IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Работата с финала става дебела Браво на тоя, който се сетил да ни напомни за уникалното положение с наличието на двама папи и тяхната националност.
    Attached Files
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• аз имам малко по-различно виждане за финала и причината е дна - за бразилия този мач наистина е на живот и смърт, а ако има разочарование от отпадането, то то ще е при ниските хора, при бразилците е едно - търсене на вендета и милите холандчета ще гризнат здраво дръвчето.

Виж за финала наистина не знам - все пак прекалено гоелми пари играят, а когато има мъни ток, останалото минава на заден план

Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
      Груйче, туй написах в един друг форум:

Сега ми е интерсно кой от Бразилия и Холандия ще се натегне за третото място ... или на двата отбора ще им е безинтересно ... Може би Бразилия заради собствената публика ... Еле па холандците ако решат, спокойно мое ги опухат и тогаз позора за Бразилия ще е пълен...

Запомнил съм 2 таквиз мача, га по добрите бяха много покрусени, че не са на финала ... и двата пъти Полша се възползва и стана 3-та ... 1974 с Лято (Лато) срещу Бразилия и 1982 с Бониек срещу Франция ...
      И тоз мач за бронза нъл щяха да го премахват ... ко тана ...

Инак на финала за мен германските панцери ще сгазят аржентинските говедари ... само онез да не направят некой кюляф и злъжат праволинейните германци
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Щеше да си го осъзнал, ако както мене беше заспал по средата на първото полувреме!
        Извадил си късмет.Аз изгледах цели 90 минути ...
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          гледайки снощния мач осъзнах истинския смисъл на думата скука
          Щеше да си го осъзнал, ако както мене беше заспал по средата на първото полувреме!
          Щом си го гледал, не ти е било толкова скучно - не се оплаквай

Коментар

• гледайки снощния мач осъзнах истинския смисъл на думата скука

Коментар

• Коментар

• Груйче, туй написах в един друг форум:

Сега ми е интерсно кой от Бразилия и Холандия ще се натегне за третото място ... или на двата отбора ще им е безинтересно ... Може би Бразилия заради собствената публика ... Еле па холандците ако решат, спокойно мое ги опухат и тогаз позора за Бразилия ще е пълен...

Запомнил съм 2 таквиз мача, га по добрите бяха много покрусени, че не са на финала ... и двата пъти Полша се възползва и стана 3-та ... 1974 с Лято (Лато) срещу Бразилия и 1982 с Бониек срещу Франция ...
                И тоз мач за бронза нъл щяха да го премахват ... ко тана ...

Инак на финала за мен германските панцери ще сгазят аржентинските говедари ... само онез да не направят некой кюляф и злъжат праволинейните германци

Коментар

• Груйчи,

хортуваш, че си пял вчера - Дон'т край фор ми Аржентина - на Мадона от съседната маса?

Мачовете ще минат и заминат - грешната Мадона с големите бомби ще помниш после
                  ------------------------------------------

Финал ще е с малко голове, ако има.

Полуфинал ще е за тълпата с повечко ( мое мнение ).

Коментар

• аз го гледах до края, но само защото бях навън и на съседната маса имаше едно курве - ако си бях в нас, да съм отцепил към 30-тата минута, когато ми стана ясно накъде върви мача. Но птк добре, че го гледах докрая, та избих крайно неадекватния си залог на гол/гол със залог, че архентина ще бие с дузпи, а и малко парички взех от авер, така че съм доволен (пък и ме почерпиха - абе, пей, сърце)

Ман Гал за нищо не става - това си е видно отвсякъде. да не можеш да биеш аржентинския чичо Митко, значи трябва да си пълен олигофрен, но пък вероятно ще пасне на стила на манчо - те също са олигофрени

Кажете нещо за финала и малки финал - за мен на 100% бразилия ще разглямбят холандия, но за финала съм на кантар. Всичкуту логика говори за категорична победа на нацитата, но на финалите се прави най-много кинта, всички ще залагат за дойчовете и това доста сериозно ме притеснява, че ще се уреди в другата посока
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                      Веднага бия 1л Jameson
                      Имаме ли сделка???
                      Най- накрая спечелено басче За съжаление един от мноооого малкото познати залози на това световно.

Коментар

Що да се е оакал човека, просто му свършили смените, а се оказа, че вратаря на аржентиците той го учил - дето се вика - храни куче да те лае!
                        Поредният бетонобъркач, който си е повервал... Естествено това носи успехи, но футболът става горзен и труден за гледане... Аз лично снощи издържах 30 минути..

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          + лудия ви "гений", който снощи се о*ка сериозно...
                          Що да се е оакал човека, просто му свършили смените, а се оказа, че вратаря на аржентиците той го учил - дето се вика - храни куче да те лае!

Коментар

• Ей нямате угодия. Като стане 5:0 за половин час скука, кат' няма голове пак скука, е де
                            Шегувам се, и аз снощи въобще не ги отразих гаучосите и лалетата, и май добре съм направил
                            Поне финала обещава да е ако не зрелищен то поне със заряд, спомняйки си за тия от '86-та и '90-та. И дано тоя път да има голове, и те да падат последователно и в двете врати
                            Last edited by kev; 10.07.2014, 09:11.

Коментар

Тия младежи спукаха топката снощи!
                              Чак ми се случи да заспивам и като свърши полувремето спрях мача!
                              Сутрина останах разочарован че ми е паднал залога за Над 3.0 картона (поне още един в редовното време щеше да ми върне парите) но пък не съм седял до 01:30 да гледам 5 дузпи!
                              + лудия ви "гений", който снощи се о*ка сериозно...

Коментар

• Тия младежи спукаха топката снощи!
                                Чак ми се случи да заспивам и като свърши полувремето спрях мача!
                                Сутрина останах разочарован че ми е паднал залога за Над 3.0 картона (поне още един в редовното време щеше да ми върне парите) но пък не съм седял до 01:30 да гледам 5 дузпи!

Коментар

Working...
                                X