IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лефски са най-големия отбор!
    http://billiard-spot.com/

https://www.facebook.com/BilliardSpot

Коментар

• Какви са тия слухове че Роналдо пропуска световното ?
      метални врати, решетки

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        това не беше ли заради бенефиса, бе '12
        той бенефиса мина, но цветовете на новите екипи толкова им харесали, че и следващия сезон щели да играят в преобладаващо червено

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          като стана въпрос за родната А група и се сетих за новите екипи на евроидиота който за радост това лято няма да играе в европата

винаги съм знаел, че говедата са прикрити прасета

това не беше ли заради бенефиса, бе '12
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• като стана въпрос за родната А група и се сетих за новите екипи на евроидиота който за радост това лято няма да играе в европата

винаги съм знаел, че говедата са прикрити прасета

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              да бе верно
              кажете некоя сигурна среща на която мое да фърлим некой лев
              събирай пари за август месец когато стартира родната А група

Коментар

• да бе верно
                кажете некоя сигурна среща на която мое да фърлим некой лев
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• да не си глътнахте езиците, бре??? .................. всъщност да не са ви счупили ръчичките, че не драскате в темата

какво толкова съм написал, че вече 8 дни никой не е драснал някакво мнение, а се е наложило дори някой от вас да си прави нова регистрация за да "разсее облаците"

Първоначално изпратено от pompastoke Разгледай мнение
                  Надявам се да има нови трансфери в Манчо
                  миналия сезон пръснаха манафите 28 милки за фелайни и 37 млн за мата = общо 65 млн лири похарчиха за седмото място

в този ред на мисли това лято, ако похарчат 130 млн.лири мисля, че ще се доближат до топ 4 , но не съм сигурен дали ще влезнат в ШЛ

миналата година щорите похарчиха 105 млн.лири и се добраха до 6-тото място и лига европа

Коментар

• Надявам се да има нови трансфери в Манчо
                    http://billiard-spot.com/

https://www.facebook.com/BilliardSpot

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Така, и тримата сте с по 3 точки, но Хаки има само един познат резултат, така че на второ четене отпада (другите имат повече верни прогнози). Остават Манчо и Знаещ, които имат абсолютно еднакъв резултат, но прогнозата на Знаещият е по-вярна (манчо е дал победа с продължения на Севиля, но те биха с дузпи), така че за мен Знаещ е победителя от тази мини лига. Ако няма няма да оспорва резутата (давам срок от 24 часа , то моля Знаещ да ми прати лично и да се разберем Джеймисън като финансов превод ли ще го реализираме или ще си е в натурална форма на сбирка някъде
                      не следя особено форума и тази тема, и затова не знам точно какво е съревнованието, но ми се струва, че си ги нагаждаш нещата както на теб ти се иска, а при всяко състезание правилата се определят преди започване на състезанието ................... комплекса да дребния човечец (да се чувстваш значим и всичко да зависи от теб) продължава да те тресе

уж са с еднакви точки, но единия не знам си какво, а другия не знам си какво не му харесваш и затова ще е победител третия

винаги съм казвал, че за всяко нещо се гласува от участниците и решенията се взимат с мнозинство, но наполеоновия комплекс не прощава на никого

ама вие си знаете, де .................. оправяйте си се както ви харесва...

Коментар

• Момци, при така стеклите се мачове, според мен ситуацията е такава:
                        Хаки:
                        Един точен резултат - 3 точки, няма познат шампион

Знаещ:
                        1 резултат - 1 точки
                        2 познати шампиона - 2 точки
                        Общо - 3 точки

Манчо:
                        1 резултат - 1 точка
                        2 познати шампиона - 2 точки
                        общо 3 точки

Така, и тримата сте с по 3 точки, но Хаки има само един познат резултат, така че на второ четене отпада (другите имат повече верни прогнози). Остават Манчо и Знаещ, които имат абсолютно еднакъв резултат, но прогнозата на Знаещият е по-вярна (манчо е дал победа с продължения на Севиля, но те биха с дузпи), така че за мен Знаещ е победителя от тази мини лига. Ако няма няма да оспорва резутата (давам срок от 24 часа , то моля Знаещ да ми прати лично и да се разберем Джеймисън като финансов превод ли ще го реализираме или ще си е в натурална форма на сбирка някъде

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Moже, ето ги прогнозите

Знаещ:
                        ЛЕ - 2:0 за Бенфика
                        ШЛ - 2:1 за Реал
                        Купата на България - 2:1 за Лудогорец

Манчо:
                        Севиля - Бенфика 1-1 (Севиля с продължения)
                        Реал - Атлетико 2-1
                        Ботев - Лудогорец 1-0

Хаки:
                        Ботев-Лудогорец 1-0
                        Бенфика-Севиля 2-1
                        Реал-Атлетико 1-1 в редовното време, Атлетико печели купата

ами няма много съвпадения, така че който - той
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Логиката победи ... честито на Реал и на татко Карло И догодина им пожелавам да направят първи дубъл в ШЛ ... 2 последователни титли в ШЛ, нищо че съм от Челси

Така си беше по заслужено Последните 20-25' атаките на Реал бяха една след друга и доста пропуснати 99 % положения. Таз сутрин гледам и картоните 7:3 за Атлетико (с червения на тренера им 8:3) ... не броя 2 та за роялистите, дадени за сваляне на фланелките от последните им двама голмайстори. При това съдията в рамките на 2-3' първото пуловреме спести 2 жълти на Адриан от Атлетико ... не знам какво видя педерасина му ньеден ...

Коментар

• 92 минути играха ганкиното и им върза с последния корнер да вкарат гол! Атлетико последните 15на минути не минаваха центъра, но Реал нямаха никакви положения! Явно много им се събра на дюшекчийте, че свършиха бензина рано-рано!
                            Last edited by chronos; 25.05.2014, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Е,логиката надделя!!!Може и нещо да назнайвам!!!
                              Къркай сега.

Те Атлетико издъхнаха горките, ся ще солят съдията що 5 мин.?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Явно нищо не разбирам от футбол!!!Тия били много слаби бре!!!
                                Е,логиката надделя!!!Може и нещо да назнайвам!!!

Коментар

Working...
                                X