IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Това заради новата прическа на Фелайни ли е ???
    Това е заради новия треньор и новите играчи! Иначе мисля, че и за второ можем да се преборим, но малко трудно. Все пак на всеки отбор му трябва време да се сработи!
    Ние вече имаме почти изцяло нова защита (без Евра, Видич и Рио), нов централен полузащитник, кой знае още колко ще напуснат и ще си тръгнат!
    С този треньор и със солидния кеш дето се харчи по-долу от тройката няма как да паднем!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      ...
      3. Ман Юнайтед
      ...
      Това заради новата прическа на Фелайни ли е ???
      Only God Can Judge me...

Коментар

• http://www.sportal.bg/video.php?video=67955

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          става, ще те подсетя, макар че тази година единствените ми загубени басове са от Ливера, но пък компенсираха с много наслада за окото
          Тази година логиката повелява класирането да е:
          1. Челси
          2. Ман Шити
          3. Ман Юнайтед
          4. Арсенал
          ---
          5. Ливърпул
          6. Тотнъм
          7. Евертън

ама дали ще стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Аз имам интерес към частта, касаеща Ливърпул, но ще говорим по-сериозно седмица преди началото на новия сезон
            става, ще те подсетя, макар че тази година единствените ми загубени басове са от Ливера, но пък компенсираха с много наслада за окото
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Ливърпул няма да са в топ 3 (но с кански мъки може и да са 4-ти, при някакъв ултра луд късмет, реално, може би ще са 5-ти), а Арсенал нямат никакъв шанс за титлата - санчез не ви трябва, а онова резаното от анадола, с изпъкналите очни ябълки, ако играе както на световното, може и до топ 4 да не го добутате. Та за ливера извън топ 3 и арсето без титла предлагам бас
              Аз имам интерес към частта, касаеща Ливърпул, но ще говорим по-сериозно седмица преди началото на новия сезон
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Зарежи това.
                Кажи сега с Алексис ще станем ли шампиони или не..
                Все пак Ливършул отново предпочетоха парите и този сезон си мисля, че е като по-предния - мъка... мъка...
                Стъридж едва ли ще успее да вкара толкова без да има кой да му подава.
                Ливърпул няма да са в топ 3 (но с кански мъки може и да са 4-ти, при някакъв ултра луд късмет, реално, може би ще са 5-ти), а Арсенал нямат никакъв шанс за титлата - санчез не ви трябва, а онова резаното от анадола, с изпъкналите очни ябълки, ако играе както на световното, може и до топ 4 да не го добутате. Та за ливера извън топ 3 и арсето без титла предлагам бас
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Това след дузпи предполагам
                  Не че е невъзможно и иначе да се получи, ама трябва едните да играят без Нойер, а другите най-малко поне с две Месита
                  Зарежи това.
                  Кажи сега с Алексис ще станем ли шампиони или не..
                  Все пак Ливършул отново предпочетоха парите и този сезон си мисля, че е като по-предния - мъка... мъка...
                  Стъридж едва ли ще успее да вкара толкова без да има кой да му подава.
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                    Най- накрая спечелено басче
                    Така си е
                    Прати ми на лични име и адрес където да доставя баса.
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                      днес като се събудих в съзнанието ми се загнезди един резултат 7-6 в полза на Аржентина (или поне така ми се иска понеже тях ги посочих за световни шампиони преди месец ->>> справка: в тази тема някъде по-назад )

Това след дузпи предполагам
                      Не че е невъзможно и иначе да се получи, ама трябва едните да играят без Нойер, а другите най-малко поне с две Месита

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Сега ще стискаме палци за германците, току виж след четири години пак България ги свали от трона!
                        +1

Коментар

• днес като се събудих в съзнанието ми се загнезди един резултат 7-6 в полза на Аржентина (или поне така ми се иска понеже тях ги посочих за световни шампиони преди месец ->>> справка: в тази тема някъде по-назад )

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Сега ще стискаме палци за германците, току виж след четири години пак България ги свали от трона!

Коментар

• Коментар

• Ще видим дали немците ще са в такова настроение след финала:
                                https://vine.co/v/MUQjpvDKr9B

Коментар

Working...
                                X