IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от софийски боклук !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5
    az mishleh, 4e tja tema e za CSKA i Levski- zaglavieto e mnogo to4no
    Ти пък!!То има ли софиянци в Левски и ЦСКА !!?
    Нищо не препоръчвам!

Коментар

• az mishleh, 4e tja tema e za CSKA i Levski- zaglavieto e mnogo to4no

Коментар

• Първоначално изпратено от Lamer777
        до осемдесетте години нямаше контейнери...имаше кофи за боклук...но пък нямаше демокрация...обаче София беше едно приятно място за живеене...
        Каквото и да се прави по-въпроса с боклука, не трябва да се забравя че градът ни е проектиран за максимален брой жители не повече от 700 000 - 750 000 ....
        А Варна за колко, човека е проектирана, че сега е 2-рия по големина град?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lamer777
          до осемдесетте години нямаше контейнери...имаше кофи за боклук...но пък нямаше демокрация...обаче София беше едно приятно място за живеене...
          Каквото и да се прави по-въпроса с боклука, не трябва да се забравя че градът ни е проектиран за максимален брой жители не повече от 700 000 - 750 000 ....
          Е да!И кво сега само да не е в Суходол боклука-да няма бунтове докато стане завода!Да им е мирно и тихо на управниците-дай да го пратим на село в провинцията там те са кротки и си кротуват!
          Нищо не препоръчвам!

Коментар

• до осемдесетте години нямаше контейнери...имаше кофи за боклук...но пък нямаше демокрация...обаче София беше едно приятно място за живеене...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
              Първоначално изпратено от kod123
              А аз познавам повече пловдичани, които сутрин рано идват в София и вечер се прибират да спат в Пловдив, какво ли става с боклука им през деня , дето го ръсат по по заведения, площади, улици и др.
              А въобще не говорим за пътникопотока през Владая
              Ай ся!Едва ли пловдивчани са най-виновните за софийския боклук,че да го приемат!За това,че през годините софийските управници и управляващите не са си свършили работата-да се пълнят сега сума ти сметища!
              Нищо не препоръчвам!

Коментар

Първоначално изпратено от kod123
                А аз познавам повече пловдичани, които сутрин рано идват в София и вечер се прибират да спат в Пловдив, какво ли става с боклука им през деня , дето го ръсат по по заведения, площади, улици и др.
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
                    Първоначално изпратено от ssonyy
                    Първоначално изпратено от Jekata
                    Отде се взел, там си и отишЕл "софийския" боклук
                    Да бе да!Само,че аз познавам повече софиянци дошли в Пловдив отколкото обратно !
                    Е те кво идват през деня на заведения и площади ли?
                    Аз ти говоря за хора които живеят и работят в Пловдив!
                    Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
                      Първоначално изпратено от Jekata
                      Да бе да!Само,че аз познавам повече софиянци дошли в Пловдив отколкото обратно !

Коментар

Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Много е лесно да седиш отстрани и да сереш по тоя, по оня. Колко от вас са били кметове, та сте толкова наясно кое и как може?! Сигурно е така: ставаш кмет - дават ти безкрайна власт и средства, а ти си некадърен и нищо не правиш!

Не казвам, че това което ББ прави за София е много, но същевременно не мога и да си кривя душата, че столицата не е видяла толкова ремонти и обновления за предишните 20 години, нито при Софиянски, нито при останалите крадци. ПОНЕ преасфалтира някои улици покрай краденето. Езерото Ариана също го видяхме с вода - невероятно, но факт.

Коментар

• Не мога да разбера какви са аргументите в анкетата -Да!
                            Одобрява се да се плаща скъпия превоз на 150 км от София и после евентуално обратното му транспортиране ли!?
                            Или пък да не се задръстват с боклуци само софийските земи ами и на други общини!?
                            А може би се одобрява некадърността и мотането на някои отговорни фактори за стигането до това дередже!?
                            Или пък нещо друго !!!???
                            Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Много ми е интересен еБАТИ огнеБОЙКО-то

Първите 2 години като кмет виновен му беше общинския съвет , защото нямал един общински съветник , а правителството и комарджията Сакс-а бяха зад него

Сега вече пее друга песен - нали общинския съвет е под неговото крило /той коли и беси/ , виновно му е правителството и СерГей СтаниШеф

ок

няма проблеми и приемаме , че е прав

следващата година , когато стане премиер еБАТИ огнеБОЙКО-то с кой ще се оправдава ???

с европейския съюз ли ???

или с извънземните ???

някой има ли отговор
                              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                                [
                                е стига де ,аз приемам че в страната са малко над 6 мил не е възможно 2.2 -3 мил да са в столицата ,да погледнем градовете по морето които се и удвояват лятото /Варна Бургас / за курортите да не говорим - не чувам рев оттам въпреки че са в правото си
                                И на мен ми се струва, че няма как половин държава да живее в София. Ми то тогава във Варна, Пловдив, Бургас и другите по-големи или по малки градове кой живее? Пожарникаря е некадърник. За два мандата не можа един завод за боклук да спретне. Като е негоден с един боклук да се справи как ще управлява цяла държава?

Коментар

Working...
                                X