Първоначално изпратено от marketleverage
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отмяна на забраната за пушене от 1 юни - Защо?
Collapse
X
-
Re: хах
Първоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от virus79Първоначално изпратено от Ocтап БендерАз съм бивш пушач, но според мен забраната за пушене на обществени места е тъпа и дискриминационна. Да пуши всеки където ще и когато си ще. По тази логика трябва да забранят и пиенето и чукането на курви. Ай сиктер...
или преди да влезнеш в самолета до двигателите още по- добро , а влез в районото
седни пред полицая и също си запали! Или в болницата докато чакаш до някой с астма? ма гледай да е по-едър.
За заведенията нека да се пуши да , но нека има и хубава вентиляция!
те и коката са я давали на децата да спят добре и хероина
са го използвали в болниците за добър ден...
Пукай цигарки пред бензиноколонката ...хахха..От сега те виждам да разправяш на внуците ...
"...и когато Дядо ви се взриви до една бензиноколонка..."... смях смях
ей човече превиш ми деня! Или на вие да ти говоря че възраста си е за
уважение , ххах смях...
Коментар
-
Аз викам да те канонизират теб - от толкова много неща можеш да се лишиш, че от аскетизма само с отшелничеството и отрицанието на плътските удоволствия не знам как си! Аз мразя миризмата на тия пакетираните пуканки с палмовото масло - ако може да ги включиш в списъка, а?
Първоначално изпратено от Jay GouldМисля, че по-скоро трябва да забранят алкохола!
В България има 250 000 алкохолици. Отделно поне милион фиркат всяка вечер.
Пък и смърдят на гадно и пречат на околните.
Аз например не понасям дори миризмата на бира. А като ми залита някой наоколо или като ми лъхне на бира или вино ми призлява от гнусотия.
Пък и колко пияници убиват хора, създават проблеми и шофират? Я само миналата година колко човека са прегазени, заклани, убити от разни пияндурници.
Отделно колко пияндета си изтърсват децата и почват да си избиват комплексите само след една чашка.
А колко семейства са разбити от алкохола, а? Колко мъка има по тоя свят от едната биричка и едната ракийка?!
А колко пияндета са нетрудоспособни понеже фиркат на работа и така непоправимо увреждат икономиката и нашето благосъстояние?
Ако ги забранят ще е голям кеф. С две ръце ще гласувам за сух режим. А най-мразя пияни педерасти или природозащитници в бира в ръка.
Студена биричка ли-иии.. Мор м...а им пиянска. По една мотика и да ходят да бачкат вместо да пият още от обяд.
Мога и без алкохол, ама някой не Най силното питие което трябва да се продава, трябва да е Боза. Максимум
ПС: Кока Кола също да се забрани. Газирана е има и много захар в нея, а колко пари само плащаме държавата да лекува диабетици?!? Или да и сложат акциз - Въобще да се сложи як, тлъст акциз като на цигарите поне на захарта и всичко сладко. Доказано е вредна. Ако пък я забранят толкова по-добре. И без сладко мога.
Коментар
-
Мисля, че по-скоро трябва да забранят алкохола!
В България има 250 000 алкохолици. Отделно поне милион фиркат всяка вечер.
Пък и смърдят на гадно и пречат на околните.
Аз например не понасям дори миризмата на бира. А като ми залита някой наоколо или като ми лъхне на бира или вино ми призлява от гнусотия.
Пък и колко пияници убиват хора, създават проблеми и шофират? Я само миналата година колко човека са прегазени, заклани, убити от разни пияндурници.
Отделно колко пияндета си изтърсват децата и почват да си избиват комплексите само след една чашка.
А колко семейства са разбити от алкохола, а? Колко мъка има по тоя свят от едната биричка и едната ракийка?!
А колко пияндета са нетрудоспособни понеже фиркат на работа и така непоправимо увреждат икономиката и нашето благосъстояние?
Ако ги забранят ще е голям кеф. С две ръце ще гласувам за сух режим. А най-мразя пияни педерасти или природозащитници в бира в ръка.
Студена биричка ли-иии.. Мор м...а им пиянска. По една мотика и да ходят да бачкат вместо да пият още от обяд.
Мога и без алкохол, ама някой не Най силното питие което трябва да се продава, трябва да е Боза. Максимум
ПС: Кока Кола също да се забрани. Газирана е има и много захар в нея, а колко пари само плащаме държавата да лекува диабетици?!? Или да и сложат акциз - Въобще да се сложи як, тлъст акциз като на цигарите поне на захарта и всичко сладко. Доказано е вредна. Ако пък я забранят толкова по-добре. И без сладко мога.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ocтап БендерАз съм бивш пушач, но според мен забраната за пушене на обществени места е тъпа и дискриминационна. Да пуши всеки където ще и когато си ще. По тази логика трябва да забранят и пиенето и чукането на курви. Ай сиктер...
утре ще се окаже че има освен никотинова
алкохолна сега и сексуална zависимост.
всичко което американските религиоzни психопати
пробутат на света се продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko
Коментар
-
от коментарите на дневник
Отговор
Минавам си значи през „Шипка” 6 и гледам как една тумба пушачи са се събрали в долната зала и пушат. В МУЗЕЯ!!! На обществено място! Не се виждаше много-много от дима им, но през стелещите се кълбета бяла отрова прозираха на земята десетина трупа. Все на здрави и млади хора. Явно бяха студенти от художествената академия, защото около тях се търкаляха стативи, кадастрони и разляти маслени бои... Дори някои от младежите, когато са падали, умирайки от тютюневия дим, поради гъстотата му не са могли да видят пода, за да се подпрат поне на ръчичка и поради това се бяха набучили на четките си. А пушачите закачваха на окървавените Pebeo празните си кутий от цигари и се хилеха. Отвратих се и право към полицията! Качвам се в рейса – пълно с дим и трупове! А в края му се събрали пет пушача и ПУШАТ! В градския транспорт! Нашия мил и прекрасен градски транспорт, който тамън беше станал съвършен и ето на: Ха! Пушачи го нападнаха... Оглеждам се – шофьорът в скафандър, кара човека, ама едвам,...димът на пушачите бавно разяждаше high-tech материята, предвидена за защита от Слънчевата радиация във висока орбита, но не и срещу димът на Марлборото. Викам му: „Карай право към V-то РПУ!” Той отвръща: „Не мога, брат! Умирам, димът вече влиза през скафандъра – дръж ти кормилото!” ... и припада. Хващам волата на рейса и като във филма „Скорост” се засилвам без да спирам към полицията, а отзад пушачите поемат нови и нови количества дим и бълват към мен, за да ме убият! Снимката на Глория на предното стъкло на рейса, вече се отлепи от дима и падна, а снимката, пак на Глория, на стъклото на шлема на шофьора вече се разтопи и закапа по безжизненото му красиво лице на непушач. Горкия човечец! Стигам едвам едвам до районното, изхвърчам от рейса и крещя: „Помощ!Помощ! Пушачи в рейса! Писна ми да пушат по градския транспорт! Няма ли полиция в тази шибана страна!? ” Вратата на районното се отваря и от там се изсипва тълпа полицаи, всеки от тях държащ се за гърлото и борещ се за глътка чист въздух, а след тях – Дим! С предсмъртни викове и хъркания полицаите изпопадаха на стълбите и започнаха предсмъртните им конвулсии. А от дима, точно като Дарт Вейдър, гледам излиза един черен покрит с катран, лош адвокат, който пуши по пет-шест пури наведнъж. Зад себе си на синджир носи няколко безжизнени тела на честни, непушещи прокурори и съдии, паднали в неравна битка в Мафията на пушачите. „Баси!” – казвам си „След като пушачите пушат и в полицията, какво ни остана! По-публично от това място – здраве му кажи ” Но не се учудвам – сетих се за братовчед ми, който умря в Съдебната палата от тютюнев дим, за баба ми и дядо ми, които пушачите ги убиха на опашката за пенсии в пощата – някакви гадове се били наредили на опашката в салона и пушели. Сетих се и за Киро Коня и Митко Болта от наше село, които дошли да си подадат молба за помощ по САПАРД и тамън влизат в Министерство на Земеделието – във