IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vanata Разгледай мнение
    На кой отбор викате "колички" ???
    на diecastcars.bg - другия нов отбор в нашата група

Коментар

• На кой отбор викате "колички" ???

Коментар

• Абе зарежете ги тия колички бе! Не стига, че не могат да се събират за мачовете и на практика се явяват донор на всички отбори, не стига, че като успеят да се съберат всеки ги дъни, а на всичкото отгоре и някво самочувствие до небето!!!
        На вратарчето слънцето му пречило, другия бил на антибиотици, третия не се бил изсрал като станал сутринта и му тежало, а на крив уй нали знаете кво му пречи!?!
        Тия трябва да ги смачкаме ако се паднем за купата с тях, а като не се съберат пак, организаторите да ги изритат! Мушмуроци!

Коментар

• Извинявам се за поредния Пост че сигурно станах нахален вече ...обаче относно Това че темата напоследък е самочуствието на КОЛИЧКИТЕ за нашия мач ,Мога да кажа че те наисина доста ни мразят ,ако помните около първия мач с тях какво си коментирахме !!!

Абе все се чудя кога ли ще се регна и аз в Форума на лигата
          ~МЕЧО~

Коментар

• Аз пък и да запиша .... тоест да отбележа

"Investor.bg - ФК Замунда 2:2
            Надявам се момчетата от Замунда да играят в наша полза. Ако вземат нещо от инвеститорите, имат много респект от мен Smile а пък при следваща помощ от тях, може да ги премирам с каса бира Cool "- прогноза на NOEL* за предстоящия кръг

Дали вече не всяхме смут в редиците на Всякакви отбори

...като започнем с Първия в Агрупа и преминем през почти цялата наша Група и завършим с 2рия в другата Б група

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОТБЕЛЯЗВАМ ЧЕ НИЕ ОБРЪЩАМЕ МОРАЛА НА ВСИЧКИ ОТБОРИ КОИТО СРЕЩНЕМ
            ~МЕЧО~

Коментар

• пичове, вече и награди дават за победа срещу нас....сработваме се и ставаме сила, дано се задържим около сегашното си място

Коментар

• Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнение
                момчета, прегледайте на diecastcars форума и повече никакви аванти на никого!

никаква жал за такива
                Евала Кире!!!
                Мачкаме всичко наред
                ~МЕЧО~

Коментар

• тия са ебаси оптимистите, направо нямам думи

"Извинявам се на отбора за двете грешки. Май един път се наложи да се намеся и аз не го направих, както трябва. Нямах ни най-малка представа къде се намира вратата зад мен. Изгубих ориентация. Може и слънцето да ми попречи. Не знам. Това за втория гол. При първия всички видяха що за тъпост направих. Никой не се разсърди, защото всички очакваха да паднем. Тъото е, че се държахме добре и получихме голове от индивидуални грешки"

ненормално самочувствие.. другия път като са толкова нахални и се явят 5 - никаква жалост и 15 гола разлика!

Коментар

• момчета, прегледайте на diecastcars форума и повече никакви аванти на никого!

ще зачета

"Отборът на Investor изпитваше сериозни проблеми да пробие защитата ни, макар че бяхме с 2 човека по-малко, така че залагаха основно на далечни удари, с които не успяваха много да застрашат вратата"

никаква жал за такива
                    www.crossfit.bg

Коментар

• вчера записахме победа почти без игра!моето мнение е, че такива отбори нетрябва да продължават своето участие в лигата!това при тях стана навик, да не събират за мачовете си.на нас в събота ни предстои много важен мач, който се надявам да спечелим.нека покажем играта която можем и мисля ,че няма да имаме проблеми.в последните мачове показваме израстване ,което е най-хубавото в последно време.
                      http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• ...Честит Рожден Ден ЕМО

незная за останалите но моето мнение е че на Въпросния Колодрум са просто отвратителни игрищата...аз честно да ви кажа там съм играл няколко пъти ,но дори и направата им е супер Измислена ...терените в балона - половината игрище е напрактика неизползваемо,осветлението е немощно и слабо,голяма част от линийте с които е очертано игрището БУКВАЛНО ти се преплитат в краката като някакви змии,а и определено смея да твърдя че е доста студено и ветровито(може би заради вентилацията,но Факт); Външния им терен -няма го единия корнер,супер тясно и малко игрище и..... най-важното за ИГРАЧИ КАТО МЕН гоненето на топката при някой НЕТОЧЕН УДАР .....ИЗВЪН МРЕЖАТА е направо невъзможно през тея шубраци !!
                        С две думи твърдо протифФФФ и с двете ръце и двата крака

Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
                        !силно се надявам контузените играчи да са налиния !
                        П.С. все пак забравих да честитя на всички "Победата" днес!!! Но изгубихме един много важен Играч (ЕПИЦЕНТЪРА НА ДНЕШНАТА ТРАДИЦИОННА СБИРКА)
                        Цека дано по-бързо си оправиш Китката ,целия отбор страда за теб
                        не се бях забавлявал така от много време
                        Last edited by kravata_mu; 21.11.2010, 20:15.
                        ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
                          вчера направихме много слаб мач.хубавото е че беше контролна среща и все пак неуспяхме да загубим!силно се надявам контузените играчи да са налиния за мача в неделя.той е изключително вежен са нас.трябва да се опитаме да задържим възходящата форма в която се намираме!
                          аз съм твърдо на линия

странното е, че тези момчета бяха дошли с нагласата, че сме супер груби...
                          ~МЕЧО~

Коментар

• вчера направихме много слаб мач.хубавото е че беше контролна среща и все пак неуспяхме да загубим!силно се надявам контузените играчи да са налиния за мача в неделя.той е изключително вежен са нас.трябва да се опитаме да задържим възходящата форма в която се намираме!

Коментар

• момци важно е да вземем 6т. от следващите 2 мача.надявам се да продължаваме да подобряваме играта си!напред зеуни машини!!!

Коментар

• Ами айде де

Тука уж сме все мераклии, поне аз

Първоначално изпратено от DreamLeague Разгледай мнение
                                Колеги,

Виждам, че голяма част от вас играят редовно футбол, така че се надявам да ви заинтригурам със следните предложения за турнири:

1/ Декемврийски турнир: http://www.kolodrum.com/news_footbal_tournament2.html

Таксата за участие е по 100 лева на отбор, като първоначално отборите ще бъдат разпределени на групи от по 4, а след това първите отбори от всяка група ще играят директни елиминации помежду си.

Срокът за записване е до 26 ноември!

2/ Нова лига по футбол, която ще стартира в началото на февруари 2011 година: http://dreamleague-bg.com/

Ако имате конкретни въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас.

Желая ви приятни игри без контузии

Коментар

Working...
                                X