Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я да видим кой има вече билет за ДИСИ ???
Collapse
X
-
Last edited by precakanoto; 03.08.2018, 22:14.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от precakanotoНикога няма да дам дори и пукнат грош за някакви пенсионирани алкохолици, закъсали за кеш, пък били те и някакви австралийски селенудри. Братя, не си давайте кеша на псевдовеличия, защото може да го изнесат от България. Бъдете патриоти. Заложете колкото може повече на българското.
А австралийските боклуци, нека си продават мурафетите там, където са се пръкнали - сред аборигените.Last edited by precakanoto; 03.08.2018, 21:04.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от МрънкалотоПървоначално изпратено от UndertakerТоку що си купих front-stage от магазина на Отец Паисий в Пловдив.
леле-мале и поповете ще ходт на концерта! А аз се ядосвам повече че имам кръгло 1000 лева ама са ми от нашите и съм им обещал да ги инвестирам и този път да спечеля поне 20-30, а защо не и повече. Не знам ако им кажа че на този концерт ще има среща на инвеститортите дали ще мине номера. Майка ми ще ми заопява, че ще хода на концерт на музиканти които са възрастни като нея.
Охраната мое и да не е непробиваема и прескочим някоя ограда, ама ако има кучета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от UndertakerТоку що си купих front-stage от магазина на Отец Паисий в Пловдив.
леле-мале и поповете ще ходт на концерта! А аз се ядосвам повече че имам кръгло 1000 лева ама са ми от нашите и съм им обещал да ги инвестирам и този път да спечеля поне 20-30, а защо не и повече. Не знам ако им кажа че на този концерт ще има среща на инвеститортите дали ще мине номера. Майка ми ще ми заопява, че ще хода на концерт на музиканти които са възрастни като нея.
Охраната мое и да не е непробиваема и прескочим някоя ограда, ама ако има кучета?това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Мрънкало, толкова симпатичен взе да ми ставаш с туй твоето мрънкане, че бих ти купил билет да та водя на концерт. Но за твое съжаление, ще водя сина си, а все пак сме в криза и не ми се ще да се разпростирам чак толкова. Пък и засега все още не смятам да отказвам напълно дименето...* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от МрънкалотоПървоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от Мрънкалото... Ама май билетите ще са майка си и баща си.
или трябва влоша качеството си на пиене и тогава може да ми стане още по-зле.
Питам са трябва ли да се правят такива тежки жертви в името на изкуството?
Коментар
-
Re: Я да видим кой има вече билет за ДИСИ ???
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от Колчо СлепецаАХАХАХАХА ...
ДА НИ Е ЧЕСТИТО !!!
Казвам го, като гордо собственик на бЕлет !!!
Сектор 30.
Айде и аз у кюпа - миналото лето съжалих, че не отидох в Белград, сега за пари не ми се мисли, колкото искат - давам.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от Мрънкалото... Ама май билетите ще са майка си и баща си.
или трябва влоша качеството си на пиене и тогава може да ми стане още по-зле.
Питам са трябва ли да се правят такива тежки жертви в името на изкуството?това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Това ще е невиждан купон ама и билетите ще бъдат по една стипендия или полвин пенсия. Принципно си има моменти за всяка музика. Аз примелно не обичам много фолк-бомбите само бомбите :-) ама на някои купони сме се скъсвали да ги слушаме. Нали и те са наши български! Ама май билетите ще са майка си и баща си.това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаДОЛУ СПАМА !!!
Кат не ти харесват австралийските селяндури, просто надуй до дупка последната съвместно творба на Ивана, Драгана и костинбродския славей, стани, разпери широко ръчички - готови лудо да защракат с пръсти ,дигни веждите на "колибка", и бъди щастлив...
Толко ти требва...
Ай сиктир...
дейш
AC/DC са велики. Хард рока е моята младост. А колко от сегашните маймуни ще ги има след 10 години? Да не говорим след 25.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ДОЛУ СПАМА !!!
Кат не ти харесват австралийските селяндури, просто надуй до дупка последната съвместно творба на Ивана, Драгана и костинбродския славей, стани, разпери широко ръчички - готови лудо да защракат с пръсти ,дигни веждите на "колибка", и бъди щастлив...
Толко ти требва...
Ай сиктир...
дейшХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар