IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам трима от нашите.

Имам 2ма от нашите и 2ма от пуул, който ги ненавиждам в червата си. Това какво ти говори. От нашите ще имам 3ма в един определен момент. Дори в един период ще имам 2ма от Челски.

Хаки никой не е бил миналата година. Аз станах първи.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Е то във фентъзито няма значение на кой отбор си фен, ако искаш да станеш пръв.
      Има много голямо значение...поне за феновете на Юнайтед, Челси, Арсенал и Пуул!
      Ти със сигурност имаш 3ма от нащте, а колко от останалите? По същия начин полкито се чуди от къде да изкара 3ма добри играчи на артилерията (Шчесни, Ван Перси и ???)

Миналия сезон Хаки как би с мощната подкрепа на Дирк Каут накрая?

Коментар

• Е то във фентъзито няма значение на кой отбор си фен, ако искаш да станеш пръв.

Максимум тупана да биете.

Коментар

• Първоначално изпратено от weekend stars Разгледай мнение
          Мan_united този кръг имаш голям конфликт на интереси (3 от челси и то в защита и халфовата линия а си фен на юнайтед плюс Рууни в нападението )така че може би от следващия ще наваксваш.А Gyan няма ли да го продаваш? Успех в кръга.
          Така е! Те остават резерви повечето - няма как да не пуснат голец поне един!!!

ПП Гиян го селнах мамка му мечка! Какво стана че се озова в арабско не разбрах - ама бях шашнат от новината!!!

Успех и на теб...докато можеш да бием "профитата", да ги държим под напрежение!!!

Коментар

• Мan_united този кръг имаш голям конфликт на интереси (3 от челси и то в защита и халфовата линия а си фен на юнайтед плюс Рууни в нападението )така че може би от следващия ще наваксваш.А Gyan няма ли да го продаваш? Успех в кръга.

Коментар

Милият.

По-добре да беше взел Класнич.
              За какво ми е тоя куц кон!
              Кевин Дейвис му е майката - за Болтън той е това, което е Рууни за нас (сърцето и душата на отбора, голмайстор, асистент) ...+ 1 жълт картон на мач

Коментар

• Първоначално изпратено от weekend stars Разгледай мнение
                Привет на всички.
                Миналия кръг и аз имах същата дилема като Nikola и избрах Йанг за капитан вместо Рууни и сгреших, за този кръг мисля че Ман. сити имат по лесен мач и ще заложа на Агуеро.Мача на Болтън също се очертава лесен
                Успех на всички.
                А така - заложи на Шити, щото трябва да ти наваксваме избързването!

Виж с мнението ти за Болтъна съм абсолютно съгласен, както може би се разбира от поста ми по-долу!!

Коментар

• Милият.

По-добре да беше взел Класнич.

Коментар

• Привет на всички.
                    Миналия кръг и аз имах същата дилема като Nikola и избрах Йанг за капитан вместо Рууни и сгреших, за този кръг мисля че Ман. сити имат по лесен мач и ще заложа на Агуеро.Мача на Болтън също се очертава лесен
                    Успех на всички.

Коментар

Капитан Рууни.

Някой друг да е рискувал с някой друг? Честно казано се замислих само за Йанг капитан, но в крайна сметка си заложих на Руунката, пък каквото такова.
                      Разбира се!

Моят капитан ще е Кевин Дейвис! Само да не си изкара поредния жълт картон, че ще се пляскаме!!!

Коментар

• Капитан Рууни.

Някой друг да е рискувал с някой друг? Честно казано се замислих само за Йанг капитан, но в крайна сметка си заложих на Руунката, пък каквото такова.

Коментар

• Тук идеята е да се направят яко точки, когато average-а е нисък.

Иначе не че не съм догледал, а просто първоначално бяха му дали 3. После не съм проверявал, че са му ги сменили.

Иначе е нормално да има повече играчи с бонуси. Това се случва, когато персоналния индекс на двама играчи е равен. Това се случи веднъж.

Коментар

• такааа, явно Колеца не е догледал нещата, но Симпсън има 2 точки. Колкото до бонусите системата е тотално абсурдна този сезон - на КПР и Нюкясъл има 5 играча с бонус (при нормални 3) и общо 11 бонус точки при нормални 6 И Колец имам точно толкова бонуси колкото и ти, като махна пейката

Класирането след 4-ти кръг в платената лига е:
                            1. Колеца - 232 точки
                            2. Аз - 205 точки
                            3-4 Полки и Хаки - по 186 точки
                            5. марин - 152 точки

В класирането за точки от единичен кръг, продължава да води Колеца, но вече с 73 точки (махнал съм му 4-те точки за трансфери). Успехи в борбата за второто място, че мисля скоро да се намествам на първото
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Хоп още 3 точки бонус от Симпсон.
                              това пък къде го видя? При мен не е ъпдейтнало може би?
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Хоп още 3 точки бонус от Симпсон.

Коментар

Working...
                                X