Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумно представяне (по желание)
Collapse
X
-
Ето още нещо скандално което съм написал:
Уговорката е че никак не кореспондира с реалната ми професия.
.........................................
Собственик 31
Sr. Member
Публикации: 407
ПРИНУДЕН ДА МЪЛЧИ
Респект: -497
СРИВЛЮНОМИКАТА Е ЗАТИХВАЩА НАУКА
« -: 03 Юни, 2010, 00:11:34 »
Цитат-7
Сривлюномиката вече се очертава като затихваща наука! Тя доби популярност през последните две години. Нейният обект на изследване е намалялото производство, намалялото разпределение на блага, спад в търговията и свиване на потреблението. Всички опити за прилагане на научните методи анализ и синтез се провалят през призмата на недоказаните тези в практиката. Системния подход също не върши работа. Методите и на изследване са по-скоро похвати на махленска клюкарка, останала вдовица и търсеща нови хоризонти за изява. Примерно широко известния метод на отричането на икономическите цикли. Теорията на вечния спад. Отъждестяването на собствения празен джоб с този на околните индивиди. Теорията на отричането на спада на покупателната сила на основни валути и др. методи. Много любима връзка с други науки е връзката с Демографията и особено песимистичните демографски прогнози. Сривлюномиката може да съществува като наука единствено в хипотезата, че България е една затворена система от произвоство, търговия, разпределение на благата и потребление. Ако има интервенция на външни фактори, тя автоматично става необяснима като наука.
[Информирай модератор] 87.116.86.129
ДОКОГА ЩЕ МИ ЗАПУШВАТ УСТАТА ВЪВ ФОРУМА НА СКРИТАТА ЦЕНЗУРА??? Скоро ще се регистрирам чрез 20 различни ника и ай пи адреси и ще цитирам обидни към мен коментари които не се цензурират, пък аз за една дума съм замлъкнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз написах на едно друго място следното с което разгневих половин Б-я:
..............
sobstvenik 31
Молитва на влогаря
Коментар
-
Аз написах на едно друго място следното с което разгневих половин Б-я:
..............
sobstvenik 31
Молитва на влогаря
06-04-2010 - 20:35:53 Регистриран: преди 7 месеца
Молитва на влогаря
О Господи, който си на небесата, да се свети името Ти!
Дай на бедния влогар имотец
за да не скита страдалец
Да се затвори между четири стени
и по пейки да не спи!
Моля Те Господи не вдигай цените!
Защото не мога да събера парите.
Моля Те да не остана гол като пушка
И последния си лев да ошушкам!
Че тогава ще си сложа въжето
След като заклах и телето
За да не се връщам на село
че ще ми се смее и петело
Амин
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТемата не е лоша ама май и нея ще одрискате
Тъкмо тия дни един съфорумец гадае на кристална топка кой съм и какъв съм. Как я виждаш тази да му го поднеса тука на тепсия М? Недобросъвестни хорица тук - с лопата да ги ринеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеемоционална, не достатъчно задоволена, търпелива, необременена. )))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bushon Разгледай мнениеМежду другото аз доста съм поплювал срещу банките и безрасъдното им отпускане на кредити, но сега като се запознавам с нещата от първа ръка, искам да ви кажа, че банковите служители или поне тези на ниски нива (мнозинството) в много отношения са в по-кофти ситуация и от добросъвестните клиенти с високи кризистни лихви.
Това е поредното доказателство, че не трябва да се обобщава, а да се търсят конкретните отговорни за дадено организационно поведение.
Особено когато на повечето служители им висят на главата десетски хиляди левове заеми с ниски лихви към работодателя им, заради това че са служители. А ако не са , заемите няма да изчезнат, но лихвите ще се вдигнат.
Разбира се винаги съм твърдял, че за една сделка са нужни двама. Поблема е, че цялата отговорност (високите лихви) лежи само върху клиентите и то добросъвестните.
И убежднието на депозитните лами, че парите се пъпкуват в банката, та не поемат никакви рискове,
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеемоционална, не достатъчно задоволена, търпелива, необременена. )))))
Хм, може ли Скайп на лични
Коментар
Коментар