IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я да видим кой има вече билет за ДИСИ ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    ДОЛУ СПАМА !!!
    Кат не ти харесват австралийските селяндури, просто надуй до дупка последната съвместно творба на Ивана, Драгана и костинбродския славей, стани, разпери широко ръчички - готови лудо да защракат с пръсти ,дигни веждите на "колибка", и бъди щастлив...
    Толко ти требва...
    Ай сиктир...
    дейш
    Чалгата е противопоказна
    Last edited by precakanoto; 03.08.2018, 22:14.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
      Първоначално изпратено от precakanoto
      Никога няма да дам дори и пукнат грош за някакви пенсионирани алкохолици, закъсали за кеш, пък били те и някакви австралийски селенудри. Братя, не си давайте кеша на псевдовеличия, защото може да го изнесат от България. Бъдете патриоти. Заложете колкото може повече на българското.
      А австралийските боклуци, нека си продават мурафетите там, където са се пръкнали - сред аборигените.
      ценно мнение .....с подобно мислене няма как да избягаш от ника си ....
      Не може да се пошегува човек, не се усещате за хумора
      Last edited by precakanoto; 03.08.2018, 21:04.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
        Първоначално изпратено от Undertaker
        Току що си купих front-stage от магазина на Отец Паисий в Пловдив.
        Е-е-хе-е-е този поп взел ли е разрешение от Светия Синод да си върти търговия с билети?
        леле-мале и поповете ще ходт на концерта! А аз се ядосвам повече че имам кръгло 1000 лева ама са ми от нашите и съм им обещал да ги инвестирам и този път да спечеля поне 20-30, а защо не и повече. Не знам ако им кажа че на този концерт ще има среща на инвеститортите дали ще мине номера. Майка ми ще ми заопява, че ще хода на концерт на музиканти които са възрастни като нея.
        Охраната мое и да не е непробиваема и прескочим някоя ограда, ама ако има кучета?
        Кучетата отхапват задник, да знаеш, абе не си заслужава риска и разхода )

Коментар

• Първоначално изпратено от Undertaker
          Току що си купих front-stage от магазина на Отец Паисий в Пловдив.
          Е-е-хе-е-е този поп взел ли е разрешение от Светия Синод да си върти търговия с билети?
          леле-мале и поповете ще ходт на концерта! А аз се ядосвам повече че имам кръгло 1000 лева ама са ми от нашите и съм им обещал да ги инвестирам и този път да спечеля поне 20-30, а защо не и повече. Не знам ако им кажа че на този концерт ще има среща на инвеститортите дали ще мине номера. Майка ми ще ми заопява, че ще хода на концерт на музиканти които са възрастни като нея.
          Охраната мое и да не е непробиваема и прескочим някоя ограда, ама ако има кучета?
          това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Току що си купих front-stage от магазина на Отец Паисий в Пловдив.

Коментар

• Мрънкало, толкова симпатичен взе да ми ставаш с туй твоето мрънкане, че бих ти купил билет да та водя на концерт. Но за твое съжаление, ще водя сина си, а все пак сме в криза и не ми се ще да се разпростирам чак толкова. Пък и засега все още не смятам да отказвам напълно дименето...
              * think positive * think simple * think big *
              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Първоначално изпратено от SubZero
                Първоначално изпратено от Мрънкалото
                ... Ама май билетите ще са майка си и баща си.
                Най-евтините са 55 лв. Това е малко повече от стек цигари. Мисля, че всеки студент може да намали пушенето през следващите пет месеца и ще събере пари.
                пфуууу аз не пуша ама пиенето ми е много важно за мен и за Бога не мога без него!
                или трябва влоша качеството си на пиене и тогава може да ми стане още по-зле.
                Питам са трябва ли да се правят такива тежки жертви в името на изкуството?
                И аз съм се сблъсквал с твоя проблем в студентските години, пиенето е ясно, че не можем да спрем, така че остава яденето

Коментар

• FRONT OF STAGE RIGHT e продадено вече !

http://www.eventim.bg/portal/bg/conc...formance.html#

Коментар

• Re: Я да видим кой има вече билет за ДИСИ ???

Първоначално изпратено от SubZero
                    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    АХАХАХАХА ...
                    ДА НИ Е ЧЕСТИТО !!!

Казвам го, като гордо собственик на бЕлет !!!
                    Най-накрая и у нас.

Сектор 30.

Айде и аз у кюпа - миналото лето съжалих, че не отидох в Белград, сега за пари не ми се мисли, колкото искат - давам.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                      Първоначално изпратено от Мрънкалото
                      Най-евтините са 55 лв. Това е малко повече от стек цигари. Мисля, че всеки студент може да намали пушенето през следващите пет месеца и ще събере пари.
                      пфуууу аз не пуша ама пиенето ми е много важно за мен и за Бога не мога без него!
                      или трябва влоша качеството си на пиене и тогава може да ми стане още по-зле.
                      Питам са трябва ли да се правят такива тежки жертви в името на изкуството?
                      това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

Коментар

• Това ще е невиждан купон ама и билетите ще бъдат по една стипендия или полвин пенсия. Принципно си има моменти за всяка музика. Аз примелно не обичам много фолк-бомбите само бомбите :-) ама на някои купони сме се скъсвали да ги слушаме. Нали и те са наши български! Ама май билетите ще са майка си и баща си.

Коментар

• Re: Я да видим кой има вече билет за ДИСИ ???

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            АХАХАХАХА ...
                            ДА НИ Е ЧЕСТИТО !!!

Казвам го, като гордо собственик на бЕлет !!!
                            Най-накрая и у нас.

Сектор 30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              ДОЛУ СПАМА !!!
                              Кат не ти харесват австралийските селяндури, просто надуй до дупка последната съвместно творба на Ивана, Драгана и костинбродския славей, стани, разпери широко ръчички - готови лудо да защракат с пръсти ,дигни веждите на "колибка", и бъди щастлив...
                              Толко ти требва...
                              Ай сиктир...
                              дейш
                              +1
                              AC/DC са велики. Хард рока е моята младост. А колко от сегашните маймуни ще ги има след 10 години? Да не говорим след 25.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ДОЛУ СПАМА !!!
                                Толко ти требва...
                                Ай сиктир...
                                дейш
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X