If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
груйчо, тери като вкара гола и мача като взе да върви към клийн шит за челси си помислих, че аз съм виновен за решението ти да заложиш на уолкър за сметка на тери, но сисе като вкара гол накрая си помислих, че нещата може и да не са чак толкова зле
на следващия ден уолкър като вкара гол и като записа чиста мрежа, а и като му дадоха +3 т. бонус си викам нещата не са чак толкова зле за теб
а аз съжалявам, че не смених симпсън както си мислех ..................... просто не можах да намеря подходящ защитник с когото да го заменя
ако не те бях разкандардисал за капитан от челсии да си сложиш сега можеше и да настигнеш маринчо
загуби едни 50 кинта от бас който ти предложи, после писа, че ще ме размажеш на асфалта като ме срещнеш, после щеше да ме давиш в река марица като минаваш през пловдив, после взе да обиждаш като последния каруцар, после с помощта на някой си от инвестора ми банна един ник и IP адреса, после си смени името на ника (не самия ник), после накара инвестора да ти изтрие твоя ник и уж повече нямаше да влизаш тук завинаги, след година пак се появи тук и се моли да ти върнат стария ник, после не издържа да четеш истината, че ми копираш отбора отбора и започна да обиждаш като първия каруцар, после накара да избират теб или полки все едно си жена, после пак взе да обиждаш, а сега пак някой от инвестора ми прави забележка, че прекалявам с теб ...................... на какво ти прилича всичко това???
а сега какво пак следва?
да позная ли
както и очаквах --- сливата е ходила е да реве на инвестора да ме баннат .............. което и се е случило
aз пък чакам от дърварчето да прави чудеса А тия евертън са ебати тотаджийския о(т)бор - 3 поредни мача вкарват по 4 гола и то срещу ултра дефанзивните Съндърланд и гости на дъртото трафорд
На мене ми е малко чупливо това дърво. Особено за два мача за 3 дни... Дано да съм прав
мда, антилогиката е доста силна този кръг - отбори дето не играят за нищо или даже трябва да се пазят като двата тигъра от мръсния сайт, размазват от бой опонентите си, при това с клийн шийтове. Ако не ме лъже паметта, но това е най-голямата победа на ливера като гости от поне 12 месеца
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
aз пък чакам от дърварчето да прави чудеса А тия евертън са ебати тотаджийския о(т)бор - 3 поредни мача вкарват по 4 гола и то срещу ултра дефанзивните Съндърланд и гости на дъртото трафорд
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
за момента Евертън избиват рибата в мач, който е абсолютно безсмислен и за двата отбора дано Фулъм върнат 1-2 гола и Желавич се изкара червен картон Аз съм заложил на тотенхамите,пък да видим какво ще стане накарая....
уокър ми е едната опция -да, а може и само него да взема, знам ли? Кабул някакси не ме кефи. В защитата на Евертън има една малко измислена ротация, та затова и не съм убеден за Джанката, но е логично да играе и в двата мача
Коментар