IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Печеливша комбинация тото

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Около 2002 г.(малко преди окончателно да го съсипят) съм срещал в тото 1 10от10 джакпот, който покрива пълното комбиниране и остава печалба, нооооо .. само ако си единствения пуснал пълната комбинация (беше около 5 хил, не ми се смята сега), т.е. ставаше само за хора разполагащи с инфо, такива от тотализатора напр.
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Има един /твърде малко вероятен/ вариант да си заслужава да пуснеш един фиш с всички възможни комбенации:
      1.Да се е събрал джакпот над тези 14 млн.лв.
      2.Никой друг да не улучи.

Виж, как да се съчетаят и двете едновременно, не знам

Коментар

• При вероятност 1: 14 000 000 не мислите ли, че по- скоро бих спечелил, ако заложа в www.Bet365.com , на коефициент 2001, че Нова Зеландия ще стане Световен шампион по футбол 2010?
        НЕ!!! Ще обясня: Шансовете на Нова Зеландия са по-малки, но няма да намериш БУКИ, който да се съгласи да ти приеме такъв залог.Защо?
        Както казваше един сърбин (не помня точно) в един форум (на друг вид инвеститори) по повод на подобен коментар:
        "Дай ми 1/ 1 000 000 за децата от квартала срещу Барселона и гледай мача...кой ще победи"
        И това си е бизнес, и тук си има тайни.
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
          Инвестирай ги, какво чакаш?
          Да продавате на софикс 50

Коментар

• Първоначално изпратено от ndachev Разгледай мнение
            Никой не може да ме убеди че няма далавера в тотото. В тази нашата държава се правят много по-големи золуми за много по-малки суми пари. Който иска, да става кръводарител за събиране на джакпота. Аз от тотото съм напред вече едни 3000 лв от това че не съм пускал фишове
            Инвестирай ги, какво чакаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
              може да тичаш след рейса, за да спестиш 1.50.ако си по-алчен тичай след някое такси

Ауу, на Вас транспорта кинт и 1/2 ли е вече във Варна, господин Полки? Ясно кой как пътува и знае цените... Моя Hummer харчи около 14 на 100

Може ли по толкова примитивен начин да си правите т.шак с модераторите? Напсувайте ги веднъж или там каквото решите и това е, от къде толкова свободно време за безмислени регистрации и спам...

Коментар

• може да тичаш след рейса, за да спестиш 1.50.ако си по-алчен тичай след някое такси
                http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Чух едни хора, дето приказвайки си доразвиват тази стратегия в следното: единия казва - днес си измих сам 2 пъти колата за по 10 лв, което прави 20 лв, значи днес няма нужда да ходя на работа

Коментар

• Първоначално изпратено от ndachev Разгледай мнение
                    Никой не може да ме убеди че няма далавера в тотото. В тази нашата държава се правят много по-големи золуми за много по-малки суми пари. Който иска, да става кръводарител за събиране на джакпота. Аз от тотото съм напред вече едни 3000 лв от това че не съм пускал фишове

Интересна стратегия за печелене от тотото!

Коментар

• Никой не може да ме убеди че няма далавера в тотото. В тази нашата държава се правят много по-големи золуми за много по-малки суми пари. Който иска, да става кръводарител за събиране на джакпота. Аз от тотото съм напред вече едни 3000 лв от това че не съм пускал фишове

Коментар

• Първоначално изпратено от oginvest Разгледай мнение
                        Според мен има нещо нередно в изтеглянето на числата.
                        Числата трябва да се теглят от някъква урна и да се теглят от случайнао избрано дете.

+1 Така и така непрестанно повтарят, че сами се контролирали, но били отворени за всички желаещи отвън!

Коментар

• Според мен има нещо нередно в изтеглянето на числата.
                          Числата трябва да се теглят от някъква урна и да се теглят от случайнао избрано дете.

Коментар

• http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...-padnaha.92971 , но и още по темата също е много интересен...

Коментар

• При вероятност 1: 14 000 000 не мислите ли, че по- скоро бих спечелил, ако заложа в www.Bet365.com , на коефициент 2001, че Нова Зеландия ще стане Световен шампион по футбол 2010?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bace Goce Разгледай мнение
                                Ако някой е решил да събори джакпота ето числата :
                                3, 4, 8, 16, 39, 43
                                Тези числа са валидни за четвъртък 17 юни 2010.
                                На който му се иска още комбинации може да ги набара на адрес:
                                http://bg.capitall.eu/imot/heading_toto.php
                                И да не забравите да пуснете фиша, че без фиша няма да ви признаят печалба
                                7, 8 и ще си паднала
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X