Първоначално изпратено от talasum
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BrutalMan Разгледай мнениеКакво става с бат' Емо?!...
Къде се губиш бе пергиш?! Стига си пълнил търбуха с бири и мезета. Идвай да спортуваш! Пияница!...
Айде до неделя ,и аз Ке се включим У броенето за мачО~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от optional Разгледай мнениесам ли си я наложи тази контузия
Аз съм на линия, принципно.Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениее кво е сега тва отношение?с какво съм го заслужил?искам само да кажа,че имам треньорска контузия.за неделя съм на линия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrutalMan Разгледай мнениеКакво става с бат' Емо?!...
Къде се губиш бе пергиш?! Стига си пълнил търбуха с бири и мезета. Идвай да спортуваш! Пияница!...http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнениеА на Кирцонката кой му беше последният мач, че не помня
Иначе за последния уикенд няма какво да се пише. Ракиите не се бяха събрали, както и ние. Стана лека и приятна контролка, потичахме малко (поне 3-ма от отбора), надявам се от тук нататък да сте по-редовни, като се има предвид, че сме в "битката за оцеляване".
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrutalMan Разгледай мнениеКажете за отминалия мач де?
В неделя, ще присъствувам! Надявам се Кирцонката да не е служебно ангажиран и да ни удостои с присъствието си. Пък ако повтори играта от последния си мач... направо ще газим!
Иначе за последния уикенд няма какво да се пише. Ракиите не се бяха събрали, както и ние. Стана лека и приятна контролка, потичахме малко (поне 3-ма от отбора), надявам се от тук нататък да сте по-редовни, като се има предвид, че сме в "битката за оцеляване".Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнениеАз ще се пробвам да дойда...на СС сме още, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнениеА и мен лично Манчестър ме дразнят яко, трябва пак да им покажем кой е по- класният тим
Коментар
Коментар