If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Взех защитник Марински на мястото на Уорнок, който струва 5.0 и му започва ужасна програма.
това трябваше още миналата седмица да го направиш, но луд късмет, че Суонзи не вкараха, а Уорнък си беше за гонене за едно брутално влизане отзад, с което почти щеше да скъса ахилеса на некъв бастун от Суонси. пак навреме си се усетил
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз моят трансфер го направих още в понеделник: писна ми да чакам Уудгейт да заиграе (взех го преди 2-3 седмици) и му показах врата бързо-бързо! Това се казва крайно неуспешен трансфер
Набих си трансфера. Може да ви се стори безсмислен, но е стратегически.
Айде похвали се - явно имаш желание...
Аз си направих статистиката до какво са довели трансферите ми над лимита от 6-ти кръг вкл. Балансът е трагичен: -44 точки от тези трансфери резлутират в допълнителни точки в размер на + 24 точки. И това е уж със смяна с по-добри играчи, така че явно си прав, че не трябва да се прекалява с трансферите... Все пак сигурно другия кръг пак ще съм - 4
не бе, полкич, не ми харесва, че се бъзикаш с неверни неща, а не нещо друго. Иначе аз приемам всякакви бъзици и не съм обидчив, когато ми показват грешки или се ебават с неточните ми избори на играчи или нещо от сорта. Даже самият аз ссе бъзикам със световния империализъм, който ми пречи да съм първи И да, имаме си бас за лигата, там нещата са си ясни - май месец ще преведа на победителя парите или пък ще ги запазя за себе си
Да взема да пусна и временната ситуация в платената лига:
не бе, полкич, не ми харесва, че се бъзикаш с неверни неща, а не нещо друго. Иначе аз приемам всякакви бъзици и не съм обидчив, когато ми показват грешки или се ебават с неточните ми избори на играчи или нещо от сорта. Даже самият аз ссе бъзикам със световния империализъм, който ми пречи да съм първи И да, имаме си бас за лигата, там нещата са си ясни - май месец ще преведа на победителя парите или пък ще ги запазя за себе си
Да взема да пусна и временната ситуация в платената лига:
пълни глупости, че чак и Колеца ти приглася. Понякога ти се чудя на писанията - имаш страхотни попадения и пълни булшити, писани колкото да се заядеш с някой.
аз се "бъзикам" леко с някой , а ти го приемаш за заяждане ...................... не мога да ти разбера критериите по които оценяваш постовете ми
понеже по-долу и ти си включен в бъзика го приемаш за заяждане, а когато не си включен в някой бъзик -> то тогава "имам страхотни попадения"
П.С. И до момента всички са били коректни към мен, както и аз към тях, така че всичко винаги е било точно - ако искаш мога и с теб да врътна един бас за лигата
нали вече имаме един бас с теб ....................... или искаш на всеки 10-12 кръга да сключваме по още един облог
Груец, от халфоете ще ми останат всички без Нани и на негово място ще има един който ще трува 3.7. Така, че виждаш, че има как да ги имам и 3мата просто чакам някои неща да се случат, за да ги придърпам. Иначе ти мисли какво ще правиш с ВдВ, че май ще ти се наложи да го продадеш този кръг.
на тикива излияния им викам - пишеш колкото да не зАспиш, а Пепи Караиванов им вика - говориш си като луд с п.тката си Кой хайф струва 3.7 милки бре, Колец. Един само ми намери
А за Дърваря не ме мисли, не ми е зор за него - ако не играе, ще го хеджирам с Аджебато и толкова. Виж на него кой ще му сложа за заместник - не знам и дано да не ми се наложи да разбирам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Груец, от халфоете ще ми останат всички без Нани и на негово място ще има един който ще трува 3.7. Така, че виждаш, че има как да ги имам и 3мата просто чакам някои неща да се случат, за да ги придърпам. Иначе ти мисли какво ще правиш с ВдВ, че май ще ти се наложи да го продадеш този кръг.
Коментар