Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
btw: в лигата без смените мога ли да си менкам капитаните както ми го говорят звездите след всеки кръг или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение- все му е едно - ийгъла
btw: в лигата без смените мога ли да си менкам капитаните както ми го говорят звездите след всеки кръг или не?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от weekend stars Разгледай мнениеАз съм за разпределението на наградния фонд което предлагат Хаки и компания.
разпределението на наградните фондове (ако не се включи или изключи някой междувременно) става
победител (300/120 лева),
2-ро място (50/20 лева),
най-добър седмичен резултат (50/20 лева)
нека най-добрите победят (по възможност да съм аз поне за 4 от 6-те награди)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре, значи сме 2:3 за момента и един въздържал се. Ако уикенд старс е на мнението на Хаки и комапния - значи тяхното мнение печели, ако не - ще питаме възъдржалия се+Никола/муси в засивисимост от лигата
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеПобедителят взима всичко и за двете лиги от мен.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМай полки имаше предвид след като даваме 70 лв за двете лиги, те да се разпределят по 35 за всяка... поне аз така го разбрах
иначе щом искате и за лигата без смените да направим същата схема като за стандартната - няма проблеми, нека всеки си каже мнението и мнозизнството печели.
Дотук сме:
- лига без смени - победителя взема всичко, стандартна лига - по разпределението по-долу - Аз
- и тази без смени, и другата - по разпределнието по-долу - ГТ и полки
- все му е едно - ийгъла
кажете си и другите и мнозинството печелиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМай полки имаше предвид след като даваме 70 лв за двете лиги, те да се разпределят по 35 за всяка... поне аз така го разбрах
в двете лиги има 1-2 различни участника...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНаградният фонд, поне засега, е добре да създава стимул за игра у всички, при това до последния кръг. В този смисъл доктрината "победителят взима всичко" не ми се струва подходяща. Би било добре да има повече награди, независимо от малкия фонд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепризнава се, защо да не сае признава, а и на мъжка дума се брои, все пак не сме женски полови органи за 50-70 кинта, нали
все с някой трябва да се бъзика човек
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПо предложението ти да е еднкаво разпределението - все ми е едно, но няма много смисъл. В малката сме със 160 кинта награден фонд и според мен е по-добре да се вземе само от победителя, но нямам проблем победителя да вземе 120, втория - 20, а най-добрия седмичен - също 20 кинта, просто ми се струва безсмислено, но както решите.
влагаш по-малко пари (20 кинта) .......................... победителите взимат по-малък награден фонд ( 120+20+20 кинта)
влагаш повече пари (50 кинта) ......................... победителите взимат по-голям награден фонд (300+50+50 кинта)
груйчо, гледай процентите - нали уж форума е инвеститорски..................................... а ти гледаш на нещата кръчмарската 160 кинта за победителя в абсолютна стойност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепризнава се, защо да не сае признава, а и на мъжка дума се брои, все пак не сме женски полови органи за 50-70 кинта, нали
По предложението ти да е еднкаво разпределението - все ми е едно, но няма много смисъл. В малката сме със 160 кинта награден фонд и според мен е по-добре да се вземе само от победителя, но нямам проблем победителя да вземе 120, втория - 20, а най-добрия седмичен - също 20 кинта, просто ми се струва безсмислено, но както решите."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеако някой изпрати кинтите късно в петък, а ти ги получиш в понеделник ......................... признава ли му се...
По предложението ти да е еднкаво разпределението - все ми е едно, но няма много смисъл. В малката сме със 160 кинта награден фонд и според мен е по-добре да се вземе само от победителя, но нямам проблем победителя да вземе 120, втория - 20, а най-добрия седмичен - също 20 кинта, просто ми се струва безсмислено, но както решите.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар