If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ок))
егати спора стана, аз не съм твърдял че е от там, ама както и да е ;-)
гледайте Сашо Диков . започна разследване на земетресението, чакамe включване от Челопеч и Кремиковци ))))
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Така мисля - преди 30-тина години е било 7 - 7,2...
Zarco, преди 30 години съм го изживял и то не е нито в София, нито в Свищов, а във Вранча - Румъния - на 200 км от България
П.С. земетресението е с магнитут 4,0 по скалата на Рихтер - току що съобщиха по БТВ
...не е от Вранча...
кое не е във Вранча, чети за какво става дума - за земетресението през 1977 г.)
ама това беше с ебати тътена - според мен беше хоризонтално пък може и да е било вертикално - признавам си аз се панирах и си хвърлих лаптопа, за да хващам малкия
Така мисля - преди 30-тина години е било 7 - 7,2...
Zarco, преди 30 години съм го изживял и то не е нито в София, нито в Свищов, а във Вранча - Румъния - на 200 км от България
П.С. земетресението е с магнитут 4,0 по скалата на Рихтер - току що съобщиха по БТВ
...не е от Вранча...
кое не е във Вранча, чети за какво става дума - за земетресението през 1977 г.)
ама това беше с ебати тътена - според мен беше хоризонтално пък може и да е било вертикално - признавам си аз се панирах и си хвърлих лаптопа, за да хващам малкия
И вие ли чухте тътен, при нас беше много силен даже жена ми мислеше,че е гръмнала бомба
Четвърта степен е бил трусът в София, по неофициална информация
15 ноември 2008 | 22:40 | Агенция "Фокус"
София. ОколоТрусът в София е бил около четвърта степен – това са научили софиянци, които са се свързали с Гражданска защита, по рано тази вечер, предаде репортер на Агенция „Фокус”. В момента телефоните на Гражданска защита не отговарят. От спешен телефон 112 не се ангажират дали става въпрос за трус или взрив. Два силни тътена са чути в различни квартали на София, разказват софиянци ...
Коментар