IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забавни снимки и куриози

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Винаги съм права

Коментар

• Услуга за деня на влюбените.

Тази американска зоологическа градина предлага на девойките:
      Наречете една от нашите хлебарки на името на бившето ви гадже.
      ​​​​​​

В Деня на влюбените ние ще нахраним с нея един сурикат и това може да се види на живо през нашите камери.

Честит ден на влюбените!
      https://www.cbsnews.com/amp/news/el-...es-day-feb-14/
      Last edited by И.Зверов; 08.02.2019, 18:49.

Коментар

• То тва на тия дето са в близост до магазина хич не им е забавно сигурно, ама...

http://epicenter.bg/article/Boa-izby...div/174515/2/0

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Нищо, което в момента да не е ъпгрейднато и с множество подобрения и капиталовложения в него
          И нещо като балон?

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
            Какви ценности е инвестирала и колко са стрували тогава?
            Нищо, което в момента да не е ъпгрейднато и с множество подобрения и капиталовложения в него
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Какви ценности е инвестирала и колко са стрували тогава?

Коментар

• И като добавиш визията ѝ на пълен кон (абсолютно достоен за пеленгатора Безос в онзи момент), то наистина е инвеститор за завиждане - Оракулът от Омаха е бледо чираче, сравнен с нея
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://www.facebook.com/VideosWonde...type=2&theater
                  ЧНГ Много здраве и късмет през 2019 г и винаги с едно наум,кой стои зад вас!

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                    Трак-а,
                    маймунчета бяха, не катерици.
                    Затова ли толку възмутени модистките? Ми, мамунчетата си беха симпатяги. Това е дискриминация некаква. Катерици и опосуми може, а маймуни не може. Ще я видим ние тая работа.

Коментар

• https://www.facebook.com/groups/1949...0512515877185/

Коментар

Куриозно обяснение за триене:

Днес, 07:51
                        Този коментар от nachev е изтрит от aleks262
                        Причина: Много културно заяждане

Даже си направих скрийншот, ще го показвам на хората, да се смеят.
                        Пууууу,
                        Не можах да го видя!

Нищо де, има полза от цялата работа. Актуалните развития показват недвусмислено, че състоянието на медията е на прага на достигане до нов етап на развитието.
                        Преследване и санкциониране на високата култура.
                        Категорична победа за налагане в обществото на бройлерите. Нежно, правилно, елегантно писукане, докато чакаш на опашката да ти отрежат главата и те разфасоват.

Коментар

• Куриозно обяснение за триене:

Днес, 07:51
                          Този коментар от nachev е изтрит от aleks262
                          Причина: Много културно заяждане

Даже си направих скрийншот, ще го показвам на хората, да се смеят.

Коментар

• Трак-а,
                            маймунчета бяха, не катерици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И в това има спорни моменти, но е верно, че е по-близо до старобългарския, църковнославянския, отколкото до същински славянски езици като полския. Но не съм лингвист, та не смея да навлизам надълбоко.
                              И аз не съм лингвист. Но, когато за първи път зачетох старобългарски текст от IX век, се поразих, колко много прилича и по думи, и по структура на сегашния руски език. А с руския съм много добре.
                              Даже осъзнах, че познанието на руския ми помага да чета старобългарския много по-гладко, отколкото би чел българин, не знаещ руски. Съвременният български структурно е доста далеч от старобългарския.
                              ​​​​​​Май направихме тука клон на темата "История".
                              Last edited by R1a1; 01.12.2018, 12:53.

Коментар

Гъ!..
                                Съвременният руски де факто е стария български.
                                И в това има спорни моменти, но е верно, че е по-близо до старобългарския, църковнославянския, отколкото до същински славянски езици като полския. Но не съм лингвист, та не смея да навлизам надълбоко.

Коментар

Working...
                                X