Да еВа и гадната МижиТурнимиго, да еВа. Да съм го вкарвал иска Ами щи го вкарам, ама пара имаш ли От либоф само с Ефчето, ти ше си плащаш кат свиленградски митничар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
СоПоЛоВ пИдераса - да ми яде кУлбаса ...Да го еВа в настъпания керкенез ....да го еВа .....да еВа и мазния поморийски пУмак .... да го Ева и в разкованата трътка , да го еВа кога не иска и само кога има пари ......Да еВа и атъбаската жаба , да е еВа ...пфу-уу-у -уДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеко си са разгонил ба нерез с нерез ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеГледай, гледай то покрай сухото и мокрото гориТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеНяма нужда. , не съм педал като останалите от темата аз само гледам сеира и да ви подтикна към "ласки" ..... педерасчетаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДа та ева в нежния тип, да та ева Ся ша си го измия и щи го подам и на тебе в гадната устъ, освен ако не го обичаш с гарнитура от сирене
Женътъ са опитва да ми открадне гадното жиотну
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеКо 'тана бе фицка, че си се разпищял???? Бик ли ти го сложи у "задния двор"или мечка
Женътъ са опитва да ми открадне гадното жиотнуМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДа ева и гадното жиутно да ева Мечобик долен, изрод безподобен Жена му се прищяла да го ева между рогите да го ева ВЕЧЕ СЪМ БЕСЕН и не само с бивните ше та муша, ами и МечаКрава ща напрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеееех мааа му стара ..да го е..а
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеAmsterdame остави наспокойствие педерасчетата да се изредят на СоПолов.
А аз понеже не съм педерастче, няма да се изреждам на СоПолов, ама виж СоКолов, тая кокошка умряла, с кеф ше си я врътна на Уя, пък ко ще и в зоофилия да ме обвинят То и без туй трътката му сигур бая раздрънкана е вече ( Фи ..... с безкрайност граничи ), та един повече или по-малко, кво значение има. А и доколкото усещам май му харесва и някой лев може да даде ( ако не е пропилял всичко в опитите си да трейдва ) А и като е добре разработен, няма опасност да ме направи в курешки Грозен е, ама си заслужава човек да се прежали и да се хвали, че е опъвал пиле-идиотМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар