Кога играем????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеГледам ,че никой не се е сетил ..но аз да си го кажа :Христос Воскресе ;на всички светъл празник, здраве, вяра и късмет!
А нашето отборче кога ще възкръсне като феникс от пепелта
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеВсички са на линия ,без Пепино и ще дойда непосредствено преди началото на мача.
С кой екип?Аз предлагам -Зеления !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от talasum Разгледай мнениеInvestor.BG FenMania неделя 08.04. 18:30ч
Предстои дерби ,най-важния мач за решаване съдбата на това кой -къде!!
Казвайте кои ще са активни ?http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
К'во се правиш ,че не знаеш!
ИВАНх2 ,който няма доблест ,няма място тук!!
Защо едни могат ,други не могат ?! Аз ,например, не бях в София ,но си направих така плановете ,че да мога да се прибера навреме.Едва ли на някой му се играеше в това време ,но се стиска зъби и играеш .А други стигат юрганчето и мишкуват!!!~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение...В един курвенски свят ,пълен с хора без стойности.Не може всеки път "путките"да се открояват ,Не може хора с огромните си претенции да се оказват за пореден път боклуци.Не може всеки път когато видиш ножа и да обръщаш гъза .Не може да претендираш ,че си мъжествен големец и да се покриеш като мишок в дупката .Просто ти писва от путьовски изпълнения (или поне на мен) на едни и същи хора .Когато е лесно е добре ,да се сърдиш за дребнавите неща ,а да не може да осъзнеш Що за ПУТКА си .За какви хора говорим.
Не зная за останалите от вас ,но на мен наистина ми писна от хора на които да разчиташ и да те предават ,когато им е изгодно .Просто ми ПИСНА и въобще няма да ми мигне окото и с две ръце съм ЗА повече тези хора да не помирисват терен ,пък какъвто ще да е крайния резултат. Много по предпочитам да падна,но да знам че падам с чест и съм дал всичко от себе си ,а не да съм се покрил като Канален плъх.
ПУТКИТЕ аут !!!!!
Коментар
-
...В един курвенски свят ,пълен с хора без стойности.Не може всеки път "путките"да се открояват ,Не може хора с огромните си претенции да се оказват за пореден път боклуци.Не може всеки път когато видиш ножа и да обръщаш гъза .Не може да претендираш ,че си мъжествен големец и да се покриеш като мишок в дупката .Просто ти писва от путьовски изпълнения (или поне на мен) на едни и същи хора .Когато е лесно е добре ,да се сърдиш за дребнавите неща ,а да не може да осъзнеш Що за ПУТКА си .За какви хора говорим.
Не зная за останалите от вас ,но на мен наистина ми писна от хора на които да разчиташ и да те предават ,когато им е изгодно .Просто ми ПИСНА и въобще няма да ми мигне окото и с две ръце съм ЗА повече тези хора да не помирисват терен ,пък какъвто ще да е крайния резултат. Много по предпочитам да падна,но да знам че падам с чест и съм дал всичко от себе си ,а не да съм се покрил като Канален плъх.
ПУТКИТЕ аут !!!!!~МЕЧО~
Коментар
-
...Къф е тоя мазен византиец и какво блуждае тук.Да заминава да бере маслини !!!
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение...Маляка,маляка....~МЕЧО~
Коментар
Коментар