IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предложение за два нови турнира

Колеги,

Виждам, че голяма част от вас играят редовно футбол, така че се надявам да ви заинтригурам със следните предложения за турнири:

1/ Декемврийски турнир: http://www.kolodrum.com/news_footbal_tournament2.html

Таксата за участие е по 100 лева на отбор, като първоначално отборите ще бъдат разпределени на групи от по 4, а след това първите отбори от всяка група ще играят директни елиминации помежду си.

Срокът за записване е до 26 ноември!

2/ Нова лига по футбол, която ще стартира в началото на февруари 2011 година: http://dreamleague-bg.com/

Ако имате конкретни въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас.

Желая ви приятни игри без контузии

Коментар

• хубавото е, че се засилваме от мач на мач и вече спираме да си викаме като има грешки

Коментар

• Сега е важно никакво отпускане да няма, че да не стане като първия полусезон
        www.crossfit.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
          Футболният отбор на Инвестор - ГОЛеМ ОТБОР!
          Много силни, много. Замирисва на сработване вече, а и духът се пооправи

Коментар

• Футболният отбор на Инвестор - ГОЛеМ ОТБОР!
            Last edited by mom4i; 13.11.2010, 23:09.

Коментар

• Целта е да задържим формата максимално дълго. Ще станат въртележки в групата - сигурен съм!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнение
                браво бе, днес направо бяхме жестоки. супер мач направихме, дано задържим инерцията
                като отбор играхме

и аз съм доста доволен, и бира имаше... всичко е на 6
                ~МЕЧО~

Коментар

• браво бе, днес направо бяхме жестоки. супер мач направихме, дано задържим инерцията

Коментар

• малко ни е пиенетооо, малкооо. тр по-сериозно да подхождаме към подготовката
                    www.crossfit.bg

Коментар

• днес много ми хареса как стояхме на терена. браво, банда
                      http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Абе, забравете предишния мач...трябва да "гледаме напред и да се концентрираме върху следващия"
                        www.crossfit.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
                          що бе, вчера силен мач, със супер шанс беройци ни изравниха буквално в последната секунда
                          Бегай, че още не ми се вЕрва!

Коментар

• що бе, вчера силен мач, със супер шанс беройци ни изравниха буквално в последната секунда
                            ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Да не би да сте ме послушали и все пак да сте картотекирали Платини?
                              ами не, не успяхме, не позволяват картотеки сега. но иначе би ни помогнал. дори и той

Коментар

• Първоначално изпратено от Vanata Разгледай мнение
                                Айде стегайте се че нема да влезнете и в 5-цата
                                мани, то ние слизаме в класирането все по-уверено. в днешния мач поне играхме с настроение.
                                www.crossfit.bg

Коментар

Working...
                                X