече, беше Джон Оби Микел. Може би по-скоро 4-1-4… 1.

Основното задължение на Рамирес и Вилиан беше да преследват бековете на Атлетико Фелипе Луис и Хуанфран. В стартовия състав не бяха включени нито Оскар, нито Андре Шурле, въпреки отсъствието на Ето'о и Еден Азар.

Цитатите са от Гардиан

Коментар

• Атлетико не че не са имали желание да атакуват. Опитваха се през цялото време и особено в края, но просто нямат чак толкова голям опит и качествени единици и оттам действаха припряно. Гипсираха се в наказателното поле и не можеха да нанесат добър завършващ удар или да направят решаващ извеждащ пас. Центриранията също бяха в резултат на бетонирането на Челс и липсата на пространства пред вратата.
                  За Челси няма оправдание за тотълния бетон, но явно тактиката на Моу е такава. Да спечели нещо този сезон на всяка цена. Рашъна едва ли ще го търпи дълго при нулев сезон и грозна игра. Все пак можеше да пусне и Шурле и да търси гол на контраатака.

Коментар

Коментираме Челси, защото това е отборът с стотиците милиони похарчени за един куп звездни попълнения, а те се бранят като опълченците на Шипка, а и цяла година показват безинтересен футбол и приспиват всеки неутрален зрител пред тв-то. Довечера се надявам да видим два отбора, които се интересуват от красотата на тая игра, а не водени единствено от страха.
                    Еееее де, колко дадоха МЮ, Ливера, Сити, ПСЖ, Монако и т.н.?
                    Тази година в Шипа колко мача ги порязаха, а?
                    1- Астън Вила
                    2 - Съндърланд
                    това са 6 точки - с тях щяха да са на кое място?
                    А и си припомни мача с Ливера на моста - особено първото полувреме, толкова скучно беше, че единия отбор не видя топката. После и мачовете със сити, псж, Арсенал и т.н.

Коментар

Добре де, снощи играха два отбора, нали?
                      Всички за Челси говорите, защо?
                      Каква игра показа Атлетико - като Ливърпул от късните 70 и началните 80 години на миналия век. Всяка топка на крилото и центриране. Тъпо.
                      А за резултата и играта - турнирни мачове. Всеки се пази.
                      Но по - странното е, все за Челси говорите а уж сте фенове на други отбори. Коментирайте с кой играха Барса, МЮ, Ливера и те така.
                      Коментираме Челси, защото това е отборът с стотиците милиони похарчени за един куп звездни попълнения, а те се бранят като опълченците на Шипка, а и цяла година показват безинтересен футбол и приспиват всеки неутрален зрител пред тв-то. Довечера се надявам да видим два отбора, които се интересуват от красотата на тая игра, а не водени единствено от страха.

Коментар

• http://www.gol.bg/manunited/2014-04-...na-old-traford

А дано! Дедо Сашо май наистина е решил да действа на принципа: "След мен и потоп"

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Прави сте за снощния мач
                          Единственото хубаво нещо обаче е, че в сравнение с него тазивечершния би трябвало да ни се стори като футбол от друго измерение. А дано
                          Добре де, снощи играха два отбора, нали?
                          Всички за Челси говорите, защо?
                          Каква игра показа Атлетико - като Ливърпул от късните 70 и началните 80 години на миналия век. Всяка топка на крилото и центриране. Тъпо.
                          А за резултата и играта - турнирни мачове. Всеки се пази.
                          Но по - странното е, все за Челси говорите а уж сте фенове на други отбори. Коментирайте с кой играха Барса, МЮ, Ливера и те така.

Коментар

• Уффф ...
                            Имам, някакво странно предчувствие днес ...
                            Със сигурност, Роналдо ще е на терена. Бейл също ...
                            Което ме радва. Винаги съм искал съперниците да са с оптимални състави, за да гледаме як футбол...
                            Много ми е интересно, с какъв състав и схема ще излезем...
                            Пожелавам на моите да успеят да вкарат поне един гол...
                            Което няма как да пожелая на Реал ...
                            НАПРЕТ МАШИНААААААААА
                            МУАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААА ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Прави сте за снощния мач
                              Единственото хубаво нещо обаче е, че в сравнение с него тазивечершния би трябвало да ни се стори като футбол от друго измерение. А дано
                              Даже и един гол да падне ще си е напредък!
                              Аз мисля че пак ще е 2-1, но се надявам Кристияно да играе - може да отиде и 3-1!
                              Ако е в състава може да пусна новия залог на Бет365 - ГГ и Над 2.5!

Коментар

съгласен, няма издържане такова подобие на футбол на полуфинал за КЕШ, дано и Пуул ги тресне и Атлетико другата седмица, за да се накаже стила на Моу
                                Прави сте за снощния мач

Коментар

Working...
                                X