IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мда, твоето започва да прилича на диагноза - когато Ливера са шампиони, дузпите не са дузпи, съдиите са перфектни, а титлата не се купува Дори резервите на Челси "струват" повече от титулярите н Ливера, ама никой не поглежда един смешен факт - суарез "струва" 22 милиона, онова църното с походка на патка - 0.6 милки паунда (абе то Карачанаков струва повече, бре), стърготината - 13 милки и т.н. Хайде, като копираме бози, поне да сме прочели нещо повече от заглавието им, а

И за да не почнете пак с помията, то да ви кажа тезата си, че някои явно не я разбират - всичко, ама абсолютно всичко в световния футбол е наредено. Така както последния в шипа може да разбие като гост най-силния домакин и борещ се за титлата, като преди това е направил Х с другия най-силен домакин имащ 15 победи от 16 мача, така както смешното тимче на Лузърпул (проявявам неуважение, нарочно) може да нареди 11 Поредни победи, в които са получили "едва" 6 дузпи и т.н. Нека не се залъгваме - Ливърпул играят приятен за окото футбол (нещо като Арсенал, когато са здрави), но нямаше да са на това място, ако не беше ФА. И не, не казвам, че е незаслужено, просто тази година кукловодите са решили, че Ливера ще са шампион и те станаха такива. Апропо - забеляза ли как не сте дали и стотинка за трансфери зимата - къде ли са отишли "спестените" или може би добре похарчени пари

П.С. Сега очкавам да ви порежат срещу челси (несъществуваща дузпа срещу вас или червен картон, нещо от сорта), естествено без значение за титлата, тя вече си е ваша - ей-така, че да сте морални победители. Честито (без ирония) - този път си изиграхте правилно картите пред ФА, явно Фърги си има заместник вече и то живее край река Мърси

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Mарински, не разбра ли колко е кисело гроздето ..... Най-слабия сезон в ШипЪ .... Най-силния сезон е тоя в който Чифутка е станала шампион ....
    СмЕх, брат.СмЕх.Ама гигантски, колосален смЕх
    Да си призная честно очаквах Никола да бълва змии и гущери и да плюе цял сезон срещу нас.След всеки кръг очаквах да се включи За което искрено му се извинявам. Човека обаче пази достойно поведение поведение цял сезон.За което искрено го поздравявам
    Груеца обачи изкърти всички мифки във форума ... Съдии..... /трае си за грабежа на Бриджа, за последния им подарък срещу Суонси и т.н. и т.н./, късмет .... ..... Скоро очаквам ЦРУ и ФСБ да са организирали всичко
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Знаех си че не тря'а я пия тая малката накрая

Иначе де.ба полуфиналите де.ба. Що Арсенал не бяха единия от отборите, поне ени 5-6 гола щеше да има гарантирани, били те и в едната врата А сега к'во, голямо зрелище голямо нещо. Дано поне в реваншите има драма до края

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        ГоУеми резерви, гоУема работа ...
        http://www.gol.bg/liverpool/2014-04-...te-na-livarpul
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          За мен даже служебна победа за чукотките и служебна титла те са си като уефскиту - не са за това първенство много са добри, особено в мрън-мрън, там са ненадминати...
          Mарински, не разбра ли колко е кисело гроздето ..... Най-слабия сезон в ШипЪ .... Най-силния сезон е тоя в който Чифутка е станала шампион ....
          СмЕх, брат.СмЕх.Ама гигантски, колосален смЕх
          Да си призная честно очаквах Никола да бълва змии и гущери и да плюе цял сезон срещу нас.След всеки кръг очаквах да се включи За което искрено му се извинявам. Човека обаче пази достойно поведение поведение цял сезон.За което искрено го поздравявам
          Груеца обачи изкърти всички мифки във форума ... Съдии..... /трае си за грабежа на Бриджа, за последния им подарък срещу Суонси и т.н. и т.н./, късмет .... ..... Скоро очаквам ЦРУ и ФСБ да са организирали всичко
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            ............ за огромне ваш късмет май няма да играете с истинския челси в неделя, което пък направи си е за убиване на онези смотаняци от ФА, защото Челси са единственият британски клуб в Шл и трябваше да отложат мача, но....
            За мен даже служебна победа за чукотките и служебна титла те са си като уефскиту - не са за това първенство много са добри, особено в мрън-мрън, там са ненадминати...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Някакви прогнози за довечера ?
              А бе да си го кажа, че току виж излязло

4:3 за Реал! Залог направен на 4 бири и 1 малка водка, но понеже си ги обичам подобни резултати и не веднъж са ми носели печалби, а до сега в тая кампания като се замисля май въобще не съм залагал на мач от ШЛ, а и след снощната "голова фиеста", бях длъжен да си уважа знака - 1-ца, и другите предвиждания - оувър и гол/гол, но реших да го направя малко по-екстравагантно, та те така - 100 коеф., па каквото стане
              Last edited by kev; 23.04.2014, 20:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                за довечера - не знам, но понеже всички чакат оувър, най-вероятно ще е ъндър Иначе прогнозата ми, базирана на мачовете в последните 15 години (колко пъти се срещахте - май 4 в елиминационна фаза?), е, че Реал ще продължи и то не заради друго, а защото в мачовете между тези 2 отбора, винаги продължава по-слабия, а по-слабия е Реал
                >Real Madrid scored 142goals (all comps)
                >Bayern 135goals scored (all comps)

Аз не мисля че след малоумието на Моу УЕФА ще позволи втора мъка в рамките на 24 часа! Иначе интереса на феновете (неутралните) и спонсорите ще изчезне съвсем!

Аз даже сложих петарка на ГГ+Над 2.5 с коефициент 1.83!

Коментар

• Позволи ми да се намеся в спора, ако е възможно, все пак съм трето лице в него Та нека да погледнем извънземния Ливърпул, на който си фен (ако не греша). Аз
                  - мач с Челси - умрела работа, ама много умрела работа, за огромне ваш късмет май няма да играете с истинския челси в неделя, което пък направи си е за убиване на онези смотаняци от ФА, защото Челси са единственият британски клуб в Шл и трябваше да отложат мача, но....
                  - мачове с Юнайтед - първия: гол в началото и спукване на топката след това (после обвиняваме Челси, че били играли грозно, а Греъм се спука да пуска снимки, как 3 победи с по 1:0 били страхотно нещо и важното били точките, а не играта). Втория - срещу 3 дузпи никой не може да играе (не спорим дали се реални или не - 99% от дузпите могат да се дадат, могат и да не се дадат и после казват, че съдията така бил видял)
                  - мачове с Арсето - първия мач го загубиха, втория ги смазаха от бой,, ама то кой ли не размаза арсето тази година
                  - мачове със Сити - загубиха първия с клизма, спечелиха втория с още по-голяма клизма
                  - мачове в турнирите - ранни отпадания
                  - мачове в европа - не помня да са имали
                  - мачове с плявата на висшата лига - е, там вече сте царе, това Кардиф, Стоук, Норич и т.н. ви оправиха самочувствието и ви дадоха повод да мечаете

Та какво излиза - освен един запомнящ се мач с Арсето и победата с дузпи над Юнайтед и другата с огроманата клизма, както и тази с още по-голямата срещу Сити (където съдията ви подпря повече от брутално, та чак Суарез пак се почувства в свои води и зпочна да си прилага циганските номера и да се въргали по терена като играч на Юнайтед), тази година сте паднали от останалите големи, не сте направили нищо за купите и не сте играли в Европа. Големият ви плюс е, че от топ 4 отбори имате най-малко загуби срещу плявата - да, и това е начин да се печели титла, и точно това ви убягваше през предишните години (победите над шлаката), ама да ми говорите за някакъв красив футбол и за некви аргументи на терена, че да се броите за шампиони (евентуални) - е, няма как да стане. та по-леко с нападките, без да си гледаме в собствената паничка. Разбирам ви, все пак 24 години суша са си цифра време и поводите за радост са значими от тази гледна точка, но все пак още не сте дорасли да се сравнявате с големите в Англия (към момента, а не в исторически план), като Челси, Сити и Юнайтед (изключвам ги тази година), та какво остава за Европа, където дори ви нямаше тази година!!!

П.С. Ако и догодина запазите тази форма, а не се окаже просто дед кет баунс (както ШЛ през 2005 примерно), стигнете поне 1/2 финал в ШЛ и запазите място в тройката на Шипа, ще се извиня за думите, така както ще се извиня за думите ми за хипофантастиката да станете шампион (ако станете, а това вече е прекалено вероятно), които изписах преди 3 седмици.

Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  коментирах днес, защото снощи гледах един отвратителен мач, както често се случва с мачовете, в които играе отбор на Моу. Сега по ред на номерата:
                  С Ливърпул - едно наистина супер първо полувреме, в което Пуул не знаеха къде са, което не им се случи в нито един друг мач тази година
                  Със Сити помня един мач, в който Челси ги надигра на контра с типичната дефанзивна игра на Моу.
                  С Арсенал помня само гостуването, което беше вторият най-тъп мач, който съм гледал тази година, след снощния. Разгрома за съжаление не го гледах.
                  С Юнайтед също не помня някакво впечатление да са ми направили мачовете.
                  В Шампионската лига също нямате един свестен мач - клизма след клизма.
                  С тези футболисти Челси може да играе супер футбол, но заради великия Моу е наказание за запалянковците. Затова скоро пак ще го изхвърли руския мафиот.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
                    Пич, отваряш http://www.transfermarkt.com/en/fc-c...erein_631.html, и оттам разбираш, че не си съвсем прав. Толкоз за суми, трансфери и т.н. С ПСЖ какво му беше на мача, пет - шест чисти положения, и проведен блестящо от Жозе, това е. И пак казвам - кажете нещо за антифутбола му в мачовете с Ливърпул и двата с Манчестър сити, Арсенал, Юнайтед и т.н. все грозни, грозни та чак отвратително да гледаш как някой не могат да стигнат до топката.
                    коментирах днес, защото снощи гледах един отвратителен мач, както често се случва с мачовете, в които играе отбор на Моу. Сега по ред на номерата:
                    С Ливърпул - едно наистина супер първо полувреме, в което Пуул не знаеха къде са, което не им се случи в нито един друг мач тази година
                    Със Сити помня един мач, в който Челси ги надигра на контра с типичната дефанзивна игра на Моу.
                    С Арсенал помня само гостуването, което беше вторият най-тъп мач, който съм гледал тази година, след снощния. Разгрома за съжаление не го гледах.
                    С Юнайтед също не помня някакво впечатление да са ми направили мачовете.
                    В Шампионската лига също нямате един свестен мач - клизма след клизма.
                    С тези футболисти Челси може да играе супер футбол, но заради великия Моу е наказание за запалянковците. Затова скоро пак ще го изхвърли руския мафиот.

Коментар

за довечера - не знам, но понеже всички чакат оувър, най-вероятно ще е ъндър Иначе прогнозата ми, базирана на мачовете в последните 15 години (колко пъти се срещахте - май 4 в елиминационна фаза?), е, че Реал ще продължи и то не заради друго, а защото в мачовете между тези 2 отбора, винаги продължава по-слабия, а по-слабия е Реал

Коментар

• Моу щеше да е идиот да изиграе точно този мач по какъвто и да е друг начин. Полуфинал на ШЛ, без нападение, без Азар, гост и т.н....

Иначе за довечера ми се ще 2:0. Какво ще стане реално е друга е тема

Коментар

2-1

няма да нарушават традицията я!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            говорим за похарчените суми за целия отбор, а не за последната година и то на фона на джуджето Атлетико.
                            Не отричам сравнително успешния сезон за Челси, особенено пък в сравнение с другите отбори от Англия, а че в много от мачовете си, особено сериозните, играят грозно. За снощи направо не ми се говори, на теб хареса ли ти? С ПСЖ същата трагедия за зрителя. Аз коментирам като зрител, не съм собственик или фен да броя статистически дали добре се справя отбора в сравнение с другите. А накрая от цялата работа Моу ще е стигнал полуфинал за Кеш и трето място в Шипа тази година. Това ми е прогнозата.
                            Пич, отваряш http://www.transfermarkt.com/en/fc-c...erein_631.html, и оттам разбираш, че не си съвсем прав. Толкоз за суми, трансфери и т.н. С ПСЖ какво му беше на мача, пет - шест чисти положения, и проведен блестящо от Жозе, това е. И пак казвам - кажете нещо за антифутбола му в мачовете с Ливърпул и двата с Манчестър сити, Арсенал, Юнайтед и т.н. все грозни, грозни та чак отвратително да гледаш как някой не могат да стигнат до топката.

Коментар

2-2 или 2-3
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Някакви прогнози за довечера ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X