IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Вие от долната част на класирането само можете да злобеете, нищо друго не ви остава за сега
    Аз па му се кефя на пича. На мен ми остава май само да се надявам да ми е липса на късмет и, че скоро палачинката ще се обърне. Голяма излагация засега...

Коментар

• Ее стига де няма злоба. Просто ви е първа година и все още си нямате представа за какво става въпрос.

Аз миналата година в 4тия кръг бях в топ 100 в света. Така че нещата се променят доста бързо в тази игра. Нямам съмнения, че ще съм на първо място покрай Коледа.
      Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Вие от долната част на класирането само можете да злобеете, нищо друго не ви остава за сега
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Две седмици под average-а и е чао. Обикновено така става.

Коментар

• Две седмици под average-а и е чао. Обикновено така става.

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Кой е този юнак weekend stars?
          Браво, че е успял да събере кеш за Рууни и Агуеро и взе да се откъсва на върха нещо!

Коментар

• Кой е този юнак weekend stars?
            Браво, че е успял да събере кеш за Рууни и Агуеро и взе да се откъсва на върха нещо!

Коментар

• Сега само остава да сметнеш, колко бонус точки реално ми влизат в отбора и колко на теб, защото в крайна сметка точките на резервната скамейка нямат абсолютно никакво значение. Има система с бонусите просто ще ви трябва време да я чатнете.

Измислихте ли вече трансферите за идната седмица? Аз вече си ги знам за следващите два кръга, стига естествено да няма контузии.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              колец, ами аз без система имам следните точки от бонуси в последните 4 кръга:
              Първи - 8 ,ама 2 са ми в резервите
              Втори - 10, ама 3 са ми в резервите
              Трети - 3 точки
              Четвърти - 4 точки, но кръга не е завършил,
              т.е. общо имам 25 точки, а ти с твоята система имаш 4, 4, 6 и 6 точки, т.е. 20 точки

та така с бонусите - едно към гьотере са, но щом казваш, че има система, няма да споря

Коментар

• едно голямо ала-бала е всичко, спор няма , груйчо

в предния кръг пускам на тв-то мач на лузърите и отварям сайта на лигата

гледам, че тези които сме в платената сме сложили в отборите си луис енрике и десетина минути преди края му бяха сложили 6 т.

в последните минути на лузърите им вкараха гол като енрике нямаше вина за него (не бяха минали през неговата зона) и след мача му махнаха бонусите и си остана с 2 точки

пълен смях

Коментар

Имам система Груец и ако играчите ти направят добри мачове можеш да си печелиш 4-5 точки на кръг само от бонуси. Аз примерно този кръг имам 6.
                  колец, ами аз без система имам следните точки от бонуси в последните 4 кръга:
                  Първи - 8 ,ама 2 са ми в резервите
                  Втори - 10, ама 3 са ми в резервите
                  Трети - 3 точки
                  Четвърти - 4 точки, но кръга не е завършил,
                  т.е. общо имам 25 точки, а ти с твоята система имаш 4, 4, 6 и 6 точки, т.е. 20 точки

та така с бонусите - едно към гьотере са, но щом казваш, че има система, няма да споря

За сметка на това ме разбоваш с капитаните и от тях имаш 62 точки при едва 14 за мен, което няма как да не ти го призная.

П.С. И не съм се отчаял, напротив, леко напасване ми трябва и глей сеир
                  Last edited by Грую Груев; 12.09.2011, 18:25.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Той ще е в дриймтима на шампионска лига ...евентуално!
                    хаха, това беше доста добро. Аз лично очаквам Барбуката да започне титуляр срещу Бенфика, освен ако не е резерва на Оуен и Диаме Аз ако съм на Съра ще го оставя извън групата и ще го пусна резерва на някой от юнощите в първия мач за Карлинг срещу някои аматьори, ама към 80-тата минута....
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                      Най-хубаво нещо на последния кръг е факта, че Стилян е в дрийм тийма на лигата.
                      Чакаме Бербо другата седмица.
                      Той ще е в дриймтима на шампионска лига ...евентуално!

Коментар

• Най-хубаво нещо на последния кръг е факта, че Стилян е в дрийм тийма на лигата.
                        Чакаме Бербо другата седмица.

Коментар

Имам система Груец и ако играчите ти направят добри мачове можеш да си печелиш 4-5 точки на кръг само от бонуси. Аз примерно този кръг имам 6.
                          Много е важно да не се отчайваш, като миналата година, защото е още прекалено рано. Има толкова време до края, че съм сигурен че ще си прехвърляме първото място доста пъти.

Коментар

• Имам система Груец и ако играчите ти направят добри мачове можеш да си печелиш 4-5 точки на кръг само от бонуси. Аз примерно този кръг имам 6.

Коментар

• сега се загледах и в друго - имам учудващо постоянство в точките за 4-те кръга:
                              49 точки
                              49 точки
                              49 точки
                              48 точки (до момента)

Както казвахме едно време снайперистите в казармата (а аз съм си парче снайперист от Вътрешни войски) - имам отлична плътност на стрелбата, само дето пушката крива и бие все долу и у лево. като коригирам мерника и ще почна да целя и "десетките"

Коментар

• хаха, голям смях пак при бонусите - сега се загледах и видях, че на мача Норич-УБА, бонус от 1 точка е получил Бен Фостър, който се е отличил с фамозните 2 спасявания, а колегата му Рудд, който има цели 5 спасявания и спасена дузпа няма бонус
                                Абе ще им схвана и тук врътката - миналатаи по-миналата година бяха на симпатии, напромер гръзкият квазимодо от Ливера Киргиакос почти винаги вземаше 3 точки, ако играеше, както и Есиен или Рунтавия и т.н. сега май са се посменили малко харесващите, макар че Колеца се мъчи да ме убеди, че е система от изчисления, ама аз нещо все към конспиративните теории се въртя

Коментар

Working...
                                X