If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая па глупост как я измъдри? с -8 мога да имам Агуеро и Рууни и РвП без какъвто и да било проблем и ще ги имам, когато започнат да дават точки. Сега, като дават по 2 на кръг си ги дръж и им се радвай.
И разликата в цените на отборите ни е 0,5, а така като гледам като ти паднат ВдВ и Рууни по още веднъж и като ми се качат по още веднъж Бейл, Ба и Адебата може да ти стане доста тъпо в неделя. Ако се надяваш благодарение на тях да наваксаш 100+ точки разлика по-добре си изтрий акаунта, за да не се дразниш на играта.
и като с -8 ще имаш и двамата, кой ще ти остане от халфовете, а? Или ще продадеш персиеца Да, и Руни, и Дърваря могат да паднат с още по0.1, както и твоите могат да качат по 0.1 и тримата и какво от това? Колко ти е реалната стойност на отбора, а? Щото моята е 103.1, анали уж това се гледаше. И да, имам увереност, че мога да наваксам 100 точки разлика за 25 кръга - та това са 4 точки на кръг, нали се сещаш да не говорим, че януари месец е съвсем логично да се правят и до 50точки разлика само от един кръг - дали ще стане - не знам, времето ще покаже - enjoy the moment....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
груйчо се е предал в другата лига и има да избива, че се чуди сега в каква лига да "заиграе"
николчо се чувства победител и не му се отчупва от баницата
манчо искаше да се включи на 20 кинта в началото на шипЪ (може сега да се включи), но тогава на грийчо му се видя малък залога от 20 лв., защото си мислеше, че той ще гушне печалбата
че така....
пълни глупости, че чак и Колеца ти приглася. Понякога ти се чудя на писанията - имаш страхотни попадения и пълни булшити, писани колкото да се заядеш с някой.
Веднага обяснявам:
- не съм се предал и няма и как да се предам, особено при положение, че имам най-скъпият отбор и най-добрата халфова линия и нападение, а и най-вече с оглед на факат, че е изминал едва 1/3 от сезона
- този, който не искаше да направим лига за по 20 кинта беше Колеца, ане аз. На мен почти винаги ми е все едно на колко пари ще изграем, стига да има някакъв залог, защото както се пее в една песен - за слава не ми се занимава
- включвам се във всички игри, които се предлагат и приемам всички басове, които ми предлагат, само зашото съм уверен в силите си и така тръпката ми е по-голяма. До момента във форума съм имал 5-6 баса, от които съм загубил реално само 1 - миналата седмица с Колеца, но реално и той не ми е загубен бас, понеже беше печалба от хеджирането на Колеца. Реално няма човек от форума, който да е на плюс от мен от басове, включително и от Никола
П.С. И до момента всички са били коректни към мен, както и аз към тях, така че всичко винаги е било точно - ако искаш мога и с теб да врътна един бас за лигата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
имаш уникално чувство за хумор много се смях (освен ако не се заяждаш)
заяждат се малките хора които се крият зад анонимността на форумите и избиват комплексите си, а аз никога не съм се крил кой съм и какво съм
моето чувство за хумор е такова ---- близките ми и познатите не знаят кога се бъзикам и кога говоря сериозно и не знаят как да отреагират когато кажа нещо
груйчо се е предал в другата лига и има да избива, че се чуди сега в каква лига да "заиграе"
манчо искаше да се включи на 20 кинта в началото на шипЪ (може сега да се включи), но тогава на грийчо му се видя малък залога от 20 лв., защото си мислеше, че той ще гушне печалбата
че така....
Ей сега на средата на сезона се вижда, че съм бил прав!
... или както е казал Мечо Пух: "Колкото повече (медец) - Толкова повече"!!!
че така....
а ти ще участваш ли, имаш уникално чувство за хумор много се смях (освен ако не се заяждаш)
Жалко че Никола не иска да участва има добър отбор и щеше да е интересно.Според мен е важно да има повече участници защото ще е по оспорвано.Дано се навият повече хора.
1. Уикенд старс (все ми е едно 10 или 20)
2. Грую (все ми е едно 10 или 20 кинта)
3. скрита сила - 10/20
4. Laguna Dragons - всякакъв залог
.....
Жалко че Никола не иска да участва има добър отбор и щеше да е интересно.Според мен е важно да има повече участници защото ще е по оспорвано.Дано се навият повече хора.
Ти няма как да си позволиш да си купиш повече от един от тях или преко сили 2-ма, ама трябва да направиш поне 5 трансфера или да осатнеш без полузащита
Тая па глупост как я измъдри? с -8 мога да имам Агуеро и Рууни и РвП без какъвто и да било проблем и ще ги имам, когато започнат да дават точки. Сега, като дават по 2 на кръг си ги дръж и им се радвай.
И разликата в цените на отборите ни е 0,5, а така като гледам като ти паднат ВдВ и Рууни по още веднъж и като ми се качат по още веднъж Бейл, Ба и Адебата може да ти стане доста тъпо в неделя. Ако се надяваш благодарение на тях да наваксаш 100+ точки разлика по-добре си изтрий акаунта, за да не се дразниш на играта.
Един от вариантите, които обмислям е да взема ВдВ този кръг, така че си мисли че не обмислям да не го взема. Въпросът е че той ще играе пряко сили 70 минути....
Иначе чакай официалните новини. Така отбора ти става по-евтин.
колкото и да е евтин, винаги ще е по-скъп от твоя А за 70 минути спокойно може да жулне един хеттрик. Ти се моли Руньо, Агуеро и ВДВ да продължават да нямат късмет, че заимат ли, за 2-3 кръга ти излита преднината. Ти няма как да си позволиш да си купиш повече от един от тях или преко сили 2-ма, ама трябва да направиш поне 5 трансфера или да осатнеш без полузащита
Enjoy the moment, както ти казах, че няма да трае вечно, дългосрочно цената винаги бие пърформънса....
Един от вариантите, които обмислям е да взема ВдВ този кръг, така че си мисли че не обмислям да не го взема. Въпросът е че той ще играе пряко сили 70 минути....
Иначе чакай официалните новини. Така отбора ти става по-евтин.
Ами ще си го държим ВДВ, щото точно от него ще ядеш голямото дърво, поради липсата му в състава ти. Изкяри 2 мача, плюс късмета на Бейл, стига ти толкова. А дали ще играе следващият мач - като прочета официално изказване на Хари Потър в официалния им сайт, тогава ще го мисля....
Коментар