Лефски са най-големия отбор!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениетова не беше ли заради бенефиса, бе '12
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекато стана въпрос за родната А група и се сетих за новите екипи на евроидиота който за радост това лято няма да играе в европата
винаги съм знаел, че говедата са прикрити прасета
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеда бе верно
кажете некоя сигурна среща на която мое да фърлим некой левfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
да не си глътнахте езиците, бре??? .................. всъщност да не са ви счупили ръчичките, че не драскате в темата
какво толкова съм написал, че вече 8 дни никой не е драснал някакво мнение, а се е наложило дори някой от вас да си прави нова регистрация за да "разсее облаците"
Първоначално изпратено от pompastoke Разгледай мнениеНадявам се да има нови трансфери в Манчо
в този ред на мисли това лято, ако похарчат 130 млн.лири мисля, че ще се доближат до топ 4 , но не съм сигурен дали ще влезнат в ШЛ
миналата година щорите похарчиха 105 млн.лири и се добраха до 6-тото място и лига европаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТака, и тримата сте с по 3 точки, но Хаки има само един познат резултат, така че на второ четене отпада (другите имат повече верни прогнози). Остават Манчо и Знаещ, които имат абсолютно еднакъв резултат, но прогнозата на Знаещият е по-вярна (манчо е дал победа с продължения на Севиля, но те биха с дузпи), така че за мен Знаещ е победителя от тази мини лига. Ако няма няма да оспорва резутата (давам срок от 24 часа, то моля Знаещ да ми прати лично и да се разберем Джеймисън като финансов превод ли ще го реализираме или ще си е в натурална форма на сбирка някъде
уж са с еднакви точки, но единия не знам си какво, а другия не знам си какво не му харесваш и затова ще е победител третия
винаги съм казвал, че за всяко нещо се гласува от участниците и решенията се взимат с мнозинство, но наполеоновия комплекс не прощава на никого
ама вие си знаете, де .................. оправяйте си се както ви харесва...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Момци, при така стеклите се мачове, според мен ситуацията е такава:
Хаки:
Един точен резултат - 3 точки, няма познат шампион
Знаещ:
1 резултат - 1 точки
2 познати шампиона - 2 точки
Общо - 3 точки
Манчо:
1 резултат - 1 точка
2 познати шампиона - 2 точки
общо 3 точки
Така, и тримата сте с по 3 точки, но Хаки има само един познат резултат, така че на второ четене отпада (другите имат повече верни прогнози). Остават Манчо и Знаещ, които имат абсолютно еднакъв резултат, но прогнозата на Знаещият е по-вярна (манчо е дал победа с продължения на Севиля, но те биха с дузпи), така че за мен Знаещ е победителя от тази мини лига. Ако няма няма да оспорва резутата (давам срок от 24 часа, то моля Знаещ да ми прати лично и да се разберем Джеймисън като финансов превод ли ще го реализираме или ще си е в натурална форма на сбирка някъде
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеMoже, ето ги прогнозите
Знаещ:
ЛЕ - 2:0 за Бенфика
ШЛ - 2:1 за Реал
Купата на България - 2:1 за Лудогорец
Манчо:
Севиля - Бенфика 1-1 (Севиля с продължения)
Реал - Атлетико 2-1
Ботев - Лудогорец 1-0
Хаки:
Ботев-Лудогорец 1-0
Бенфика-Севиля 2-1
Реал-Атлетико 1-1 в редовното време, Атлетико печели купата
ами няма много съвпадения, така че който - тойNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Логиката победи... честито на Реал и на татко Карло И догодина им пожелавам да направят първи дубъл в ШЛ ... 2 последователни титли в ШЛ, нищо че съм от Челси
Така си беше по заслужено Последните 20-25' атаките на Реал бяха една след друга и доста пропуснати 99 % положения. Таз сутрин гледам и картоните 7:3 за Атлетико (с червения на тренера им 8:3) ... не броя 2 та за роялистите, дадени за сваляне на фланелките от последните им двама голмайстори. При това съдията в рамките на 2-3' първото пуловреме спести 2 жълти на Адриан от Атлетико ... не знам какво видя педерасина му ньеден ...
Коментар
-
92 минути играха ганкиното и им върза с последния корнер да вкарат гол! Атлетико последните 15на минути не минаваха центъра, но Реал нямаха никакви положения! Явно много им се събра на дюшекчийте, че свършиха бензина рано-рано!Last edited by chronos; 25.05.2014, 10:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ,логиката надделя!!!Може и нещо да назнайвам!!!
Те Атлетико издъхнаха горките, ся ще солят съдията що 5 мин.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЯвно нищо не разбирам от футбол!!!Тия били много слаби бре!!!
Коментар
Коментар