Абе ква е тая поддръжка?Пак не мога да вляза. Почнаха да ме нервят.Тези са много зле!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениетази година не мога да уцеля капитана и това си е
=====================
груйо, бях те помолил да направиш отделна лига за платените участници --- кво чакаш още?
Какъв ти е порблема с лигата сега - след всеки кръг пиша кой къде е от платените и кой е водача за най-много точки в единичен кръг.
П.С. И аз имам преоблем с капитаните, а и с малоумяините в дефанса на Челси - вече втори мач правят по една безумна грешка в защита, която се превръща в гол и ми коства по 8 неспечелени точки на кръгNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЗа всеки кръг разполагаш с по 1 безплатен трансфер. Всеки следващ ти намалява седмичния резултат с по 4 точки. Ако използваш wildcard, всички трансфери за този кръг са ти безплатни. Ако спестиш трансфера си, за следващият кръг можеш да направиш 2, но повече от 2 не можеш да натрупаш. Ако имаш 2 и не ползваш нито един от тях, следващият не се натрупва, а се губи.
П.С. Ей сега видях, че са взели вече да вдигат и цените на играчите (още на нико не са я свалили) и може би наистина за по-следващият кръг нещата ще се нормализират, особено ако добавят някои фунционалности дето ги имаше и миналата година, а не простотии от сорта на форма по ЕА Спорт и т.н.
П.П.С. Забелязах, че съм изпреварил Колеца, явно са преизчислявали точки за пореден път - не ми се беше случвало от май месец 2010, така че си е постижение, пък макар и с една точка - с малко, но завинаги Полки и хаки ще ги гоня в следващите кръгове, но мисля да съм на върха в скоро времеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За всеки кръг разполагаш с по 1 безплатен трансфер. Всеки следващ ти намалява седмичния резултат с по 4 точки. Ако използваш wildcard, всички трансфери за този кръг са ти безплатни. Ако спестиш трансфера си, за следващият кръг можеш да направиш 2, но повече от 2 не можеш да натрупаш. Ако имаш 2 и не ползваш нито един от тях, следващият не се натрупва, а се губи."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Я по-опитните светнете новобранците ....
Преди да ресетнат втори кръг, човек можеше да направи една безплатна смяна ( в последствие можеше да си подмениш целия тим, компенсация заради забиването на сайта им)....
Сега третия кръг нещо няма безплатен трансфер или поне аз не виждам .. и се оказва че трябва да си ползвам "wild card" дето ми е 1 на полусезон
В следващите кръгове ще има ли отново по 1 безплатен трансфер или да не се надявам
П.С. Благодаря Хакинен за бързия и изчерпателен отговор ..Last edited by sirFaith; 24.08.2011, 10:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДобър уикенд за Mika FTW и първа седмична победа благодарение най-вече на Дарън Бент
Успех на всички в играта
1. Хаки - 116 точки
2. Полки - 109 точки
3. Никола - 96 точки
4. Грую - 95 точки
5. Маринбг - 66 точки
Няма как да не похваля и полки - има доста голямо израстване за последната година Водач в класирането за най-много точки от кръг в платената лига е Хаки с 61 точки.
П.С. дано да си оправят функционалностите във фентъзито скоро, че сега е пълен шит - няма промени на цените на играчите, т.е. не може да ти поскъпва отбора и да купуваш по-класни играчи, няма постоянен ъпдейт, няма инфо за съставите на отборите, та трябва да го търся из клубните сайтове и т.н. и т.н.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, пиша го бегал - мен по-ме е яд за 200-те евро загубен заради охлювите от Евертън и смешковците от КПР, ама как да е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМдам Груец голем феил ще дойде и този кръг....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
ебати тъпото - тоя лайнар Алекс осра ситуацията яко и точките от вратаря и защитата ми заминаха, а за Торес съм без коментар, че даже го извади и в 59-тата, та не изчака още минутка да взема още 2 точки. За Евертън и КПР съм също без коментар - няма такъв мач, че ми изгоряха и 200 евро покрай тях. Нищо, ще се напъвам за по-нататък...
П.С. Нови в платената няма да включвамеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар