IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе ква е тая поддръжка?Пак не мога да вляза. Почнаха да ме нервят.Тези са много зле!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
      тази година не мога да уцеля капитана и това си е

=====================

груйо, бях те помолил да направиш отделна лига за платените участници --- кво чакаш още?
      не ги правя аз, а Колеца. Не съм убеден и че може да се направи нов лига и да запчне точкуването от първия кръг. Може и да може.

Какъв ти е порблема с лигата сега - след всеки кръг пиша кой къде е от платените и кой е водача за най-много точки в единичен кръг.

П.С. И аз имам преоблем с капитаните, а и с малоумяините в дефанса на Челси - вече втори мач правят по една безумна грешка в защита, която се превръща в гол и ми коства по 8 неспечелени точки на кръг
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• тази година не мога да уцеля капитана и това си е

=====================

груйо, бях те помолил да направиш отделна лига за платените участници --- кво чакаш още?
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          За всеки кръг разполагаш с по 1 безплатен трансфер. Всеки следващ ти намалява седмичния резултат с по 4 точки. Ако използваш wildcard, всички трансфери за този кръг са ти безплатни. Ако спестиш трансфера си, за следващият кръг можеш да направиш 2, но повече от 2 не можеш да натрупаш. Ако имаш 2 и не ползваш нито един от тях, следващият не се натрупва, а се губи.
          точно така е, в кратце, а ти може би си попоаднал на поредния бъг във Фентъзито, които поне засега са твърде много и пречат на фумционалностите на играта, което не е от полза на никого, ама какво да се прави. Хубавото е, че има още 36 кръга (хайде 35, че според мен и в този ще се бъгват, но после има пауза и трябва да се оправят) и дори и да има някои market inefficiency, те ще се изгладят, като го екстраполираш върху 38 кръга

П.С. Ей сега видях, че са взели вече да вдигат и цените на играчите (още на нико не са я свалили) и може би наистина за по-следващият кръг нещата ще се нормализират, особено ако добавят някои фунционалности дето ги имаше и миналата година, а не простотии от сорта на форма по ЕА Спорт и т.н.

П.П.С. Забелязах, че съм изпреварил Колеца, явно са преизчислявали точки за пореден път - не ми се беше случвало от май месец 2010, така че си е постижение, пък макар и с една точка - с малко, но завинаги Полки и хаки ще ги гоня в следващите кръгове, но мисля да съм на върха в скоро време
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За всеки кръг разполагаш с по 1 безплатен трансфер. Всеки следващ ти намалява седмичния резултат с по 4 точки. Ако използваш wildcard, всички трансфери за този кръг са ти безплатни. Ако спестиш трансфера си, за следващият кръг можеш да направиш 2, но повече от 2 не можеш да натрупаш. Ако имаш 2 и не ползваш нито един от тях, следващият не се натрупва, а се губи.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Я по-опитните светнете новобранците ....

Преди да ресетнат втори кръг, човек можеше да направи една безплатна смяна ( в последствие можеше да си подмениш целия тим, компенсация заради забиването на сайта им)....

Сега третия кръг нещо няма безплатен трансфер или поне аз не виждам .. и се оказва че трябва да си ползвам "wild card" дето ми е 1 на полусезон
              В следващите кръгове ще има ли отново по 1 безплатен трансфер или да не се надявам

П.С. Благодаря Хакинен за бързия и изчерпателен отговор ..
              Last edited by sirFaith; 24.08.2011, 10:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Добър уикенд за Mika FTW и първа седмична победа благодарение най-вече на Дарън Бент
                Успех на всички в играта
                мда, победа на Хаки този кръг - ние с Колеца ближем рани - аз лично имам ебати силните резерви, ама никой не пожела да се контузи Така класирането в платената лига за момента е (не са отразени бонусите след снощният мач, но те няма да променят реда на класирането:

1. Хаки - 116 точки
                2. Полки - 109 точки
                3. Никола - 96 точки
                4. Грую - 95 точки
                5. Маринбг - 66 точки

Няма как да не похваля и полки - има доста голямо израстване за последната година Водач в класирането за най-много точки от кръг в платената лига е Хаки с 61 точки.

П.С. дано да си оправят функционалностите във фентъзито скоро, че сега е пълен шит - няма промени на цените на играчите, т.е. не може да ти поскъпва отбора и да купуваш по-класни играчи, няма постоянен ъпдейт, няма инфо за съставите на отборите, та трябва да го търся из клубните сайтове и т.н. и т.н.

Коментар

• Добър уикенд за Mika FTW и първа седмична победа благодарение най-вече на Дарън Бент
                  Успех на всички в играта
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    мда, пиша го бегал - мен по-ме е яд за 200-те евро загубен заради охлювите от Евертън и смешковците от КПР, ама как да е...
                    Тоя мач и на мен ми изяде паричките - кавали мръсни мърсисайдски

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Мдам Груец голем феил ще дойде и този кръг....
                      мда, пиша го бегал - мен по-ме е яд за 200-те евро загубен заради охлювите от Евертън и смешковците от КПР, ама как да е. Иначе има и такива кръгове - 3-те ми резерви, които няма да влязат в игра (как пък един не се контузи от титулярите) имат 21 точки и това без да отчитам евентуалните бонуси, както и загубените 8 точки, заради гола на джоунс, а 8 от титулярите ми (включително и капитана) имат сумарно 16 точки №-те резерви струват горе-долу колкото капитана ми, който ми донесе цяла една точка.....

Коментар

• Мдам Груец голем феил ще дойде и този кръг....
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• ебати тъпото - тоя лайнар Алекс осра ситуацията яко и точките от вратаря и защитата ми заминаха, а за Торес съм без коментар, че даже го извади и в 59-тата, та не изчака още минутка да взема още 2 точки. За Евертън и КПР съм също без коментар - няма такъв мач, че ми изгоряха и 200 евро покрай тях. Нищо, ще се напъвам за по-нататък...

П.С. Нови в платената няма да включваме

Коментар

• груйчо, направи една отделна лига само за комерсиалните участници и изпрати кода на лични съобщения, че се бъркам всички като са на едно място и не знам срещу кой играя в комерсиалната лига

пускай и новите двама в играта

Коментар

• Направихте ли смените палавници?

Коментар

• Много се радвам, че толкова много се регистрираха в лигата. Живот и здраве догодина, като навлезете във фентъзито може и новаците да се присъединят към парите.

Коментар

Working...
                                X