If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бивш военен, мотострелково поделение, корабостроителница Варна, след като я разкатаха, частен бизнес.
Познавам се с някой форумци от Варна и с един по-добре, още от време оно, в кашимерията. Интереса ми към акциите е слаб, но съм купувал доста около 2003. С валутите съм предпазлив <шамарената фабрика> както казва един колега.
мебелист монтажник конструктор дизайнер .... в почивките се занимавам с валутна търговия .... за сега сравнително успешно но винаги може и по-добре ... един колега ме пита на скоро .... що все се държиш за телефона през почивките ... и аз му викам изкарвам някой леф ... и той вика да бе да ... и аз викам да бе .... и той вика че като изкарваш лев с това защо идваш на работа ... и аз му викам ... ми щото ако седя и гледам непрекъснато графики се зомбирам и освен това и скам да правя нещо .... да създавам нещо ... и той ми вика че ти правиш пари бре какво още искаш да правиш ... казах му аз старото клише .... парите не са цел а средство ... и той изсумтя и вика ... ти на кой свят живееш .... аз му викам .... и аз незнам .... ... ко да се прави ... малко хора знаят какво изобщо правят на таз земя ... радвам се 4е съм от тях (колко скромно)
мебелист монтажник конструктор дизайнер .... в почивките се занимавам с валутна търговия .... за сега сравнително успешно но винаги може и по-добре ... един колега ме пита на скоро .... що все се държиш за телефона през почивките ... и аз му викам изкарвам някой леф ... и той вика да бе да ... и аз викам да бе .... и той вика че като изкарваш лев с това защо идваш на работа ... и аз му викам ... ми щото ако седя и гледам непрекъснато графики се зомбирам и освен това и скам да правя нещо .... да създавам нещо ... и той ми вика че ти правиш пари бре какво още искаш да правиш ... казах му аз старото клише .... парите не са цел а средство ... и той изсумтя и вика ... ти на кой свят живееш .... аз му викам .... и аз незнам .... ... ко да се прави ... малко хора знаят какво изобщо правят на таз земя ... радвам се 4е съм от тях (колко скромно)
Мисля си че е нелепо да си комуникира толкова дълги години вече, а да не знаем кой кое и с какво се занимава!
Аз работя в областта на биотехнологиите, биогенетика, земеделие, зеленчуко производство, инвестиционнно посредничество, форекс трейдърстване, разработка на нови технологии и иновации, медии, пиша книги и научни статии. Ексклузивен представител съм , на международна фирма за България.
Следващия...
както казват редица посетители на "валутна търговия"..... не издържах .... Черкезов .... та вие сте завършен професор вучков
как да няма ... черкезов , джей голд - те какви са. И двамата са професионални инвеститори-трейдъри.
Джей, не е сред представителите се в темата, иначе за него знам. Обаче Черкезов като гледам е биотехнолог и още 1000 други неща, освен че търгува на форекса
Коментар