IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако Джеко беше неизменен титуляр щеше да бъде най-лесния избор за капитан. Това с Тевез, обаче ме притеснява. Според мен е по-вероятно Тевез да започне мача с Джеко. В последствие пък Джеко да бъде сменен с Агуеро.

Много тегаво решение, като се има в предвид, че Джеко е във форма и имат лесно домакинство. Риск печели или губи е положението.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Аз още не мога да преценя от кой мач е по-вероятно да излезе голова фиеста: Сити-Уигън или Арсенал-Суонзи за да си сложа капитан някой от техните нападатели... Притеснява ме, че ако си купя Джеко примерно и го сложа капитан, след головете от миналия кръг, сега ще направи тих мач и +2 точки
      Джеко може и въобще да не играе - Квазимодото бил обявил, че вече му се рита за Шити, а малоумното Манчини нищо чудно да го пусне и да забие Джеко на скамейката за негова сметка. Джеко е доста спорен избор, поне според мен, но знам ли - засега ми е вотбора, а отру може и да го разкарам
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Аз още не мога да преценя от кой мач е по-вероятно да излезе голова фиеста: Сити-Уигън или Арсенал-Суонзи за да си сложа капитан някой от техните нападатели... Притеснява ме, че ако си купя Джеко примерно и го сложа капитан, след головете от миналия кръг, сега ще направи тих мач и +2 точки
        Джеко може и въобще да не играе - Квазимодото бил обявил, че вече му се рита за Шити, а малоумното Манчини нищо чудно да го пусне и да забие Джеко на скамейката за негова сметка. Джеко е доста спорен избор, поне според мен, но знам ли - засега ми е вотбора, а отру може и да го разкарам
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Калитари, оправихте ли отборите.
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ти си ми ясен, че ще палуваш с wild card-a.

Коментар

Калитари, оправихте ли отборите.
              aз ще ги връткам до последно

Коментар

• Калитари, оправихте ли отборите.

Коментар

Ее Груец много рано бе.

От опит съм забелязал, че е най-добре да си -8, но да закърпиш положението, от колкото да вадиш wild card-а, но пък ти си знаеш най-добре. Отборът не ти беше чак за wild card според мен.
                  абе така е, ама това с фентъзито е като една игра дет я играехме едно време - 3, 5, 8 с табличка. Не знам дали си я играл, но там най-лесното беше да играеш обратен без коз или без коз, само дето ако си ги пазиш накрая, не е много сигурно, че няма да си изгубил твърде много преди да си стигнал до тях. Та за края на сезона уайлд карт не ми трябва, а за средата така или иначе ще ми дадат още една. То накрая ще си проличи кой, как и защо

Коментар

• Ее Груец много рано бе.

От опит съм забелязал, че е най-добре да си -8, но да закърпиш положението, от колкото да вадиш wild card-а, но пък ти си знаеш най-добре. Отборът не ти беше чак за wild card според мен.

Коментар

Аз не ги следя, честно казано платени/неплатени, защото се целя само в първото място. Тази седмица съм -4 и това беше планувано още преди да започне лятото Искрено се надявам да няма контузии в кфалификациите.

Груец, кога пък отбора ти стана толкова скъп?

Аз очаквам моя да поскъпне с още 0.5 до събота.
                      ми стана - нали знаеш, че аз съм безспорен първенец в класацията за най-скъп отбор, само дето това не винаги значи нещо Колкото до въпроса ти - изиграх си уайлд картата, защото така или иначе трябваше да правя много смени и затова.

Коментар

• Аз не ги следя, честно казано платени/неплатени, защото се целя само в първото място. Тази седмица съм -4 и това беше планувано още преди да започне фентъзито. Искрено се надявам да няма контузии в кфалификациите.

Груец, кога пък отбора ти стана толкова скъп?

Аз очаквам моя да поскъпне с още 0.5 до събота.
                        Last edited by Nikola; 05.09.2011, 23:53.

Коментар

• хм. явно е имало някакви корекции във фентъзито и окончателните резултати след 3-ти кръг в платеното фентъзи са:

1. Колеца -159 точки
                          2. Aз - 147 точки
                          3. Хаки - 146 точки
                          4. Полки - 144 точки
                          5. Марин - 114 точки

На седмична основа, най-много точки за единичен кръг вече има Никола - 62 точки.
                          Ами успех другата седмица

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          мда, и при мен е лека греда, но пък от друг страна са дръпнали самопичове извън платената, така че ми е ок. Само да бях сложил рунтавия капитан и щеше да е супер, че до последно се чудих него или Коул, ама здраве да е.

еваларката на уикенд звездата - толкова точки си е страхотно постижение, няма спор. Добре, че не си в платената, че щеше да си доста напред. Класирането след този кръг в платената е:

1. Колеца -150 точки
                          2. Хаки - 146 точки
                          3. Полки - 144 точки
                          4. Аз -141 точки
                          5. Марин - 108 точки

На седмична основа, най-много точки за единичен кръг продължава да има Хаки - 61 точки

Коментар

Мамка му защо заложих на Торес.

Иначе засега фентъзито върви много добре.
                            мда, и при мен е лека греда, но пък от друг страна са дръпнали самопичове извън платената, така че ми е ок. Само да бях сложил рунтавия капитан и щеше да е супер, че до последно се чудих него или Коул, ама здраве да е.

еваларката на уикенд звездата - толкова точки си е страхотно постижение, няма спор. Добре, че не си в платената, че щеше да си доста напред. Класирането след този кръг в платената е:

1. Колеца -150 точки
                            2. Хаки - 146 точки
                            3. Полки - 144 точки
                            4. Аз -141 точки
                            5. Марин - 108 точки

На седмична основа, най-много точки за единичен кръг продължава да има Хаки - 61 точки

Коментар

• Мамка му защо заложих на Торес.

Иначе засега фентъзито върви много добре.

Коментар

• Този кръг ми беше пълен провал! Четиримата ми футболисти от Юнайтед и Сити са донесли по скромни 2 точици след разгромните победи на отборите си... Както казват родните ритнитопковци: Вдигам глава и продължавам напред. Всеки мач излизам за победа ( а след това излизам да се напия)
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X