IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумно представяне (по желание)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Яяяя мишка цвърка

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Ето още нещо скандално което съм написал:
    Уговорката е че никак не кореспондира с реалната ми професия.
    .........................................
    Собственик 31
    Sr. Member
    .................................................. ..................
    .................................................. ..................

87.116.86.129
    ДОКОГА ЩЕ МИ ЗАПУШВАТ УСТАТА ВЪВ ФОРУМА НА СКРИТАТА ЦЕНЗУРА??? Скоро ще се регистрирам чрез 20 различни ника и ай пи адреси и ще цитирам обидни към мен коментари които не се цензурират, пък аз за една дума съм замлъкнал

Коментар

• Ето още нещо скандално което съм написал:
      Уговорката е че никак не кореспондира с реалната ми професия.
      .........................................
      Собственик 31
      Sr. Member

Публикации: 407
      ПРИНУДЕН ДА МЪЛЧИ
      Респект: -497

СРИВЛЮНОМИКАТА Е ЗАТИХВАЩА НАУКА
      « -: 03 Юни, 2010, 00:11:34 »
      Цитат-7
      Сривлюномиката вече се очертава като затихваща наука! Тя доби популярност през последните две години. Нейният обект на изследване е намалялото производство, намалялото разпределение на блага, спад в търговията и свиване на потреблението. Всички опити за прилагане на научните методи анализ и синтез се провалят през призмата на недоказаните тези в практиката. Системния подход също не върши работа. Методите и на изследване са по-скоро похвати на махленска клюкарка, останала вдовица и търсеща нови хоризонти за изява. Примерно широко известния метод на отричането на икономическите цикли. Теорията на вечния спад. Отъждестяването на собствения празен джоб с този на околните индивиди. Теорията на отричането на спада на покупателната сила на основни валути и др. методи. Много любима връзка с други науки е връзката с Демографията и особено песимистичните демографски прогнози. Сривлюномиката може да съществува като наука единствено в хипотезата, че България е една затворена система от произвоство, търговия, разпределение на благата и потребление. Ако има интервенция на външни фактори, тя автоматично става необяснима като наука.
      [Информирай модератор] 87.116.86.129
      ДОКОГА ЩЕ МИ ЗАПУШВАТ УСТАТА ВЪВ ФОРУМА НА СКРИТАТА ЦЕНЗУРА??? Скоро ще се регистрирам чрез 20 различни ника и ай пи адреси и ще цитирам обидни към мен коментари които не се цензурират, пък аз за една дума съм замлъкнал

Коментар

• Бивш военен, в момента със собствен частен бизнес, метъл по рождение!
        На БФБ от 2007ма, напоследък не особенно активен, с оптимистични очаквания...

Коментар

• Също така си падам и влогар... поне на този етап...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Работя, като одитор. Занимавал съм се със строителство в ролята на предприемач. Давам имоти под наем. Имам акции в непублични дружества. Имам интерес към БФБ, но все още не купувам. Мразя хъхрещите двуноги...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• И, понеже темата е за представяне по желание, пожелавам и си представям, как 'сички влогари са прегръщат с ипотекарите на печена риба с бяло вино

Коментар

• "Разгневил" ?
                А мен ме разсмя, май наистина ще се окажа от по-добрата половина

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Аз написах на едно друго място следното с което разгневих половин Б-я:

..............
                  sobstvenik 31
                  Молитва на влогаря
                  Сега очакваме и за ипотекаря да напишеш

Коментар

• Профи трейдър, подпомагам ликвидни проекти или съществуващи бизнеси с фондово финансиране. Развитие на ВЕИ проекти. Търговия.
                    ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Аз написах на едно друго място следното с което разгневих половин Б-я:

..............
                      sobstvenik 31
                      Молитва на влогаря
                      06-04-2010 - 20:35:53 Регистриран: преди 7 месеца
                      Молитва на влогаря

О Господи, който си на небесата, да се свети името Ти!
                      Дай на бедния влогар имотец
                      за да не скита страдалец

Да се затвори между четири стени
                      и по пейки да не спи!

Моля Те Господи не вдигай цените!
                      Защото не мога да събера парите.

Моля Те да не остана гол като пушка
                      И последния си лев да ошушкам!

Че тогава ще си сложа въжето
                      След като заклах и телето

За да не се връщам на село
                      че ще ми се смее и петело

Амин

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Темата не е лоша ама май и нея ще одрискате
                        Що бе, ей че на "прецаканото" му излезе и късметя
                        Тъкмо тия дни един съфорумец гадае на кристална топка кой съм и какъв съм. Как я виждаш тази да му го поднеса тука на тепсия М? Недобросъвестни хорица тук - с лопата да ги ринеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          емоционална, не достатъчно задоволена, търпелива, необременена. )))))
                          Ти направо ми разтуптя сърцето

Коментар

• Темата не е лоша ама май и нея ще одрискате

Коментар

• Първоначално изпратено от Bushon Разгледай мнение
                              Между другото аз доста съм поплювал срещу банките и безрасъдното им отпускане на кредити, но сега като се запознавам с нещата от първа ръка, искам да ви кажа, че банковите служители или поне тези на ниски нива (мнозинството) в много отношения са в по-кофти ситуация и от добросъвестните клиенти с високи кризистни лихви.

Това е поредното доказателство, че не трябва да се обобщава, а да се търсят конкретните отговорни за дадено организационно поведение.
                              Особено когато на повечето служители им висят на главата десетски хиляди левове заеми с ниски лихви към работодателя им, заради това че са служители. А ако не са , заемите няма да изчезнат, но лихвите ще се вдигнат.

Разбира се винаги съм твърдял, че за една сделка са нужни двама. Поблема е, че цялата отговорност (високите лихви) лежи само върху клиентите и то добросъвестните.

И убежднието на депозитните лами, че парите се пъпкуват в банката, та не поемат никакви рискове,
                              Не говори глупости, това че някой служител е имал БОНУС ниски лихви е предимство за него. Реалността е високите лихви - като за всички. Кое е кофти на ситуацията на банковия служител в случая - не разбирам? Че ще се мине - ще е като всички наоколо? Хе-хе!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                емоционална, не достатъчно задоволена, търпелива, необременена. )))))
                                Търпелива и емоционална?
                                Хм, може ли Скайп на лични

Коментар

Working...
                                X