If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очеизвадно е, че форСЕКСА ти е разкатал мамата. Освен, че се превъплащаваш в ролята на свиня, нещо и на педерастия те избива, което е по-лошото отклонение. Като виждаш, че цъкането по платформи и то на МАРЖИН не е за тебе, просто не го прави или поне спри да ползваш маржин.
Не се впрягай толкова ! Това го приемам като комплимент за разкатаването на мамата. Тоест, навлезнал съм надълбоко във Форекса ( както бих го направил и в твоето дупе ) и предполагам, че печеля задоволително. За превъплащаването в роля, прав си. Човек трябва да ги играе някаква роля в живота. Мисля, че свиня е по-добре от гей-бой ! Това на което ме избива не е педерастия, а манафизъм , тоест аз ти го слагам, ти се кефиш и пъшкаш. . А относно марджина, докато го има, смятам да се възползвам от него, па макар и да не е голям. Но ти не се ядосвай, все някога ще се научиш, как да търгуваш и на марджин, без да товариш сметката и да вадиш по някой кинт. Айде бягай да се подмиеш сега, че ида !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Мина ми през акъла да им сложа имена,
но си викам ще вземат да се обидят .....
....... знам ли някой може да си мисли,че е с по-дълъг мустак.
--------
Със сигурност твърдя:
човека с перото в средата е най-грамотния.
---------
Е ти щом нямаш нищо напротив.... ше са възползвам.
Очеизвадно е, че форСЕКСА ти е разкатал мамата. Освен, че се превъплащаваш в ролята на свиня, нещо и на педерастия те избива, което е по-лошото отклонение. Като виждаш, че цъкането по платформи и то на МАРЖИН не е за тебе, просто не го прави или поне спри да ползваш маржин.
Коментар