Първоначално изпратено от индианеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Земетресение в София!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
Така мисля - преди 30-тина години е било 7 - 7,2...
П.С. земетресението е с магнитут 4,0 по скалата на Рихтер - току що съобщиха по БТВ自由西藏
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
П.С. земетресението е с магнитут 4,0 по скалата на Рихтер - току що съобщиха по БТВ
айде сега си представете как ще е при 6-7 ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
стига ве - той сигурно живее на 22-я етаж
макс. 4 - 4,2
да не дава господ да е над 6, че както казва един колега имотите наистина ще се сринат преди цените си;-)
БТВ казаха 4 по рихтер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
П.С. земетресението е с магнитут 4,0 по скалата на Рихтер - току що съобщиха по БТВВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
макс. 4 - 4,2
да не дава господ да е над 6, че както казва един колега имотите наистина ще се сринат преди цените си;-)
Коментар
-
Невежи на невежите - скалата на Рихтер отчита освободената енергия, не въздействие върху сгради и човеци !!! Земетресение 6 по Рихтер във Вранча няма да причини сериозни щети, земетресение 6 по Рихтер в Стражица ще направи касапница и пълни разрушения !!!
Странно - чета коментари във Фотофорум - МАЙ НИКОЙ ИЗВЪН СОФИЯ НЕ УСЕТИЛ... ЗАПОЧНА ЛИ СЕ, ЪРМ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от zarcoСпоред мен - беше над 6,2 - 6,3 по Рихтер...
макс. 4 - 4,2
Коментар
Коментар