Кьор олсун табелата бе гьотферен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да ева и аз да ва ева >>> таз песен е точно за тука
Поздрав За Изедниците
http://vbox7.com/play:938095dfХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТрудно е чиче.. Понякога диарията нсе рапръсва като дезодорант и дори я вдишвам.. Става така нареченият "лайнян тайфун".. Ама аз съм свикнал лайна да ям...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеКосмонавта,
като си в орбита как се справяш в подобна ситуация?
Със здравото говно навярно нямаш проблеми със събирането му, но диарията сигурно се разпръсква като "сапунени балончета"
Трудно е чиче.. Понякога диарията нсе рапръсва като дезодорант и дори я вдишвам.. Става така нареченият "лайнян тайфун".. Ама аз съм свикнал лайна да ям...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДнеска ебати деня... Срах три пъти, па немам диария.. Сигурно много ям..
като си в орбита как се справяш в подобна ситуация?
Със здравото говно навярно нямаш проблеми със събирането му, но диарията сигурно се разпръсква като "сапунени балончета"
Коментар
-
Днеска ебати деня... Срах три пъти, па немам диария.. Сигурно много ям.. Апа ми беше едно топло и един климатик ми духа точно у главата и нема оправия... Че ми продуха мозъка... Дееба и живота... Голема тъпотия.. Само ядем, ебем, серем, къркаме и мастурбираме.. А некои само мастурбират...И като се замислиш че ние сме цвета на нацията, тия дето требе да плащаме пенсиите на нашите родители и да сме част от ЕС... Ебати нацията... Де един казал като знам какъв съм моньор и ме е страх да ида на зъбиолекар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДокато го няма СВИНИТО
Да тъ ЕВА и ПРАСЕТО да тъ ЕВА :Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеБТК-Виваком-Вивател-Алкалусент ИДИОТИНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа ева дупетата дето екзекутират хора по тротоарите"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа ева дупетата дето екзекутират хора по тротоарите
Коментар
Коментар