IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко би платил за номера на мобилния телефон на ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
    "Само ако имах аз номера на Господ бог, щях да му звънна".

Е този номер търся
    Извинявам се за бавната реакция, но,
    СПОКО:
    Като му потрябваш, ще те намери

Коментар

• Не мисля че ми е необходим някой от тези номера, пък дори и да ми трябва не бих платил за такова нещо.
      Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Явно работиш за Караиванов, освен че си правиш БЕЗПЛАТНА реклама на сайта!
        Отдавна не съм си рекламирал сайта. УмЕрих напъна, хората, явно, още не са узрели. В резултат, посещенията ми спаднаха над 3 пъти, така че, ,грешиш.
        И за Петър не работя, макар че, надявам се, скоро да се видим и запознаем и с него лично, както с още трива -четирима в този форум.
        - Не се оправдавам, просто обяснявам, Черкезов ефенди.
        Да не се притесняваш.
        Иначе, телефоните на определени хора ме интересуват, но, още не съм им определил левовия еквивалент

Коментар

• "Само ако имах аз номера на Господ бог, щях да му звънна".

Е този номер търся

Коментар

• Явно работиш за Караиванов, освен че си правиш БЕЗПЛАТНА реклама на сайта!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Малко към темата:
              - Без заяждане, струва ми се, Черкезов, някой не разбира от творческа провокация.
              Обаче, от тук насетне,
              - Тези хора са толкова безполезни, че и пет стотинки не давам. С тях, напоследък в съзнанието ми се свързват ред такива дивотии, че по тях-христоматия да пишеш.
              Накратко,
              Черкезов, не се драчи с Петър.
              И ти, Петре, подмини. Черкезов има ТЕРЗАНИЯ - уважи болката му

Коментар

• [QUOTE=Черкезов;1105825]Някой има ли телефона на г-н Станев от Албена?[/QU

Мисля че мога да помогна.Обади се .
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Преди време беше изтекъл указателя на НС. Там ще да го има.
                  да, но после го изтриха от почти всички места

колкото до тези телефони не може Милен да не ги знае все пак и собствено предаване имаше преди години, така че не виждам логика да ги търсите тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                    1.Бойко Борисов
                    2. Цветан Цветанов
                    3. Симеон Дянков
                    4. Росен Плевнелиев
                    5. Цветанка Цачева
                    7.
                    8.
                    9.
                    10.....................
                    ...........................................
                    На господ имаш ли го....
                    Е-ййй луд умора няма!

P.S Какво правиш.... петре. Има ли криза при теб

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                      може ли тел. на Татяна Дончева, че оня ден по Скат обясняваше за проектите на икономическия екип на Д21, но не можах да разбера абсолютно нищо за идеите им, освен че са истински професионалисти?
                      Може и стационарен.
                      Ето им линка http://d21.bg/index.php/jcontacts-menu-bul на Движение 21 .Може там да им пишеш на е-мейл .Има и даден стационарен телефон
                      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                        В EBF нямате ли ги тези телефони??? В редакциите на повечето медии ги имат...
                        П.К. Това казва-има ги от получени смс-и. Вярвам му! Не каза за Кфн...
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                          Петьо, може ли тел. на Татяна Дончева, че оня ден по Скат обясняваше за проектите на икономическия екип на Д21, но не можах да разбера абсолютно нищо за идеите им, освен че са истински професионалисти?
                          Може и стационарен.

Преди време беше изтекъл указателя на НС. Там ще да го има.

Коментар

• В EBF нямате ли ги тези телефони??? В редакциите на повечето медии ги имат...
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Петьо, може ли тел. на Татяна Дончева, че оня ден по Скат обясняваше за проектите на икономическия екип на Д21, но не можах да разбера абсолютно нищо за идеите им, освен че са истински професионалисти?
                              Може и стационарен.

Коментар

• Някой има ли телефона на г-н Станев от Албена?
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X