IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Я дайте по една прогноза за "вечното дерби"!

Аз мисля че Уефскито ще бие с 2 на 1.

И двата отбора е ясно къде ще завършат (Цецка 1ви, Уефски 4ти), а пък и на двата няма да им е лошо да понаправят някой левче от залози за "изненада"
    1-1 след по всяка вероятност доста слаб мач. И двата отбора са много слаби, но при нас все пак се отличават двама от най-силните футболисти в първенството ни - Мораеш и Мболи, които имат и най- голяма заслуга да спечелим толкова точки през пролетта. На Левски им остана да гонят място в евротурнирите и една победа срещу нас, която да осмисли проваления им сезон, в който щяха да стават шампиони

Мисля си, че ще е хикс, защото и 1 точка върши работа на Стойчо и си мисля, че няма да тръгне да печели на всяка цена.
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Я дайте по една прогноза за "вечното дерби"!

Аз мисля че Уефскито ще бие с 2 на 1.

И двата отбора е ясно къде ще завършат (Цецка 1ви, Уефски 4ти), а пък и на двата няма да им е лошо да понаправят някой левче от залози за "изненада"

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        "Стоят пред райските врати Св. Петър, една баба и Серхио Рамос.
        Бабата: - Свети Петреeee, аз се молех цял живот, праведна бях, заслужавам да съм в рая!
        Св. Петър: - А. ти?
        Рамос: - Аз дойдох за топката."
        аиде тихо, да не говорим zа Баzел 2 и 3

Коментар

• От снощи около земната орбита гравитира ново небесно тяло, известно като Луната на Серхио

Снощи Рамос доказа, че е единственият истински Галактико

С голямо съжаление бе оповестена новината, че "Мистерията на Българските гласове" спира да обикаля космоса, тъй като е била ударена от футболна топка и е с комоцио

Часове след дузпите между Реал и Баерн, топката пада на земята и се чува глас: - Рамос, чадо мое, как ще играем виенската, с един или с два удара ?
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Рамос го е свалил
            "Стоят пред райските врати Св. Петър, една баба и Серхио Рамос.
            Бабата: - Свети Петреeee, аз се молех цял живот, праведна бях, заслужавам да съм в рая!
            Св. Петър: - А. ти?
            Рамос: - Аз дойдох за топката."

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Според мен, вероятността е баш педесе працента ...
              Не е Колчо, - забравяш Х-са, само той е над 30%
              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• радвам се за снощния успех на баварците ......................... надявам се да се съсредоточат върху финала за ШЛ и да не се напъват много-много във финала за купата на германия

мача не беше нищо особенно щом съм заспал по някое време и се събудих чак за дузпите

ако някой ми беше казал, че двата испански гранда ще отпаднат на полуфиналите и няма да има техен отбор на финала щях да му кажа, че е луд и не разбира от футбол, но всички видяхме какво се случи

........................ ако сега предстоят пак полуфиналите между същите отбори, и сега съм готов на бас, че двата испански отбора ще продължат на финала

както написах в тази тема преди седмица "цар футбол е жив - да живее царя"

===================

само не мога да разбера две неща:

1. защо между двете срещи на челси-БАРСА имаше 6 дни, а УЕФА беше решила между двете срещи на дебелия балет и баварците да имат 8 дни почивка

2. защо двата полифинала за купата на лига европа се играят в един и същи час, а не едните от 20.00 часа, а другия полуфинал от 22.05 часа ........................... така както беше когато имаше групи в лига европа

Коментар

• Футболистите от Висшата лига са сред най-ниско доверените хора на Острова
                  novsport.com

Футболист във Висшата лига на Англия е една от професиите, ползваща се с най-ниско доверие на Острова. Според изследване на института Югов, оценяващо спектъра от професии, с акцент върху четири различни категории: честност, сигурност, качество на работата и стойност на парите, футболистите от Премиърлийг са на второ място след политиците, които са с най-нисък рейтинг.

76% от участвалите в проучването смятат, че парите в мултимилионните договори, които играчите получават, са незаслужени, въпреки че са едни от най-сигурните. Политиците пък не се вписват особено в графите „честност”, „качество на работа” и „сигурност”.

С най-висок рейтинг на Острова са учителите.

2000 души са участвали в изследването.

Коментар

Рамос го е свалил

След мача Барса-Реал Роналдо вика на Меси:
                    - Ще се видим на финала!
                    Меси му отвръща:
                    - Къде ще го гледаме - у нас или у вас?
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Рамос го е свалил
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ако тази вечер видите падаща звезда не бързайте да си пожелавате нещо! Просто топката на Серхио Рамос се връща
                        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...me_na_uchenie/
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                          Не само по-вероятно, а дори много по-вероятно, според мен
                          Според мен, вероятността е баш педесе працента ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                            По-вероятно ми изглежда, Челси да наковат баварците
                            Не само по-вероятно, а дори много по-вероятно, според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Колчо, добър краен резултат, поздравления и успех за предстоящата - не моем се сетим коя по ред, европейска титла.
                              Пета.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Сокачев разбира от футбол по-малко от всяка една от съученичките ми от гимназията. Убеден съм в това
                                ..
                                100%.
                                Кой го направи този охлюв коментатор, още ми е чудно....

Коментар

Working...
                                X