IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    е, аз пък съм единствения гласувал за Колеца А ДРУГ няма като опция, зашото това е в сферата на фантазиите - разликата между Хаки и Ники Николов (който е 4-ти. Апропо, кой е Ники Николов - извинете за невежеството) е 146 точки - това са точките от 3 нормални кръга(тази година кръговете са слаби откъм точки) или 2 силни кръга разлика, при оставащи едва 7 кръга

Тп аз и себе си съм добавил просто щото трябва да имаме призова тройка - реално и аз съм с илюзорни шансове за 1-во място, но пък ще се боря докрай
    Ти само виж как последните избухваме в последния кръг: 4-я, 7-я и 5-я в генералното класиране.
    Да не стане така с "последно 10" някой да изскочи начело и да ти прецака анкетката

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      И аз за него...ама ще е интересно ако някой от четвърто-пето място изскочи на първо в края!
      Груьо е пропуснал да сложи поне едно "Друг" в анкетата!
      е, аз пък съм единствения гласувал за Колеца А ДРУГ няма като опция, зашото това е в сферата на фантазиите - разликата между Хаки и Ники Николов (който е 4-ти. Апропо, кой е Ники Николов - извинете за невежеството) е 146 точки - това са точките от 3 нормални кръга(тази година кръговете са слаби откъм точки) или 2 силни кръга разлика, при оставащи едва 7 кръга

Тп аз и себе си съм добавил просто щото трябва да имаме призова тройка - реално и аз съм с илюзорни шансове за 1-во място, но пък ще се боря докрай
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        И аз за него...ама ще е интересно ако някой от четвърто-пето място изскочи на първо в края!
        И аз за Хаки, догодина ме подсетете да се регистрирам, все забравям...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Хаки гласува в анкетата за себе си
          Ще се помъча с наличните ресурси да се преборя с конкуренцията, колкото и трудно да изглежда. Slumdog millionaire един вид

Коментар

• Хаки гласува в анкетата за себе си
            Ще се помъча с наличните ресурси да се преборя с конкуренцията, колкото и трудно да изглежда. Slumdog millionaire един вид
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Така, обещах и пускам тема за фентъзи лигата. Еле я те тука, за тези, които не я знаят къде е. Приемаме и нови членове за следващия сезон - не сме клоузд съсайъти. Ситуацията до момента е следната (само първите 3 пускам):

1. Хаки - 1576
              2. Никола - 1573
              3. Аз - 1502 и т.н.

В класирането по кинти (пускам го щото съм първи в него и защото при нормално първенство би следвало да имам най-много шансове да спечеля, ама тази година е годината на издънките)
              1. Аз - 109 млн
              2. Никола - 106.1 млн
              3. Ники Николов - 101.9

Какво прави впечатление на пръв поглед - аз водя с много в кинтите, а съм едва трети в класирането, Колеца е втори и в двете класации, а Хаки води в точките, но дори го няма в тройката на парите За мен изводите са:

1. Аз нямам късмет или просто не мога да си оползотворя парите като хората - нещо като инвеститор на БФБ
              2. Колеца е най-постоянен и балансиран, е, иам и късметец, ама без него не може - т.е. най-вероятно ще спечели
              3. Хаки не робува на имена и или е най-добрия мениджър за без пари (нещо като Арсенчо) или е луд късметлия - нещо като Ливера с кралица Кени начело, в мачовете с големите отбори За тези пари, които има е с най-точният избор на състав - браво.

П.С. За останалите на пиша, защото са доста назад, което не им пречи да се включат и те
              24
              Nikola
              4.17%
              1
              Hakkinen
              12.50%
              3
              polki
              8.33%
              2
              marinbg
              0.00%
              0
              Грую Груев
              33.33%
              8
              Колчо Слепеца
              41.67%
              10

The poll is expired.

Last edited by Nikola; 20.08.2013, 15:25.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
            Working...
            X