If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да споделя и аз мнението си...
Ако исках да ми разказват за Беър стърнс и Морган стенли щях да чета в уикипедиа, а не да ходя на кино.
Майкъл Дъглас отново къртеше мивки, но тоя хлапак много повече му отива да тича по фустата на меган фокс, отколкото да имитира някакви инвестиционни размисли...
Краят най ме разочарова...
Героинята се върна при приятеля си, който за малко да прецака 100 милиона... Да ставане така наистина...
Филма си е доста обвързан с реалността. Всъщност дори прекалено. Като се изключи тъпата романтика в него, която съвсем спокойно са можели да си спестят почти всичко друго си е едно към едно само със сменени имена и разлика в детайлите.
Но предполагам че са вкарали тъпата част, защото останалата част е като цяло неразбираема за хора, които стоят настрани от пазара.
И аз съм на същото мнение. Като гледах филма, поне десетина души си излязоха след първите 30 минути. Ако я нямаше романтиката, щяха да са и повече. Но пък с финалната сцена плюят върху цялостния образ на Гордън Геко, изграден в продължение на 2 части от филма
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Има ли ефекти, гонки, битки?
Властелина беше 90 млн и си струваше всеки цент, този е 70 млн а е с титул драма? Сигурно е покъртителен, затрогващ и разтърсващ.
Караиванов, виждам че си жив и здрав, излишно е да ти пожелавам каквото и да е.
Филмът е адски, адски слаб. Не мога даже да повярвам, че режисьорът е един и същи. Първата част от 1987 е класика, ако нямате какво да правите, гледайте нея. Майкъл Дъглас играе силно, но това е малка утеха на фона на останалото. Иначе Inside Job обащава да е доста по-стойностен и свързън с реалността.
Филма си е доста обвързан с реалността. Всъщност дори прекалено. Като се изключи тъпата романтика в него, която съвсем спокойно са можели да си спестят почти всичко друго си е едно към едно само със сменени имена и разлика в детайлите.
Но предполагам че са вкарали тъпата част, защото останалата част е като цяло неразбираема за хора, които стоят настрани от пазара.
Ех Черкезов.....само с филмите ще си останеш.
Тази 2ра част е доста по-слаба от първата. И не само че останах много разочарован от филма, а и ме е яд, че ламери като теб си мислят,че това е истината !
Аха.
Аз си изгледах филмчето със същото удоволствие, макар и да ме дразнеха малко лиричните отклонения. Решили са да го направят малко по-гледаем, за по-широка аудитория.
Обожавам М. Дъглас, а ролята му е като втора кожа, ненадминат е. Да е жив и здрав, ще го чакам в третата част.
Филмът е адски, адски слаб. Не мога даже да повярвам, че режисьорът е един и същи. Първата част от 1987 е класика, ако нямате какво да правите, гледайте нея. Майкъл Дъглас играе силно, но това е малка утеха на фона на останалото. Иначе Inside Job обащава да е доста по-стойностен и свързън с реалността.
Вероятно имаш предвид Ник Лийсън ....Не можах да дръпна преди време "Трейдърът --измамник " , но чух че бил КСП ( Компот Сушени Плодове ) ....Главната роля е поверена на Юън Макгрегър .
Да него имам предвид , ама така е докато пишеш и говориш по телефона
Коментар