IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    ....
    мАни,
    че като се сетя, пак ме заболява главата от яд ...
    Пеп Гуардиола - ВЪН он Байерн !!!
    Вземаме го в Юнайтед докато научи Фил Джоунс, Клевърли, Уелбек и Валенсия на тики-така-таракатата!
    А току виж взел че отнел на Арсенал НАЙ-ЦЕННОТО (4тото място в Премиър лийг)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
      Кат гледам Байерн как се сгромолясаха с големио трениор ша направя едно предвиждане - ЕШ за 2014 - Челси, а догодина пак, т.е. дубъл ... Ми тъй де, вижте Мауриньо как хитро им редува спадове и възходи

Колчо, прав си, потроши убавата немска машина ... бившия хореограф на циганския балет. ... Още преди началото на сезона, в мача за суперкупата с Челси си казах, че съдията им направи мечешка услуга, като им даде измислена дуспа в продълженията ... Е те тогава му поверваха на Пепчо, как ги надъхвал и т.н. бля-бля ..

Иначе Роналдо си е голям футболист ... сигурно искаш да кажеш, че няма да стане човек с главно Ч ... В твоя подкрепа ще припомня как стъпи на топките на Руни в едно минало световно

Иначе аз му свикнах, пък и той сякаш малко се очовечи ... Вчера много по гадни бяха германците и най вече в началото, когато не можеха да повярват и приемат че са надиграни ... налитаха по няколко човека на паднал испанец, според тях симулант ... Че съдията им спести 2 червени - на онуй мургавото германче Алава, за грубото му влизане и на Белязания за нежното му шамарче ... да пита сънародника си Зидан
      ....
      мАни,
      че като се сетя, пак ме заболява главата от яд ...
      Пеп Гуардиола - ВЪН он Байерн !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кат гледам Байерн как се сгромолясаха с големио трениор ша направя едно предвиждане - ЕШ за 2014 - Челси, а догодина пак, т.е. дубъл ... Ми тъй де, вижте Мауриньо как хитро им редува спадове и възходи

Колчо, прав си, потроши убавата немска машина ... бившия хореограф на циганския балет. ... Още преди началото на сезона, в мача за суперкупата с Челси си казах, че съдията им направи мечешка услуга, като им даде измислена дуспа в продълженията ... Е те тогава му поверваха на Пепчо, как ги надъхвал и т.н. бля-бля ..

Иначе Роналдо си е голям футболист ... сигурно искаш да кажеш, че няма да стане човек с главно Ч ... В твоя подкрепа ще припомня как стъпи на топките на Руни в едно минало световно

Иначе аз му свикнах, пък и той сякаш малко се очовечи ... Вчера много по гадни бяха германците и най вече в началото, когато не можеха да повярват и приемат че са надиграни ... налитаха по няколко човека на паднал испанец, според тях симулант ... Че съдията им спести 2 червени - на онуй мургавото германче Алава, за грубото му влизане и на Белязания за нежното му шамарче ... да пита сънародника си Зидан

Коментар

Уфффф ...
          ...
          Честито на Реал. Заслужено ни отстраниха и са на финала...
          ...
          Смятам, че единственото правилно нещо в момента, е ръководството да се съберат, да отворят по една бира, да си признаят ГРЕШКАТА с назначаването на Пеп и след финала с Борусия да го уволнят.
          Човека си се труди съвестно, но просто неговите възможности са такива...
          За жалост, РАЗВАЛИ, постигнатото от Хайнкес.
          Язък.
          ...
          "Мача" вчера.
          Спазихме "тактиката" и указанията на треньора и НИЩО не играхме.
          Смятам, че победата на Реал (без да омаловажавам труда на футболистите им) се дължи на поведението на Байерн.
          Абсолютно НИЩО не мога да кажа за "играта" на моите лъвове. Щото НИЩО не играхме. Бавни, предвидими, без никаква агресия... уффффф... Играта, която НЕНАВИЖДАХ (Барса), бива наложена на Байерн... Язък, за миналия сезон...
          Играчът, който ми направи най-силно впечатление вчера, бе Роналдо. Колкото голям атлет и спортист е, толкова ГНУСЕН ЛИГЛЬО Е ! Вчера, ми стана направо противен. Предполагам, че ще счупи всички голови рекорди (заслужено разбира се), ще спечели всички пари на света и ще шиба най-хубавите жени на земното кълбо, но НИКОГА няма да стане велик футболист..
          ...
          Бреййй, още не може да ме отпусне яда...
          Мислех, че съм поодъртял и подобни емоциЙ, вече са ми чужди...
          Ама ...
          Още веднъж, честито на Реал.
          До полувремето мача беше загубил смисъл и си легнах, но сега гледах последния гол!
          Верно много се изгъбарка със защитниците и Нойер!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Да, малко време докато го освиткат матрьошката и после ще си идете на правилното място, не се притеснявай...
            Кое е правилното място според теб?
            Там дето е Мангалчестър или Лузърфул или?

