Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеГрую Груев правя ти остра забележка!!!!!!
МУТРОПРАС само аз имам право
да го хуля и псувам !!!!!
Щото инък ще се потисне добичето,
ще престане да се храни обилно,
ще се потисне и няма да наддаде
кила за КОЛЕДА !!!!!!
Аз кво ще коля, скелет ли !!!! ??????Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеГрую Груев правя ти остра забележка!!!!!!
кила за КОЛЕДА !!!!!!
Аз кво ще коля, скелет ли !!!! ??????
НО КОМЕНТ !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеоооо, фици, едипов комплекс ли надушвам покрай официалнта ти воня. Иначе за сноши нямам оплавания - пълна програма беше, с всички екстри и на прИмоция - все тъй да еМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Грую Груев правя ти остра забележка!!!!!!
кила за КОЛЕДА !!!!!!
Аз кво ще коля, скелет ли !!!! ??????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАре ся, зе да са оправдаваш. Тя майка ми ако имаше такъв гъз, аз щях да я фукна бре простъоо ! Ама ти недей се плаши, аз кондомче за си сложа да не прифанеш, че гена ми бая силен. Пък и жени, сестри, дъщери ако има покрай тебе, давай и тях ше ги насмотаме.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаааааа, нйе, т'ва е на майкя ти гъза, преди да и го фукна довечераМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАбре Груйо то за да еВеш , УЙ са иска, пък аз като ти гледам снимката, освен аз да ти го нахендря друго не се сетам !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПРАСЕТО миризливо,
т.н. МУТРОПРАС
е много тъпо прасе и
предлагам да му направим
блокада и изолация във форекс
темата, а тука само да го
обиждаме на МРЪСЕН МУТРОПРАС !!!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеFickata, аре и от мен една да те ибъ, както казват в едни по-източни части на страната:
Научният сътрудник Стоян Старидолски от Института по селскостопанска генетика е успял да имплантира гени от кокошка в свиня.
В резултат на експеримента свинята е започнала да снася яйца, съобщиха за БТА от института.
ай ш'ти се невиди и кокошката, и свинята, и хибрида
Соре, че ви се меси в задушевните разговори, ама новината си плачеше да я изстрелям в свинската зурла на фицкатаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Fickata, аре и от мен една да те ибъ, както казват в едни по-източни части на страната:
Научният сътрудник Стоян Старидолски от Института по селскостопанска генетика е успял да имплантира гени от кокошка в свиня.
В резултат на експеримента свинята е започнала да снася яйца, съобщиха за БТА от института.
ай ш'ти се невиди и кокошката, и свинята, и хибрида
Соре, че ви се меси в задушевните разговори, ама новината си плачеше да я изстрелям в свинската зурла на фицкатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеШъ въ и в мечките рунтави шъ въ ...............
Зимен сън да не видите дано .Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар