Първоначално изпратено от Lamer777
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да разпуснем с Винг Чунг
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение..Last edited by Jay Gould; 11.12.2010, 19:12.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемайтапа на страна, но един нормален човек тренирал вин-чун 3 години редовно 2-3 пъти седмично и достигнал съвсем прилично ниво в групата и със самочуствие ..... за съжаление на улицата бива сгънат на 2 за 10 секунди от някой див селянин тренирал борба в спортното в горно нанадолнище.
затова избягвайте конфликтите, а ако сте в таква среда се замислете за някакво оръжие.
Имам един познат борец 60-65 кила, който чупил клещи НАРОЧНО. Смятай каква моментна сила. Говориме за най-качествени те световноизвести марки, не китайски.
Пък преди години видях един да сгъва 5 стотинки на две и да къса сезал с голи ръце.
Смятайте ако те докопа някой такъв.
Сега минаха няколко филма за това Винг Чунг и голямо чудо стана. Така беше навремето с айкидото и Сегал. Ще му мине модата и на това.
Във филма IP man, героя яде бая бой от боксьора.
Коментар
-
Ех, къде е Бадр Хари да покаже кой е истинския шампион.
В колко часът и по кой канал може да се гледа, че напоследък хич не съм в час със събитията от този турнир. К1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеSemmy Schilt, макар че Alistair Overeem има големи шансове. Въпреки това на мен любимеца ми е Гокан Саки, но не вярвам да издържи. Вече имаше една тежка среща с румънеца, а следващата му е с Overeem.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеSemmy Schilt, макар че Alistair Overeem има големи шансове. Въпреки това на мен любимеца ми е Гокан Саки, но не вярвам да издържи. Вече имаше една тежка среща с румънеца, а следващата му е с Overeem.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеУтре е финала на К1, някакви прогнози кой ще победи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеСамо не разбрах вие тренирате, за да спортувате нещо или за да се биете със селяни в дискотеките?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеСамо не разбрах вие тренирате, за да спортувате нещо или за да се биете със селяни в дискотеките?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемайтапа на страна, но един нормален човек тренирал вин-чун 3 години редовно 2-3 пъти седмично и достигнал съвсем прилично ниво в групата и със самочуствие ..... за съжаление на улицата бива сгънат на 2 за 10 секунди от някой див селянин тренирал борба в спортното в горно нанадолнище.
затова избягвайте конфликтите, а ако сте в таква среда се замислете за някакво оръжие.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
затова избягвайте конфликтите, а ако сте в таква среда се замислете за някакво оръжие.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
майтапа на страна, но един нормален човек тренирал вин-чун 3 години редовно 2-3 пъти седмично и достигнал съвсем прилично ниво в групата и със самочуствие ..... за съжаление на улицата бива сгънат на 2 за 10 секунди от някой див селянин тренирал борба в спортното в горно нанадолнище.
затова избягвайте конфликтите, а ако сте в таква среда се замислете за някакво оръжие.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lamer777 Разгледай мнение+1
“Пред винкело всички са равни”това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар