IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумно представяне (по желание)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според вас защо толкова малко хора се представят:
    - срам ?
    - страх да не ги обвинят че работят за някой полуфалирал посредник?
    - Егоизъм?
    - Завист?
    - Невежество?
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Специалист поддръжка в завод за опаковки, бивш военен, техничар. Подочувам петлите тук и там, ама сутрин често проспивам будилника. Да се не начудиш, как не закъснявам за работа
      Иначе, си изобретявам това-онова и, наскоро, изобретих нещо, дето да ни спестява по някой тон въглеродни емисии на човек годишно. Имам и други неща, милионер съм, но, простите хора не разбират, и, затова, не питат.
      А аз питам до 101 и обратно. Формен досадник, накратко.
      Но, с любоФ

Хубава тема, Дохтур Черкезов !

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Мисля си че е нелепо да си комуникира толкова дълги години вече, а да не знаем кой кое и с какво се занимава!
        Аз работя в областта на биотехнологиите, биогенетика, земеделие, зеленчуко производство, инвестиционнно посредничество, форекс трейдърстване, разработка на нови технологии и иновации, медии, пиша книги и научни статии. Ексклузивен представител съм , на международна фирма за България.

Следващия...
        Докторе, и аз съм биотехнолог. Занимавал съм се с минерална биотетнология(някога), ако ти говори нещо. Инак съм миньор, строител, занимавам се с транспорт, и всичко разрешено от закона, дето има една дума.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Да не сте от компанията която предлага застраховки против отвличане?

Не - само против пукване и осакатяване и заболяване.

И най-вече - против бедност на дърти години.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Трейдър. Занимавам с форекс търговия от 2004г. Поддържам forexforum.bg . Имам известни амбиции във forex introducing-a най-вече на англоезичния пазар.

Коментар

• Кредитен експерт в банка.

Пишман форекс трейдър с малки суми от 1 година на реал.
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Аз съм професионален футболист и в свободното си време между тренировки и мачове, пускам по някоя сделка на БФБ.

Коментар

• Имаше нужда от такава тема. Все пак е хубаво , като влезеш някъде да се представиш. Смятам че някои видни личности, нямат нужда от представяне. Все пак прекрасно е че дават пример.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                    Пенсионер
                    Ми то като гледам може да си основеме клуб на пенсионера в инвестора.Защото мисля,че при толкова светила тук би звучало нагло (пенсионерски инвестиционен клуб)
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Аз, както мнозина туканка знаят, съм човекозастраховател, в компанията, предлагаща най-добрият продукт на пазарът.

Инвестирам на БФБ горе-долу откак тя съществува.

Иначе - любител-фотографин, също така писател, поет и художник.
                      Да не сте от компанията която предлага застраховки против отвличане?
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• И аз като Императорът съм финансов консултант към същата живото застрахователна компания,но мога да помогна и в общото застраховане,ако някой има нужда

Коментар

• Аз, както мнозина туканка знаят, съм човекозастраховател, в компанията, предлагаща най-добрият продукт на пазарът.

Инвестирам на БФБ горе-долу откак тя съществува.

Иначе - любител-фотографин, също така писател, поет и художник.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пенсионер

Коментар

• Аз работя в строителството - вар,киреч.............общак съм. Копал съм градинки и гробове по програми за временна заетост. Мога да мия чинии, да правя сапунки,да режа зеленчуци в някоя столова ............... Имам А кетегория, лепя тапети,редя паркет,мия прозорци ..............,но най обичам като взема помощите да ида на форексо Вещ съм по всяка тема,пускам постове навсякъде..............исках да стана полицай,но ме скъсаха на теста по интелигентност.Ако някой иска ,мога да му управлявам капиталите

ПП- мечтата ми е да си купа костум,да си направа фирма/от тия дето са по 2 лв/ и да продавам акциите и на борсата. Голям кефффф
                              Last edited by skorpio; 28.09.2010, 09:31.
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Здравейте, аз се програмен кординатор на многомегаватови проекти за ВЕИ енергия,биодизел, газ и биогаз. Финансиране на ВЕИ енергия и други бизнеси свързани с производство и иновации.
                                Начинаещ форексджия и голям фен на Светлин Минев. Участник в анти ГМО коалиция, и коалиция БеЛеНЕ, съучредител на коалиция за запазване на зоните по Натура 2000, участник в неформална коалиция Граждани за Рила, съорганизатор на блокадата на орлов мост за запазването на най-древния парк в Европа - Странджа, и фен на сайта http://bgnature-blacklist.bravehost.com/

Коментар

Working...
                                X