IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евалата и на теб Груйче, че нацели капитана.

Моето решение за Бейл беше най-вече беше взето, защото знаех че втория ще го сложи. него капитан и не исках да правя излишни рискове два кръга преди края. Просто, когато пазиш резултат играта ти е друга.

Тъпото сега е че нямам РвП за идния кръг......
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• мда, Хаки взе малката награда - честита да му е, а аз продължавам епичната битка с маринския - да се надявам на 3 точки бонус за Дърварчето, че да доближа още малко....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Марински, винаги ще съм преди тебе. В това нямам съмнение и догодина ще ти взема паричките на басче със сигурност.
        брех, какво самочувствие само тцтцтц

и това от някаква кюстендилска слива която е била винаги "фара на колоната"

я , да видим сега класирането на участниците в инвестора

какво прави впечатление .................... всеки един е записал приличен резултат като за първи сезон, някои се включиха с месец, два и три по-късно, други почти не правят смени, трети изобщо не поглеждат лигата и въпреки всичко , два кръга преди края на сезона всички имат повече точки отколкото сливата е могла да направи през първите си три сезона във фентъзи лигата

и сега какво се получава ................... една слива която никой не си я слага на акъла ................. взе, че демонстрира такова високомерно отношение

наистина трябва да си много прост за да демонстрираш такова дебелоочие

нямам думи просто...
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Марински, винаги ще съм преди тебе. В това нямам съмнение и догодина ще ти взема паричките на басче със сигурност.

Само не знам, дали тази година ще ми стигнат силиците да се преборя за топ 1000. Ако довечера Бейл направи нещо значимо ще имам някакви имагинерни шансове. ако ли не няма да е възможно.

Коментар

Така, като гледам и този сезон май няма да ми се сбъдне мечтата да приключа в топ 1000.

Не губя надежда де.
            Догодина това не се знае, дали ще ти помогне за да си преди мен...

Коментар

• Така, като гледам и този сезон май няма да ми се сбъдне мечтата да приключа в топ 1000.

Не губя надежда де.

Коментар

Повече една лоша дума няма да кажа за тебе Полкич. Просто се замислих, че наистина съм прекалено груб с теб и наистина те засягам на прекалено дълбоко ниво, от което явено страдаш.
                както си решиш, сливчо ................. твоя работа

както не веднъж към писал тук, само една слива може да си смени настроението няколко пъти и за 2 часа да е на 3 различни мнения

Коментар

• Повече една лоша дума няма да кажа за тебе Полкич. Просто се замислих, че наистина съм прекалено груб с теб и наистина те засягам на прекалено дълбоко ниво, от което явено страдаш.

Коментар

Ти можеш да казваш каквото искаш. Това, дали е истина, обаче е тотално различен въпрос и когато някой лъже толкова нагло, като теб е нормално се защитя.

Истината е че ми е мъчно за теб и те съжалявам, защото си един тъжен човечец на средна възраст, който няма какво да прави по цял ден и си измисля лъжи, за да може да си чеша несъществуващото си его в интернет форуми.

Искрено се надявам на твоите години, да не се държа, като селска мутра по интернет форумите.
                    давай, сливо ................... още можеш да обиждаш -> не веднъж и дваж си го доказвала вече

................. да не забравяме, че това е детска игра за теб , а пък и ти е доста забавно

Коментар

• Ти можеш да казваш каквото искаш. Това, дали е истина, обаче е тотално различен въпрос и когато някой лъже толкова нагло, като теб е нормално се защитя.

Истината е че ми е мъчно за теб и те съжалявам, защото си един тъжен човечец на средна възраст, който няма какво да прави по цял ден и си измисля лъжи, за да може да си чеша несъществуващото си его в интернет форуми.

Искрено се надявам на твоите години, да не се държа, като селска мутра по интернет форумите.

Коментар

Това ми е детска игра.Дори ми е доста забавно.
                        изплю камъчето най-после

значи някой като ти каже, че му копираш отбора и ти започваш да го обиждаш понеже това ти е детска игра и ти е доста забавно

а накрая ходиш да се оплакваш на модератора и да искаш да го банват

аз пък на тези като теб им викам сливи защото тази дума описва много добре същността им

Коментар

• Както и да е.

Направих опит да се помиря с теб и да прекратим с простотиите, но щом това е твоето желание ще се съобразя с него.

Не ми пречи да те поставям на мястото ти, когато ме обиждаш. Такива хора, като теб са ми детска игра.Дори ми е доста забавно. Просто ми е неудобно за другите участници във форума, че трябва да ни четат простотиите. И все пак се надявам да спреш да ме обиждаш и нападаш във всеки твой пост.

Коментар

Ако баннването ти зависеше от мен щеше да си с перманентен бан на всичките ти 100 ника, а не с временен, но това си е решение на админите. .
                            първо трябваше теб да те баннат когато обиждаше като каруцар от кюстендилските села и после съответно мен нямаше да има нужда да ме банват понеже нямаше да има на кой да отговарям на обидите

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Просто молбата ми е да проявиш разум и интелект и да спреш с обидите. Не го прави заради мен, а заради спокойствието на другите участници във форума.
                            едва ли някой от другите участници във форума се безпокои, че за пореден път доказа, че си женски полов орган ................... разговорно казано - слива

ако искаш вместо слива ще ти викам силва ...................... ще си почти съименник на тиаго силва от милан и на давид силва от шити

Коментар

• Ако баннването ти зависеше от мен щеше да си с перманентен бан на всичките ти 100 ника, а не с временен, но това си е решение на админите.

Просто молбата ми е да проявиш разум и интелект и да спреш с обидите. Не го прави заради мен, а заради спокойствието на другите участници във форума.

Коментар

Стига обиждал бе човек..... не ти ли писна вече?

И после се чудиш, защо са ти баннали един от 100те ника.
                                с кое съм те обидил, бе, сливо?

и изобщо не успя да ме учудиш, че пак си ходил да ревеш да ме баннат .................... това не ти е нито за първи път, нито ще ти е за последен

Коментар

Working...
                                X