Първоначално изпратено от kircone
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеИмам медали от няколко турнира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от обзървър Разгледай мнениеще гледам да съм по-сериозен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от talasum Разгледай мнениеБраво, получи се не лош мач !Само трябва по сериозно отношение ,за да не сме боксови круши и да не си хабим излишно мнението
Само и да подчертая ,въпреки малко лигавите ни изпълнения в няколко мача (дори и този ,който зорлем можеше да не спечелим) продължаваме без загуба в турнира ,което говори много добре за нас
Ми хайде де ,какво чакаш .Следващата седмица да си на линия.Мисля ,че сме отворени за разширяване на футболния мироглед
Коментар
-
Браво, получи се не лош мач !Само трябва по сериозно отношение ,за да не сме боксови круши и да не си хабим излишно мнението
Само и да подчертая ,въпреки малко лигавите ни изпълнения в няколко мача (дори и този ,който зорлем можеше да не спечелим) продължаваме без загуба в турнира ,което говори много добре за нас
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеИмам медали от няколко турнира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EagleEye Разгледай мнениемного нахъсани. много
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеЕкстра ,много исках да се паднем точно с ГОНГ .Мисля ,че както и да завърши мача ,ще ние от полза и можем да си вадим само поуки .Дано да се сберем и най-вече да спечелим
Коментар
Коментар