IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Добре че поне това можеш!...
    Друго не ми трябва ... за да съм победител
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      +1
      btw: в лигата без смените мога ли да си менкам капитаните както ми го говорят звездите след всеки кръг или не?
      Добре че поне това можеш!...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        - все му е едно - ийгъла
        +1
        btw: в лигата без смените мога ли да си менкам капитаните както ми го говорят звездите след всеки кръг или не?
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от weekend stars Разгледай мнение
          Аз съм за разпределението на наградния фонд което предлагат Хаки и компания.
          ok, значи точка на спора:
          разпределението на наградните фондове (ако не се включи или изключи някой междувременно) става
          победител (300/120 лева),
          2-ро място (50/20 лева),
          най-добър седмичен резултат (50/20 лева)

нека най-добрите победят (по възможност да съм аз поне за 4 от 6-те награди)
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

добре, значи сме 2:3 за момента и един въздържал се. Ако уикенд старс е на мнението на Хаки и комапния - значи тяхното мнение печели, ако не - ще питаме възъдржалия се+Никола/муси в засивисимост от лигата
            Аз съм за разпределението на наградния фонд което предлагат Хаки и компания.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Победителят взима всичко и за двете лиги от мен.
              добре, значи сме 2:3 за момента и един въздържал се. Ако уикенд старс е на мнението на Хаки и комапния - значи тяхното мнение печели, ако не - ще питаме възъдржалия се+Никола/муси в засивисимост от лигата
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Победителят взима всичко и за двете лиги от мен.

Коментар

• Така е, малко прочел-недочел се обадих

Присъединявам се към полки и ГТ разпределението да е еднакво при двете лиги
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Май полки имаше предвид след като даваме 70 лв за двете лиги, те да се разпределят по 35 за всяка... поне аз така го разбрах
                    ами това няма как да стане - муси участва сама в лигата без смените, а никола - само в стандартната, така че при положение, че няма пълно съвпадение, т.е. или трябва да искам от никола и муси по 35 кинта вход, или муси ще се облагодателства за сметка на никола, а и ще трябва да искам пак съгалсието на всички, защото те са се съгласили на тези условия - 20 кинта за лига без смени и 50 за стандартна платена.

иначе щом искате и за лигата без смените да направим същата схема като за стандартната - няма проблеми, нека всеки си каже мнението и мнозизнството печели.
                    Дотук сме:
                    - лига без смени - победителя взема всичко, стандартна лига - по разпределението по-долу - Аз
                    - и тази без смени, и другата - по разпределнието по-долу - ГТ и полки
                    - все му е едно - ийгъла
                    кажете си и другите и мнозинството печели

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Май полки имаше предвид след като даваме 70 лв за двете лиги, те да се разпределят по 35 за всяка... поне аз така го разбрах
                      това няма как да се случи

в двете лиги има 1-2 различни участника...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        Наградният фонд, поне засега, е добре да създава стимул за игра у всички, при това до последния кръг. В този смисъл доктрината "победителят взима всичко" не ми се струва подходяща. Би било добре да има повече награди, независимо от малкия фонд.
                        за всекиго по нещо

Коментар

признава се, защо да не сае признава, а и на мъжка дума се брои, все пак не сме женски полови органи за 50-70 кинта, нали
                          нямам нищо против женските полови органи за по 50 кинта ................................ като един известен форумен ник описан подробно в подписа ми

все с някой трябва да се бъзика човек

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          По предложението ти да е еднкаво разпределението - все ми е едно, но няма много смисъл. В малката сме със 160 кинта награден фонд и според мен е по-добре да се вземе само от победителя, но нямам проблем победителя да вземе 120, втория - 20, а най-добрия седмичен - също 20 кинта, просто ми се струва безсмислено, но както решите.
                          в едната лига са 8 човека и в другата лига са 8 човека ......................................... всичко е еднакво

влагаш по-малко пари (20 кинта) .......................... победителите взимат по-малък награден фонд ( 120+20+20 кинта)

влагаш повече пари (50 кинта) ......................... победителите взимат по-голям награден фонд (300+50+50 кинта)

груйчо, гледай процентите - нали уж форума е инвеститорски ..................................... а ти гледаш на нещата кръчмарската 160 кинта за победителя в абсолютна стойност

Коментар

признава се, защо да не сае признава, а и на мъжка дума се брои, все пак не сме женски полови органи за 50-70 кинта, нали

По предложението ти да е еднкаво разпределението - все ми е едно, но няма много смисъл. В малката сме със 160 кинта награден фонд и според мен е по-добре да се вземе само от победителя, но нямам проблем победителя да вземе 120, втория - 20, а най-добрия седмичен - също 20 кинта, просто ми се струва безсмислено, но както решите.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Наградният фонд, поне засега, е добре да създава стимул за игра у всички, при това до последния кръг. В този смисъл доктрината "победителят взима всичко" не ми се струва подходяща. Би било добре да има повече награди, независимо от малкия фонд.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                ако някой изпрати кинтите късно в петък, а ти ги получиш в понеделник ......................... признава ли му се...

Коментар

Working...
                                X