IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да разпуснем с Винг Чунг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lamer777 Разгледай мнение
    +1
    “Пред винкело всички са равни”
    Мен ако питаш да си вземат един учебник по СРБ и да се налагат, ама да гледат да не се осакатят. Поне има практична насоченост.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Черкезов за пореден път кефи, но за съжаление и в тази тема не по-кометентен, отколкото в другите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        ..
        Черкезов, не се ли разпуска по-добре с чаша бърбън, седнал удобно и с блондинка на коляното. Какви са тези твои разпускания в които ти трошат носа, или ти чупиш чуждите? Това не е разпускане, а мазохизъм.
        Last edited by Jay Gould; 11.12.2010, 19:12.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          майтапа на страна, но един нормален човек тренирал вин-чун 3 години редовно 2-3 пъти седмично и достигнал съвсем прилично ниво в групата и със самочуствие ..... за съжаление на улицата бива сгънат на 2 за 10 секунди от някой див селянин тренирал борба в спортното в горно нанадолнище.

затова избягвайте конфликтите, а ако сте в таква среда се замислете за някакво оръжие.
          Да и сред борците има силни, ама не всички.

Имам един познат борец 60-65 кила, който чупил клещи НАРОЧНО. Смятай каква моментна сила. Говориме за най-качествени те световноизвести марки, не китайски.

Пък преди години видях един да сгъва 5 стотинки на две и да къса сезал с голи ръце.

Смятайте ако те докопа някой такъв.

Сега минаха няколко филма за това Винг Чунг и голямо чудо стана. Така беше навремето с айкидото и Сегал. Ще му мине модата и на това.

Във филма IP man, героя яде бая бой от боксьора.

Коментар

• Ех, къде е Бадр Хари да покаже кой е истинския шампион.
            В колко часът и по кой канал може да се гледа, че напоследък хич не съм в час със събитията от този турнир. К1
            Аз си ги гледам в тубата. Почти веднага след двубоя са качени. По евроспорт ги дават със закъснение от няколко дни до седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
              Semmy Schilt, макар че Alistair Overeem има големи шансове. Въпреки това на мен любимеца ми е Гокан Саки, но не вярвам да издържи. Вече имаше една тежка среща с румънеца, а следващата му е с Overeem.
              В колко часът и по кой канал може да се гледа, че напоследък хич не съм в час със събитията от този турнир. К1
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                Semmy Schilt, макар че Alistair Overeem има големи шансове. Въпреки това на мен любимеца ми е Гокан Саки, но не вярвам да издържи. Вече имаше една тежка среща с румънеца, а следващата му е с Overeem.
                90% за Алистър 10% Семи
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Утре е финала на К1, някакви прогнози кой ще победи?

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    Само не разбрах вие тренирате, за да спортувате нещо или за да се биете със селяни в дискотеките?
                    Принципно за второто, а иначе за кеф
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                      Само не разбрах вие тренирате, за да спортувате нещо или за да се биете със селяни в дискотеките?
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Само не разбрах вие тренирате, за да спортувате нещо или за да се биете със селяни в дискотеките?

Коментар

майтапа на страна, но един нормален човек тренирал вин-чун 3 години редовно 2-3 пъти седмично и достигнал съвсем прилично ниво в групата и със самочуствие ..... за съжаление на улицата бива сгънат на 2 за 10 секунди от някой див селянин тренирал борба в спортното в горно нанадолнище.

затова избягвайте конфликтите, а ако сте в таква среда се замислете за някакво оръжие.
                          Това е безумно, за 2-3 години всеки трениращ Винг Чунг, става смъртоносен боец.Мога да кажа че дори 3 месеца да тренираш при Шампионите е равнозначно на безпорна победа, дори и срещу най-дивия селянин от Перник! Още от първата тренировка се учат методи които да неутрализират борците. Именно треньора Ник има голям реален опит (10г. охрана в дискотеки в мутренските времена) и за това казвам че е най-добрия методолог във България, защото нещата на които учи, ги е преживял реално и знае какво прави и какво преподава.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Има го понякога и този момент. Или примерно някой селски шлосер де ако ти извърти един, може да ти откъса главата, без да е стъпвал в зала за тренировки

Коментар

• майтапа на страна, но един нормален човек тренирал вин-чун 3 години редовно 2-3 пъти седмично и достигнал съвсем прилично ниво в групата и със самочуствие ..... за съжаление на улицата бива сгънат на 2 за 10 секунди от някой див селянин тренирал борба в спортното в горно нанадолнище.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lamer777 Разгледай мнение
                                +1
                                “Пред винкело всички са равни”
                                не равни, а водоравни

Коментар

Working...
                                X