Около 2002 г.(малко преди окончателно да го съсипят) съм срещал в тото 1 10от10 джакпот, който покрива пълното комбиниране и остава печалба, нооооо .. само ако си единствения пуснал пълната комбинация (беше около 5 хил, не ми се смята сега), т.е. ставаше само за хора разполагащи с инфо, такива от тотализатора напр.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Печеливша комбинация тото
Collapse
X
-
При вероятност 1: 14 000 000 не мислите ли, че по- скоро бих спечелил, ако заложа в www.Bet365.com , на коефициент 2001, че Нова Зеландия ще стане Световен шампион по футбол 2010?
Както казваше един сърбин (не помня точно) в един форум (на друг вид инвеститори) по повод на подобен коментар:
"Дай ми 1/ 1 000 000 за децата от квартала срещу Барселона и гледай мача...кой ще победи"
И това си е бизнес, и тук си има тайни.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеИнвестирай ги, какво чакаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ndachev Разгледай мнениеНикой не може да ме убеди че няма далавера в тотото. В тази нашата държава се правят много по-големи золуми за много по-малки суми пари. Който иска, да става кръводарител за събиране на джакпота. Аз от тотото съм напред вече едни 3000 лв от това че не съм пускал фишове
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнениеможе да тичаш след рейса, за да спестиш 1.50.ако си по-алчен тичай след някое такси
Ауу, на Вас транспорта кинт и 1/2 ли е вече във Варна, господин Полки? Ясно кой как пътува и знае цените... Моя Hummer харчи около 14 на 100
Може ли по толкова примитивен начин да си правите т.шак с модераторите? Напсувайте ги веднъж или там каквото решите и това е, от къде толкова свободно време за безмислени регистрации и спам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ndachev Разгледай мнениеНикой не може да ме убеди че няма далавера в тотото. В тази нашата държава се правят много по-големи золуми за много по-малки суми пари. Който иска, да става кръводарител за събиране на джакпота. Аз от тотото съм напред вече едни 3000 лв от това че не съм пускал фишове
Интересна стратегия за печелене от тотото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от oginvest Разгледай мнениеСпоред мен има нещо нередно в изтеглянето на числата.
Числата трябва да се теглят от някъква урна и да се теглят от случайнао избрано дете.
+1 Така и така непрестанно повтарят, че сами се контролирали, но били отворени за всички желаещи отвън!
Коментар
-
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...-padnaha.92971 , но и още по темата също е много интересен...
Коментар
-
При вероятност 1: 14 000 000 не мислите ли, че по- скоро бих спечелил, ако заложа в www.Bet365.com , на коефициент 2001, че Нова Зеландия ще стане Световен шампион по футбол 2010?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bace Goce Разгледай мнениеАко някой е решил да събори джакпота ето числата :
3, 4, 8, 16, 39, 43
Тези числа са валидни за четвъртък 17 юни 2010.
На който му се иска още комбинации може да ги набара на адрес:
http://bg.capitall.eu/imot/heading_toto.php
И да не забравите да пуснете фиша, че без фиша няма да ви признаят печалбатърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
Коментар