IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отмяна на забраната за пушене от 1 юни - Защо?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tiki Man
    Първоначално изпратено от boshko
    Пушача поръчва храна и след като хапне пали цигара и виси на лаф още 30 мин МИНИМУМ!
    Непушача поръчва храна и след като хапне плаща и си тръгва!

Ха сега сметнете кой вариант е по-добър за бизнеса?
    Ами непушачите са по изгодни, защото бързо освобождават масите, а пушачите само стоя и дърпат. Познах ли? Какво печеля?

Всъщност непушача като хапне си поръчва още бира или вино, защото не си е шунтирал обонянието и му е вкусно. Избягвам заведения в които от входа лъхва миризма на цигари. За съжаление обстоятелствата в България често ме принуждават да се съобразявам с пушачите. В България правата на непушачите са ограничени, а трябва да е обратното!
    +1

Печелиш цигарен дим от съседната маса "Зa пушачи"

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
      Пушача поръчва храна и след като хапне пали цигара и виси на лаф още 30 мин МИНИМУМ!

Ами непушачите са по изгодни, защото бързо освобождават масите, а пушачите само стоя и дърпат. Познах ли? Какво печеля?

Всъщност непушача като хапне си поръчва още бира или вино, защото не си е шунтирал обонянието и му е вкусно. Избягвам заведения в които от входа лъхва миризма на цигари. За съжаление обстоятелствата в България често ме принуждават да се съобразявам с пушачите. В България правата на непушачите са ограничени, а трябва да е обратното!

Коментар

• Първоначално изпратено от MRP
        Гласувам "ЗА" въпреки, че не пуша. Мисля, че би било добре за бизнеса, особено туризма. А и защо трябва пак да сме прекалени светци не ми е ясно??? На тия ширини така ни харесва и толкова. По-добре би било да има контрол в заведенията където не се пуши отколкото празни наредби, които и сега не се спазват !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MRP
          На тия ширини така ни харесва и толкова.
          На кого точно така му харесва? Аз лично в помещения, където се пуши, влизам само по изключение. А заведенията за пушачи напълно са ме изгубили като клиент. Така по-добре ли е за бизнеса?

Коментар

• Гласувам "ЗА" въпреки, че не пуша. Мисля, че би било добре за бизнеса, особено туризма. А и защо трябва пак да сме прекалени светци не ми е ясно??? На тия ширини така ни харесва и толкова. По-добре би било да има контрол в заведенията където не се пуши отколкото празни наредби, които и сега не се спазват !!!!

Коментар

• Отмяна на забраната за пушене от 1 юни - Защо?

Позволявам си да публикувам линк към една стара статия , която е свързана с актуална тема за страната ни - http://www.dnes.bg/health/2009/09/23...i-evropa.78091
              29
              ДА
              41.38%
              12
              НЕ
              58.62%
              17
            Working...
            X