входната му зала – ПУШАЧИ! Пушат! Затичали се земляците по просторните коридори на институцията, като придържали ръце на устите си, за да не дишат дима , ама уви! Издъхнали точно пред вратата на канцеларията. Мамка им и пушачи! Един стенещ полицай ме дърпа за крачола и вика: „Приятелю! Умирам от тютюневия дим – ни мутрите на Маджо, ни борците на Папуняка, нито фолкпевиците на Пайнъра, ни манекенките на Визаж успяха да ме пречупят, а те всички са здрави пичове и пички, непушачи, но този дим на KENT, ми видя сметката. Жената ражда в Шейново – кажи й моля ти се в каква неравна битка съм паднал и че я любим кат Ромео - Джулиета! ” Какво да правя? Бегом към Шейново. Стигам и аха да влезна в болницата, чувам, някой ми шепти от храста до ъгъла на оградата: „Шшш! Ей, ти! Ела насам!” Приближавам се – там се скрила група доктори и акушерки и допират устни до листата, които фотосинтезират усилено чист кислород. Един от тях ми вика: „Не влизай в Родилното моля ти се! Сутринта Пушачи нахлуха в сградата и почнаха да пушат. Пушеха, пушеха , пушеха, докато изтровиха всички бебета и родилки! Как не ги е срам бе, да пушат в болница! Дори имаше една група, която влезе в интезивното и докато три майчици контрактираха, те изтласкаха акушерите и почнаха да издишват дим право в главата на новораждащите се. А едни изпусна дим БУЛГАРТАБАК точно в разреза на Цезаровото сечение! Виж! Цяло Шейново е пълно с тютюнев дим! ” – и ми сочи сградата. Вярно! Прозорците бяха покрити в бяла пелена от вътре, сякаш някой е пуснал димка. Вратата на централния вход се отвори с трясък и от нея изтича пищяща майка, бутаща количка „Чико” за близначета. Миг след това, след нея излетя ревяща група пушачи, настигнаха я и започнаха да я опушват. Част от групата отваряше сенника на бебешката количка, изпускаше вътре зловонен дим на ПАРЛАМЕНТ и затваряше веднага сенника, за да се издушат бедните бебенца. След няколко минути, майката се свлече с хъркане на земята, а след това дочух и последните хрипчета-вдишвания на нещастните дечица. Един от пушачите ни видя, нададе яростен рев и всички останали пушачи се затичаха към нас. Как сме бягали не помня! Помня само , че част от пушачите останаха да изкоренат храстите и да стъпчат тревичката от градинката на Шейново с викове: „Долу Дишането! Смърт на кислорода! Да живей двуокиса въглероден!” В лудешкия си бяг изведнъж се озовах пред огнена стена. Крясъци, викове, писъци! „Стадиона! Стадиона!” – плачат някакви деца до мен, вдигам очи и гледам , целия стадион „Васли Левски” в пламъци. Покрай мен пробягва по трика и по кимона група щангисти, самбисти, джудисти и един културист само по прашки. „Избиха ни! Загубихме!” – крещят ми те в ужас – „Пушачите ни изтровиха и с фасовете си запалиха стадиона ни, единствената ни отрада в този глобален, безкултурен и пазарен свят! Край на спорта! Край на борбата за един по-добър свят със здрави духове в здрави тела!” Културиста пада до мен в плач и почва да ридае: „Ванка! Ванка! Топорче, Топорче мило мое! Защо те убиха пушачите!? Вдигаше 130 килца с една ръка, прелиствайки Кантовата „Критика на чистия Разум”! Кому направи лошо? Още като деца в Биримирци, искахме само просто да дишаме! Да дишаме и да сме здравички и калени. А виж какво стана! Виж как ни задушиха!” – потупвам го утешително, а той продължава да плаче: „Мръсни пушачи! Нахлуха в залата и почнаха да пушат. Разбягахме се, но Ваньо-Топора го приклещиха на гладиотора и го отровиха с ВИКТОРИ”. Дочувам вой на сирени и виждам как от черния дим проблясват няколко лампи, чувам припряни викове. „Пожарната!” Пристигна пожарната, начело с . . . абе не можах да видя, но беше някаква смътна, но здрава и красива фигура. А зад пожарните коли, сред дима на пушачите и сред осанките на огнеборците и мрежата от маркучи се виждаше и прииждаща, голяма тълпа. „Не бойте се! Идва подкрепление от Европа!” И тогава ги видях.
