Глупости ,паникьорски.На десетият етаж съм ,усещането е ,че децата пак скачат върху леглото. Едва ли е в София!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земетресение в София!
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
стига ве - той сигурно живее на 22-я етаж
макс. 4 - 4,2
да не дава господ да е над 6, че както казва един колега имотите наистина ще се сринат преди цените си;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
макс. 4 - 4,2
да не дава господ да е над 6, че както казва един колега имотите наистина ще се сринат преди цените си;-)
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
макс. 4 - 4,2
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
макс. 4 - 4,2
да не дава господ да е над 6, че както казва един колега имотите наистина ще се сринат преди цените си;-)Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианецаИмаше подобно преди 5 години, по обед беше ..
15 ноември 2008 / News.dir.bg
Силен трус разлюля София малко след 22 часа тази вечер.
Земетресението беше усетено само за няколко секунди, но високи жилищни блокове се разтресоха. Все още няма информация за силата на труса, както и за неговия епицентър.
Очаквайте подробности!
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
Коментар
Коментар