IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Я да видим кой има вече билет за ДИСИ ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
    аз съм между онези 45% страдащи (предимно млади хора)......
    толкова дълбоко съм се разочаровал от всичко тези дни, че тая тема като я видях и ми се дорева.

бах/ти печалбарството - що никой не направи един безплатен концерт??????????????

Човека най-безчовечно си е копнал билета от 75 лева - ами аз ако имам 75 лева за харчене бих взел няколко бутилки ракия Бургас 63 да почерпя тука едни приятели..... поне ще ги вложа в удоволствие и в БЪЛГАРИЯ!!!!
    Евалата Мрънкалато !

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
      Първоначално изпратено от Мрънкалото
      толкова дълбоко съм се разочаровал от всичко тези дни, че тая тема като я видях и ми се дорева.

бах/ти печалбарството - що никой не направи един безплатен концерт??????????????

Човека най-безчовечно си е копнал билета от 75 лева - ами аз ако имам 75 лева за харчене бих взел няколко бутилки ракия Бургас 63 да почерпя тука едни приятели..... поне ще ги вложа в удоволствие и в БЪЛГАРИЯ!!!!
      Направи ти безплатен концерт...
      група старчоци с душа под наем и име от преди 20 г ,всяко нещо с времето си ...
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото

Направи ти безплатен концерт...

Коментар

• http://www.acdcrocks.com/shoottothrill/video/

come on !

Коментар

• аз съм между онези 45% страдащи (предимно млади хора)......

това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• А кой има билет за втори концерт на Шопен в изпълнение на Л. Ангелов...???

Коментар

• Коментар

• Взимам повече кислород и във фензоната и аз..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                    Някой от феновете на групата случайно да може да ми помогне с плейлиста за концерта... ще съм благодарен ако го постнете..

от последния им концерт в Буенос Айрес от Black Ice Tour:

http://www.setlist.fm/setlist/acdc/2...-23d7187b.html

Коментар

• Някой от феновете на групата случайно да може да ми помогне с плейлиста за концерта... ще съм благодарен ако го постнете..

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                        Мрънкало, толкова симпатичен взе да ми ставаш с туй твоето мрънкане, че бих ти купил билет да та водя на концерт. Но за твое съжаление, ще водя сина си, а все пак сме в криза и не ми се ще да се разпростирам чак толкова. Пък и засега все още не смятам да отказвам напълно дименето...
                        И аз ще водя моя син. anon6706, ти щe ходиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
                          Първоначално изпратено от metala
                          Първоначално изпратено от precakanoto
                          Никога няма да дам дори и пукнат грош за някакви пенсионирани алкохолици, закъсали за кеш, пък били те и някакви австралийски селенудри. Братя, не си давайте кеша на псевдовеличия, защото може да го изнесат от България. Бъдете патриоти. Заложете колкото може повече на българското.
                          А австралийските боклуци, нека си продават мурафетите там, където са се пръкнали - сред аборигените.
                          ценно мнение .....с подобно мислене няма как да избягаш от ника си ....
                          Абе изобщо не ми трябва да си бягам от ника. Фенка съм на г-н Вай, като чуеш, как изпълнява бетовен 5та с онази специална китара, ще си прехапеш езика, ако се сещаш за какво става дума. Неговото е от бъдещето, а австралийските селендури имат мнооого да наваксват, за да се каже, че правят музика. (Но при тях е невъзможно да го стигнат, ако ще и назад да върви.) То не може само с къртене на говорители, иска се и някакъв по-уникален спектър. Иска се някакъв акъл, да се вложи.
                          Според моя скромен слух, алкохолиците от диси са над 70% глухи. Може би избузват звука, за да го чуват. Не може да се оцелее толкова време на такъв звуков хорор.
                          Пък са и нагли, искат майка си и баща си, за да ви пукнат тъпанчетата. Била съм на Металика, била съм на Уайт Снейк, естествено на Вай, и т.н. какво да си говорим след като го чух, цяла седмица ходих като пияна, егати извънземния..
                          За австралийските селяни бих дала най-много 15лв. Толкова струват за мен. Над това е спукан 40 годишен балон.
                          и аз съмч фен на Вай, Сатриани, Петручи и т.н. обаче в Амстредам се разбих от кеф с Диси. Струв аси всяка стотинка/евроцент. Пак ще ходя, нищо че свирят в три акорда на парче все още. Пюър фън!

Коментар

• 4*120 лева и за мен. И като гледам как всеки цитира тези гиганти и първоучители на австралийската школа, да не остана и аз назад с любимото си парче:

A French maid, foreign chef
                            A big house with king size bed
                            You've had enough, you ship them out
                            The dollar's up - down, you'd better buy the pound.

Hey little girl, you broke the laws
                            You hustle, you deal, you steal from us all

Come on, come on, love me for the money
                            Come on, come on, listen to the moneytalk

Иначе съм ги гледал в Кьолн 2001 година - ще вадя пак късите панталонки, няма начин.

Коментар

• I'm a rolling thunder,pouring rain !!!
                              I'm comin' onlike a hurricane !!!
                              My lightning's flashing across the sky !!!
                              You're only youngbut you're gonna die !!!
                              I won't take no prisoners,won't spare no lives !!!

Аз да си кажа,
                              по въпроса за мистър Вай, ама мислиш ли, че петата симфония е най-доброто изпълнено от него ?
                              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
                                Първоначално изпратено от metala
                                Първоначално изпратено от precakanoto
                                Никога няма да дам дори и пукнат грош за някакви пенсионирани алкохолици, закъсали за кеш, пък били те и някакви австралийски селенудри. Братя, не си давайте кеша на псевдовеличия, защото може да го изнесат от България. Бъдете патриоти. Заложете колкото може повече на българското.
                                А австралийските боклуци, нека си продават мурафетите там, където са се пръкнали - сред аборигените.
                                ценно мнение .....с подобно мислене няма как да избягаш от ника си ....
                                Абе изобщо не ми трябва да си бягам от ника. Фенка съм на г-н Вай, като чуеш, как изпълнява бетовен 5та с онази специална китара, ще си прехапеш езика, ако се сещаш за какво става дума. Неговото е от бъдещето, а австралийските селендури имат мнооого да наваксват, за да се каже, че правят музика. (Но при тях е невъзможно да го стигнат, ако ще и назад да върви.) То не може само с къртене на говорители, иска се и някакъв по-уникален спектър. Иска се някакъв акъл, да се вложи.
                                Според моя скромен слух, алкохолиците от диси са над 70% глухи. Може би избузват звука, за да го чуват. Не може да се оцелее толкова време на такъв звуков хорор.
                                Пък са и нагли, искат майка си и баща си, за да ви пукнат тъпанчетата. Била съм на Металика, била съм на Уайт Снейк, естествено на Вай, и т.н. какво да си говорим след като го чух, цяла седмица ходих като пияна, егати извънземния..
                                За австралийските селяни бих дала най-много 15лв. Толкова струват за мен. Над това е спукан 40 годишен балон.
                                прецаканото, искаш ли да направиш удара на живота си ?

Засили се и си удари силно главицата в една стена ако и тогава не се оправиш цял живот ще си останеш зле !!!

п.с. Преди време някой от форума беше казал : Човек като е прост е прост за цял живот .....

Коментар

Working...
                                X