Първоначално изпратено от BrutalMan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Ник'ви такива. Метаме се до последния мач. Ако излизаме на терена без напрежение(поне малко) и притеснение, за какво се бориме изобщо?!... Проблема ни е непостоянството, породено от факта, че изключително рядко се събираме достатъчно хора. Спомнете си началото на сезона. Примерно след първите 5 мача? Как играхме тогава? Колко души бяхме средно на мач?
Срещу кои отбори играхме и КАК завършваха тези мачове?...
Втръсна ми до мозъка на костите, да ни бият неосъзнали се, глезени дупета.
Дреме ми, какви са всъщност...
Честно ви казвам. Повръща ми се вече от това. Искам да се стегнем и да престанем с потресно дразнещите приказки и крещене по време на мач. Пак казвам, Стига сме хабили въздух в крясъци и сръдни! Въздух се хаби в тичане и борба...
Стягаме се, опичаме си акъла(кой колкото има, хаха), пък да става, каквото ще става.
Нищо не свършва преди да е свършило...
Коментар
-
Абе искам само да попитам ,сега в случая кое е определящото да се пише повече във форума на лигата или е добре да си пишем в нашия си ?
Защото нямам голямо желание да се регистрирам там ,пък и така като гледам доста повече от половината ми съотборници не са го направили (да коментирам ,че нямат желание и да пишат тук ,а дори и да участват в съботно-неделните мероприятия)
>И не забравяйте ,че неделя сме с новото време
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavel_bg Разгледай мнениеНеделя 31.03.2013
Инвестор Дир.БГ 18:30
Борба за оцеляване - кой ще се включи
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrutalMan Разгледай мнениеТрагедия...
Коментар
Коментар