Коментар

"Мача" вчера.
              Смятам, че победата на Реал (без да омаловажавам труда на футболистите им) се дължи на поведението на Байерн.
              So very true!

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
                .... просто ще трябва ощи малко време.
                Да, малко време докато го освиткат матрьошката и после ще си идете на правилното място, не се притеснявай...
                Last edited by marinbg; 30.04.2014, 09:16.

Коментар

• Уфффф ...
                  ...
                  Честито на Реал. Заслужено ни отстраниха и са на финала...
                  ...
                  Смятам, че единственото правилно нещо в момента, е ръководството да се съберат, да отворят по една бира, да си признаят ГРЕШКАТА с назначаването на Пеп и след финала с Борусия да го уволнят.
                  Човека си се труди съвестно, но просто неговите възможности са такива...
                  За жалост, РАЗВАЛИ, постигнатото от Хайнкес.
                  Язък.
                  ...
                  "Мача" вчера.
                  Абсолютно НИЩО не мога да кажа за "играта" на моите лъвове. Щото НИЩО не играхме. Бавни, предвидими, без никаква агресия... уффффф... Играта, която НЕНАВИЖДАХ (Барса), бива наложена на Байерн... Язък, за миналия сезон...
                  Играчът, който ми направи най-силно впечатление вчера, бе Роналдо. Колкото голям атлет и спортист е, толкова ГНУСЕН ЛИГЛЬО Е ! Вчера, ми стана направо противен. Предполагам, че ще счупи всички голови рекорди (заслужено разбира се), ще спечели всички пари на света и ще шиба най-хубавите жени на земното кълбо, но НИКОГА няма да стане велик футболист..
                  ...
                  Бреййй, още не може да ме отпусне яда...
                  Мислех, че съм поодъртял и подобни емоциЙ, вече са ми чужди...
                  Ама ...
                  Още веднъж, честито на Реал.
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Много жалко за Байерн. Взеха всичко най - лошо от каталунските мангупи. Но за разлика от тях не си бяха приготвили съдия и заслужено взеха четворка.
                    Само не можах да разбера как за по - малко от година тоя Пеп ли е Чеп ли е успя да развали толкова добре работеща машина, която мачкаше всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      за какво му е да гледа .................... онзи дебелия саламаджия го тикнаха на топло и секна купуването на мачове и съдии ..................... само проследи за последния месец резултатите на бахрейн мюмюн

ДОРТМУНД ги прасна с 3 на нула в мюмюна

сега и дебелия балет им прасна една четворка без гарнитура

да ги видим на финала за купата на германия
                      Ти гледай "резултатите" на СМЕШНОТО тимче, чийто привърженик си и не се мъчи да разсъждаваш за ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ.
                      ШУТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Колчо дали гледа машината - изпусна парата нещо... 0-1
                        за какво му е да гледа .................... онзи дебелия саламаджия го тикнаха на топло и секна купуването на мачове и съдии ..................... само проследи за последния месец резултатите на бахрейн мюмюн

ДОРТМУНД ги прасна с 3 на нула в мюмюна

сега и дебелия балет им прасна една четворка без гарнитура

да ги видим на финала за купата на германия

Коментар

• Нещата отиват към резултата в мача Шалке - Реал!
                          Само не виждам кой ще вкара за Байерн!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Греахче,нали сме инвеститори,кво ти дреме!!!Имало е и по-лоши случаи!!!
                            Абе мача вече е безинтересен ....А и Роналдо отбеляза ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Тоя тъпак прееба целия мач с тия два гола ....
                              Греахче,нали сме инвеститори,кво ти дреме!!!Имало е и по-лоши случаи!!!

Коментар

• Тоя тъпак прееба целия мач с тия два гола ....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X