IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забавни снимки и куриози

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Окончанията са по-късни. Някои изследователи ги смятат за руски или славянски заемки.
    Гъ!..
    Съвременният руски де факто е стария български.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Този ще да е некакъв еталянец от заселените от древни българи места на Ботуша (в кончовете му).
      ​​​​​​
      Иначе типично българското е: Азбуки Ведов Глаголатин (-нски, - ч, - ов, - овски)
      Окончанията са по-късни. Някои изследователи ги смятат за руски или славянски заемки.

Коментар

Азбуки Веди Глаголати!
        Този ще да е некакъв еталянец от заселените от древни българи места на Ботуша (в кончовете му).
        ​​​​​​
        Иначе типично българското име е: Азбуки Ведов Глаголатин (-нски, - ч, - ов, - овски)
        Last edited by R1a1; 01.12.2018, 12:26.

Коментар

Този ред ме заинтересува структурологично...

1. Какъв е ритъмът на възклицанията?
          2. Само единият партньор ли ги произнася?
          Не вулгаризирай. Възклицанията имат значително по-широк обхват от фройдистките ти трепети.

Коментар

... ъъъ, ооо, ъ, оо, въх, ох (в-то и х-то не се четат).
            Този ред ме заинтересува структурологично...

1. Какъв е ритъмът на възклицанията? Тип: равноделен, неравноделен?
            2. Само единият партньор ли ги произнася?

Коментар

Две момичета в САЩ с името "Abcde"; едното е епилептик, другото е аутист.
              ​​​​​​https://www.telegraph.co.uk/news/201...cdes-name/amp/

Не кръщавайте децата си азбукообразно....
              А по-точно - ако чувствате непреодолимо желание да кръщавате децата си със странни и дебилни имена, сигурно не сте наред с главата и това се предава на поколението.
              Що, глей кво хубаво име се получава - Азбуки Веди Глаголати! Верно, това е щото нашта азбучка по-убава от камеричката. Има с кво да са гордейм. И лесно някои буквички се замества с цифрички ш-6, ч-4. Интегрална азбука! Ясно защо ний изобретихме компютъра. О-0, Ъ-1 (ъдно). Та сме се сетили, че всичко може да се изрази само с две буквички: ъъъ, ооо, ъ, оо, въх, ох (в-то и х-то не се четат).

Коментар

• Две момичета в САЩ с името "Abcde"; едното е епилептик, другото е аутист.
                ​​​​​​https://www.telegraph.co.uk/news/201...cdes-name/amp/

Не кръщавайте децата си азбукообразно....
                А по-точно - ако чувствате непреодолимо желание да кръщавате децата си със странни и дебилни имена, сигурно не сте наред с главата и това се предава на поколението.
                Last edited by R1a1; 01.12.2018, 11:55.

Коментар

• Любопитният Curiosity продължава да се шматка из пустините на Марс.

Ето някои любопитни неща, които е намерил:

1. Парче самородно злато
                  https://gizmodo.com/curiosity-rover-...1830772243/amp

2. Парче пластмасова опаковка:

3. Идеална каменна сфера, поставена върху плосък пиедестал:

и
                  4. Прокрадваща се нанякъде катерица:

- - - -
                  1) е метеорит, разтопил се в атмосферата на планетата и изстинал на повърхността; надали е златен, предстои хим. анализ;
                  2) е паднала от самия марсоход;
                  3) се смята за природно образувание - конкреция;
                  4) е камък, приличащ под този ъгъл на виждане на катерица.
                  Last edited by R1a1; 01.12.2018, 11:22.

Коментар

• Наводнение от дъждове в Саудитската пустиня:
                    ​​​​​​
                    https://m.youtube.com/watch?v=v3V_hd...ature=youtu.be
                    Last edited by И.Зверов; 25.11.2018, 18:37.

Коментар

• Паметник на модератора.

Коментар

• Афроамериканските девойки харесват спорта.

https://youtu.be/WYE7Mm_zuxY
                        Last edited by R1a1; 18.11.2018, 11:48.

Коментар

• Пешо танкиста 11 Ноември 2018, 11:31

От догодина се въвежда данък ,,Герб". Всеки българин ще бъде длъжен да плаща за глупостта си да ги трае още да управляват.

Last edited by v_tin; 11.11.2018, 15:00.

Коментар

• Бай Петко, от съседния блок, разправя като работил в Пощите:
                            "Звъни се по телефона и една ме пита: "Имате ли голям пакет ?"...Изчервих се, но благодарих за комплимента и отговорих - Имам, има и още как !..

Коментар

• Повече от 7000 домакинства в Англия все още гледат черно-бяла телевизия:
                              https://amp.theguardian.com/uk-news/...e-tv-licensing

В 2000-та година са били 212 000, в 2003 - 93 000, в 2015 - 10 000.

И гес уот? Те не са в някакви затънтени селца, а в най-големите градове.
                              Прочутият английски консерватизъм си казва думата.
                              Last edited by И.Зверов; 10.11.2018, 07:13.

Коментар

• Професор по маркетинг обяснява на студенти:

1. Виждате красиво момиче на парти. Отивате до нея и ѝ казвате: „Аз съм богат. Омъжи се за мен!“ - това е директен маркетинг.

2. Вие сте на парти и приятелят ви се приближава до момиче. Сочейки ви, той казва: „Той е много богат. Омъжи се за него.“ - това е реклама.

3. Момиче разговаря с вас и казва: „Ти си богат. Ще се ожениш ли за мен?“ - това е разпознаване на бранда.

4. Казвате на момиче „Аз съм много богат. Омъжи се за мен“ и тя ви удря шамар – това е потребителска обратна връзка.

5. Казвате ѝ „Аз съм много богат. Омъжи се за мен“ и тя ви представя на съпруга си – това недостиг на търсенето и предлагането.

6. Преди да сте ѝ казали „Аз съм богат. Омъжи се за мен“, съпругата ви пристига - това е рестрикция за навлизане на нов пазар.

Коментар

Working...
                                X