Най-накрая дойдоха нашите. Млади и стройни момчета и момичета с противогази. Снажни мъже и жени, напращели от здраве и енергия, с хирургически маски. Достолепни дами и господа, с чисти сиви погледи, показващи бистър ум и проникновение, покрили главите си с чулове. Възрастни хора, нашите майки и бащи, калени в десетки десиденски битки, гордо крачещи сред дима на пушачите, без никакви предпазни средства, с изключение на няколко щипки за пране затискащи ноздрите им. И децата... нашето бъдеще. Много деца! Припкащи игриво и закачливо, с найлонови торби на главите и турникети и абокади, вливащи директно във вените и белите им дробове чист кислород. Носеха плакати: „Толерантност!”, „Ний сме Европейци, Европейците сме ний!”, „Физкултура и спорт, спорт и физкултура!”, „Грижата за здравето на другия, първостепенна грижа на обществото!”, „Социум без дим!”, „Общество за джендър-кислородни пермутации!”, „Върнете ни папратите на Палеозоя!”. Около тях на платформи танцуваха фолкпевици, а снажни момчета с мускули разхвърляха на тълпата екобургери, тонизиращи мускулни инжекции и протеинови хапчета-бомбички. Умни и красиви момичета, се бяха накачили на покривите на мерцедесите и джиповете на техните здравички юнаци и пръскаха с парфюми благовония срещу цигарения дим. Интелигентни и образовани Евроинтегристи четяха възвания и проскрибции и насърчаваха за повече гражданска активност и групиране на натиска и съпротивата.
И сред димът на пушачите и пожара на фасовете им, почуствах облекчение. Пожарникарите започнаха да гасят огъня, обхванал стадиона. Смесих се с Носителите на Здравото Бъдеще на България и ме заля нискокалорична, здравословна емоционална топлина. Навсякъде около мен зауха на пролет и свежест от непушещите усти на младежта. Усетих питателен трепет от полъха на опианяващия мириз на неопушените дрехи около мен. Заслепих се от блясъка на белотата на великолепните ченета, които затракаха чевръсто, здравословно озъбени, за да ми влеят сили. Нежни непожълтели от тютюна ръце започнаха да ме галят и ме изпълниха с животворна енергия. В главата ми забумтя липса на главоболие, а тялото ми се изпъна като телата на сините същества на Джеймс Камерън. Нежни, но здрави атлети ме поливаха със сок от портокал и касис и слагаха в устата ми пържени яйца и невреден холестеролен салам, а кръшни гимнастички заразтриваха биципсите ми. Ангели в бели престилки ме обвиха с длани, неусетно ме облякоха в анцунг, наденаха ми един оранжав „top”, сложиха ми унисекс обувчици и разтъркаха косите ми питателен гел, против тютюна и миризмите му.
Усетих грижата за мен. Усетих любовта на другите. Усети топлината на толерантността. Слях се с природата. Слях се в природата.
- Спокойно! Ще живееш вечно – прошепна ми един европеец .
- Да, бе, да – дочух от небето шеговит глас. Вдигнах очи - някой горе беше изпушил огромна лула и беше издишал много облаци. Какъв мерзавец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Ocтап БендерАз съм бивш пушач, но според мен забраната за пушене на обществени места е тъпа и дискриминационна. Да пуши всеки където ще и когато си ще. По тази логика трябва да забранят и пиенето и чукането на курви. Ай сиктер...
Коментар
-
Re: хах
Първоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от virus79Първоначално изпратено от Ocтап БендерАз съм бивш пушач, но според мен забраната за пушене на обществени места е тъпа и дискриминационна. Да пуши всеки където ще и когато си ще. По тази логика трябва да забранят и пиенето и чукането на курви. Ай сиктер...
или преди да влезнеш в самолета до двигателите още по- добро , а влез в районото
седни пред полицая и също си запали! Или в болницата докато чакаш до някой с астма? ма гледай да е по-едър.
За заведенията нека да се пуши да , но нека има и хубава вентиляция!
Коментар
Коментар