Първоначално изпратено от niki5
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от софийски боклук !
Collapse
X
-
niki5
az mishleh, 4e tja tema e za CSKA i Levski- zaglavieto e mnogo to4no
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lamer777до осемдесетте години нямаше контейнери...имаше кофи за боклук...но пък нямаше демокрация...обаче София беше едно приятно място за живеене...
Каквото и да се прави по-въпроса с боклука, не трябва да се забравя че градът ни е проектиран за максимален брой жители не повече от 700 000 - 750 000 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lamer777до осемдесетте години нямаше контейнери...имаше кофи за боклук...но пък нямаше демокрация...обаче София беше едно приятно място за живеене...
Каквото и да се прави по-въпроса с боклука, не трябва да се забравя че градът ни е проектиран за максимален брой жители не повече от 700 000 - 750 000 ....Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
до осемдесетте години нямаше контейнери...имаше кофи за боклук...но пък нямаше демокрация...обаче София беше едно приятно място за живеене...
Каквото и да се прави по-въпроса с боклука, не трябва да се забравя че градът ни е проектиран за максимален брой жители не повече от 700 000 - 750 000 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от kod123А аз познавам повече пловдичани, които сутрин рано идват в София и вечер се прибират да спат в Пловдив, какво ли става с боклука им през деня , дето го ръсат по по заведения, площади, улици и др.Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от kod123А аз познавам повече пловдичани, които сутрин рано идват в София и вечер се прибират да спат в Пловдив, какво ли става с боклука им през деня , дето го ръсат по по заведения, площади, улици и др.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от JekataОтде се взел, там си и отишЕл "софийския" боклук!
Аз ти говоря за хора които живеят и работят в Пловдив!Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от JekataОтде се взел, там си и отишЕл "софийския" боклук!
Коментар
-
Много е лесно да седиш отстрани и да сереш по тоя, по оня. Колко от вас са били кметове, та сте толкова наясно кое и как може?! Сигурно е така: ставаш кмет - дават ти безкрайна власт и средства, а ти си некадърен и нищо не правиш!
Не казвам, че това което ББ прави за София е много, но същевременно не мога и да си кривя душата, че столицата не е видяла толкова ремонти и обновления за предишните 20 години, нито при Софиянски, нито при останалите крадци. ПОНЕ преасфалтира някои улици покрай краденето. Езерото Ариана също го видяхме с вода - невероятно, но факт.
Коментар
-
Не мога да разбера какви са аргументите в анкетата -Да!
Одобрява се да се плаща скъпия превоз на 150 км от София и после евентуално обратното му транспортиране ли!?
Или пък да не се задръстват с боклуци само софийските земи ами и на други общини!?
А може би се одобрява некадърността и мотането на някои отговорни фактори за стигането до това дередже!?
Или пък нещо друго !!!???Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Много ми е интересен еБАТИ огнеБОЙКО-то
Първите 2 години като кмет виновен му беше общинския съвет , защото нямал един общински съветник, а правителството и комарджията Сакс-а бяха зад него
Сега вече пее друга песен - нали общинския съвет е под неговото крило /той коли и беси/ , виновно му е правителството и СерГей СтаниШеф
ок
няма проблеми и приемаме , че е прав
следващата година , когато стане премиер еБАТИ огнеБОЙКО-то с кой ще се оправдава ???
с европейския съюз ли ???
или с извънземните ???
някой има ли отговорНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от YNM[
е стига де ,аз приемам че в страната са малко над 6 мил не е възможно 2.2 -3 мил да са в столицата ,да погледнем градовете по морето които се и удвояват лятото /Варна Бургас / за курортите да не говорим - не чувам рев оттам въпреки че са в правото си
Коментар
Коментар