Първоначално изпратено от talasum
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение1-Честита победа лъвчета.Справихте се много добре.Постигнахме победа срещу един много неудобен противник.
2-Важно е да успеем да се съберем за следващия мач.Нека гласуването започне сега!!!
Коментар
-
Ей,големи сме
Честита победа на всички,радващо е че все пак когато се съберем горе-долу нормален състав с няколко смени играта се получава и не ни пукат каските както последните няколко мача .
Най-хубавото е ,че записахме официална победа срещу един от наи-коректните отбори в тази лига (защото до колко знам до сега от 4 мача -2 загуби в първенството и 2 победи за купата ).
Мисля ,че ако успеем да се съберем и за следващия мач имаме шанс да пожънем успех .И без това противника (ФРГ) в момента явно хич не са във форма и не трябва и не мисля ,че трябва ние да сем отбора ,който да им вдига самочувствието,ако не успеем да сглобим състав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от talasum Разгледай мнениеВажна е победата ,съжалявам че ви изоставих в този момнет ,но за съжаление наистина проблема ми беше здравословен .Най-хубаво от всичко е ,че най-накрая съм отпуска
Както и преди съм казал :играем мач за мач ,и се га мислим за следващия противник
Направо се отчитайте ,кой ще идва и кой няма да идва !!!!
Нека преброяването започне СЕГАhttp://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrutalMan Разгледай мнениеПосвещавам днешната победа на Пепино, който надявам се, не поради здравословни проблеми не можа да дойде!...
Както и преди съм казал :играем мач за мач ,и се га мислим за следващия противник
Направо се отчитайте ,кой ще идва и кой няма да идва !!!!
Нека преброяването започне СЕГА
Коментар
Коментар